Csak szeretnéd.2016 nyarán egy újabb saját nevelésű játékos tér haza.ikarus93 írta:Az Arsenalban az a Bellerin gyerek elég jól tolja és mindössze 20 éves. Szép jövő áll előtte, ha képes tovább fejlődni.
Barca elől el kéne happolni.

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. április 4., szombat 17:49
Csak szeretnéd.2016 nyarán egy újabb saját nevelésű játékos tér haza.ikarus93 írta:Az Arsenalban az a Bellerin gyerek elég jól tolja és mindössze 20 éves. Szép jövő áll előtte, ha képes tovább fejlődni.
Barca elől el kéne happolni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. április 4., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 4., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2015. április 4., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 4., szombat 17:36
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 4., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 4., szombat 17:19
egy szóval se mondtam, hogy kéne maris. utálom béllel együtt, egyiket se szeretném real mezben látniRemy írta:Csak míg egy film megítélése szubjektív, addig Bale és Di María szar teljesítménye tényként kezelhető. Az itt eltöltött évek alatt az argentin rengetegszer flop volt, aztán, amikor lehozott egy jó fél szezont, akkor elkezdődött a hype körülötte, amire rátett még egy lapáttal a VB. Aztán eligazolt a MU-hoz és újra azt hozza, amit nálunk korábban, az eszetlen, nulla játékát. Kell a fenének.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 4., szombat 17:06
Csak míg egy film megítélése szubjektív, addig Bale és Di María szar teljesítménye tényként kezelhető. Az itt eltöltött évek alatt az argentin rengetegszer flop volt, aztán, amikor lehozott egy jó fél szezont, akkor elkezdődött a hype körülötte, amire rátett még egy lapáttal a VB. Aztán eligazolt a MU-hoz és újra azt hozza, amit nálunk korábban, az eszetlen, nulla játékát. Kell a fenének.csabi* írta: pont, mint mikor betolsz egy 10/8at a furiousra![]()
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 4., szombat 16:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 4., szombat 16:53
majd megyünk együtt, ha pato odamegy...hehe írta: hagyd el a fórumot.
kurvagyorsan. juventusfórum úgyis balekokat keres.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. április 4., szombat 16:52
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 4., szombat 16:50
Valószínűleg csak vicceltem..Remy írta:
Amikor már azt hiszi az ember, hogy nem tudod fokozni, akkor betolsz egy ilyet...![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 4., szombat 16:50
pont, mint mikor betolsz egy 10/8at a furiousraRemy írta:Amikor már azt hiszi az ember, hogy nem tudod fokozni, akkor betolsz egy ilyet...miro írta:Nem akarjuk visszacserélni Di Mariskát Bélára?![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 4., szombat 16:49
Milner jöhetne még karmesternek.ziro4vr írta:Én egy jó valencia-young párost el tudnék amúgy képzelni Madridban, csatárnak jöhetne mondjuk huntelaar vagy dost és tök jó lenne.nmate írta:...és Matara?![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 4., szombat 16:49
tudom hogy direkt csinálod.nmate írta:...és Matara?![]()
hagyd el a fórumot.Én egy jó valencia-young párost el tudnék amúgy képzelni Madridban, csatárnak jöhetne mondjuk huntelaar vagy dost és tök jó lenne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 4., szombat 16:48
Én egy jó valencia-young párost el tudnék amúgy képzelni Madridban, csatárnak jöhetne mondjuk huntelaar vagy dost és tök jó lenne.nmate írta:...és Matara?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 4., szombat 16:46
Amikor már azt hiszi az ember, hogy nem tudod fokozni, akkor betolsz egy ilyet...miro írta:Nem akarjuk visszacserélni Di Mariskát Bélára?
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 4., szombat 16:41
nem.miro írta:Nem akarjuk visszacserélni Di Mariskát Bélára?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 4., szombat 16:37
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem