London,Madrid??? Te ezekhez a városokhoz hasonlítod Budapestet??? Ez komoly???Mike írta:
hát lehet velem van a baj de továbbra se értem mitől lenne több néző a meccseken ha csak két fővárosi csapat lenne... Levezethetnéd.
Amugy nincs semmi baj azzal h sok pesti csapat van. Londonban is több van, Madridban is... A focinak kéne javulni, a stadionoknak (ez már elkezdődött legalább), meg az életszínvonalnak, hogy ne sajnálja az ember azt az 1-2 ezer forintot hetente.
Régen is működött ez, meg máshol is működik, csak kell hozzá az alap, az meg itt nincs most meg.
Írsz az életszínvonalról,de jössz Madriddal,meg Londonnal??
Az hogy az a kevés néző,ha nem külön-külön 4 csapatnak szurkolna,hanem egynek,ahol laknak,ahova tartoznak,akkor talán annak az egy csapatnak több szurkolója lenne,mint elosztva 4 felé.
Én nem mondom hogy ez tuti jó lenne,de ha valami szar akkor azon célszerű változtatni,mert ha nem teszed meg akkor szépen halad az ütemébe,lefelé.
Ezt vezesd le miért is jó. Van a Hofinak egy szép dumája erre,nem tudom hogy megvan-e..a stadionoknak (ez már elkezdődött legalább)