HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 4., szombat 17:12
Én meg értem a hype-ját, mert hosszú idő után az első film, ami végig lekötött és nem azt néztem, hogy mennyi ment el, érdemes e nézni.. Családi drámára épül, de attól még nem családi dráma és attól még lehet jó film.
Engem csak az zavar, hogy sokan úgy állítják be, hogy egyesek azért szeretik, mert nagy a hype-ja és mert Nolan. És ezt minden egyes filmjénél végig kell zongorázni.. Persze.. Érdekes, rohadt nagy volt a hype-ja a madárembernek meg a Jaky Gyllenhaal filmnek is, mégsem néztem végig egyiket sem, mert nem kötött le. Lehet szeretni meg nem szeretni, de miért kell minden hsz-ben úgy beállítani, mintha a többi, akinek tetszik fogalmatlan lenne és túlértékelné?
Az előzetesek és borítók és ezt a képet festették a filmről, amit kaptunk, nem volt többnek beállítva, mint ami, szóval nem is értem, amit írsz Kerlon. Mit kellett volna adni? UFO-kat, földönkívülieket? Vagy felküldeni egy olyan embert az űrbe, aki otthon fekszik, iszik minden nap és nincs családja? Vagy mi a baj azzal, hogy egy olyan embert választottak, akinek fontos a családja, miután a feleségét elvesztette? Mégegyszer mondom, én elfogadom, hogy nem tetszik neked, nekem is sok film nem tetszik, ami másnak igen, de attól még miért lenne túlértékelt?
TDKR-nál nekem is volt hiányérzetem, ott többet vártam, Inception viszont megint rohadt jó volt, nem a sablont hozta. Igen, talán Nolan több pénzt kap a stúdiótól, mint egyesek, de arról nem ő tehet, hogy a többiek neve nem garancia a sikerre. Az övé igen, és okosan bánik vele, nem csak a látványra megy rá, hanem van mögötte történet is.