Hogy ne egy tökátlag sablon unalmas amerikai családi dráma legyen belebújtatva a szemfényvesztő "dehátezteljesenreálisjelenlegitudásunkszerint" szájenszfiksön köntösbe.Toti írta:interstellarnál milyen pluszt várnál? illetve várnának az emberek, úgy általánosságban, mert sok helyen olvastam már. mire gondolnak? mit kellett volna még belerakni? nem igazán értem.Az amúgy a baj, hogy a Nolan névvel ellátott filmeknek nagyon jó a beharangozása és mindenki várná a pluszt, de szerintem se az Interstellarnál

Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Story of Ricky
Önmagában a film értékelhetetlenül gagyi, ám egy baráti társaságban valami zseniális.
Rég röhögtem ennyit egy filmen. A fantázia utat tört magának, de kegyetlenül.
Ja... a film 7.2 imdb-n 8800 szavaz után.
Önmagában a film értékelhetetlenül gagyi, ám egy baráti társaságban valami zseniális.

Ja... a film 7.2 imdb-n 8800 szavaz után.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
nem tudom, de nekem ez a 8.8-as értékelés nagyon erősnek tűnik
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
interstellarnál milyen pluszt várnál? illetve várnának az emberek, úgy általánosságban, mert sok helyen olvastam már. mire gondolnak? mit kellett volna még belerakni? nem igazán értem.Az amúgy a baj, hogy a Nolan névvel ellátott filmeknek nagyon jó a beharangozása és mindenki várná a pluszt, de szerintem se az Interstellarnál
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Az amúgy a baj, hogy a Nolan névvel ellátott filmeknek nagyon jó a beharangozása és mindenki várná a pluszt, de szerintem se az Interstellarnál se az Acélembernél nem jött. Mindegyik érdekes történetű, de egyikre sem tudok csettinteni. Bár a Csillagok között az egy fokkal jobb a témája miatt. Legalábbis nálam.Sunsky írta:Acélember az nem kis csalódás volt nekem is. Zack Snyder valahogy nem az én stílusom, annyira istenítették a környezetemben a 300-at, hogy csak elkezdtem nézni. 15 perccel a vége előtt kikapcsoltam. A következő filmje, ami elém került, az a Watchmen. Kb 20 percig bírtam, annyira lassú volt ez is, pedig akkoriban mindenféle film jöhetett, napi 3-4 lement.
De aztán jött az Acélember, ami mégiscsak Superman, producer Nolan, ez tuti ütni fog.. Ahha, 30 perc után már minden bajom volt a moziban, azt hittem sosem lesz vége. Ráadásul előtte láttam a Bosszúállókat, pont hiányzott nekem még az a fél óra zúzás a végén... valahogy nagyon nem működött. Batman vs Superman-re tuti nem adok pénzt moziban, megvárom míg szépen kijön..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Gleany
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Neymar
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Mostanába eléggé ráálltam a Matthew McConaughey filmekre. És itt van ez a Magic Mike.... amitől kicsit tartok. valaki aki látta már annyit nyilatkozna róla hogy érdemes-e hozzáfogni.Köszi

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Acélember az nem kis csalódás volt nekem is. Zack Snyder valahogy nem az én stílusom, annyira istenítették a környezetemben a 300-at, hogy csak elkezdtem nézni. 15 perccel a vége előtt kikapcsoltam. A következő filmje, ami elém került, az a Watchmen. Kb 20 percig bírtam, annyira lassú volt ez is, pedig akkoriban mindenféle film jöhetett, napi 3-4 lement.
De aztán jött az Acélember, ami mégiscsak Superman, producer Nolan, ez tuti ütni fog.. Ahha, 30 perc után már minden bajom volt a moziban, azt hittem sosem lesz vége. Ráadásul előtte láttam a Bosszúállókat, pont hiányzott nekem még az a fél óra zúzás a végén... valahogy nagyon nem működött. Batman vs Superman-re tuti nem adok pénzt moziban, megvárom míg szépen kijön..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A feladat adott
Ha tetszene véletlen, a második részt kerüld...

Nekem annyira nem jött be, valami nem tetszik benne, amit nem tudok megfogalmazni.P. Krisz írta:Ott van még a V for Vendetta , ami szintén Alan Moore műve .
Nem láttam a Kick Ass-t.nmate írta:Azért nem egy Kubrick vagy TarkovskijKerlon írta:Kellett 1-2 év, mire megértettem a filmet szerintem. Vagy nem tudom.Mindenesetre komolyabb hangvételű, mint a többi. Alapjaiban a Kick Ass is, ott is akad azért társadalomkritika.

K
K
- P. Krisz
Ott van még a V for Vendetta , ami szintén Alan Moore műve .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
Azért nem egy Kubrick vagy TarkovskijKerlon írta:Kellett 1-2 év, mire megértettem a filmet szerintem. Vagy nem tudom.

Igen, Watchmen... Elsőre valami irtó fos filmnek gondoltam, aztán pár évre rá ment a a viasaton, azután már tetszett. Kellett 1-2 év, mire megértettem a filmet szerintem. Vagy nem tudom.
K
K
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
Utóbbi évekről beszéltünk alapjáraton, amúgy a világ összes pénzéért sem hagynám ki

- P. Krisz
Bezzeg a Hollót kihagyod ... szép vagy mondhatom .
A 2004-es Punisher is nézhető .

A 2004-es Punisher is nézhető .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
Ja, aztán Kingsmant, Kick-Asst meg Watchment kihagytam, talán idevehetőek és szintén kedvencek.
Amúgy én is sokat várok a Deadpooltól, bár elnéztem volna rendezőnek mondjuk Matthew Vaughnt.
Amúgy én is sokat várok a Deadpooltól, bár elnéztem volna rendezőnek mondjuk Matthew Vaughnt.
Jó, persze, amiket leírtál azok többnyire nekem is tetszettek, illetve hasonló a véleményem róluk. Viszont 1-2 volt, ami ütött és tényleg nagyon jó volt. Imádom ezeket (főleg az X-Men-t), de egyik sem volt olyan jó, mint a Batman trilógia. Ami nagyon fájt nekem az az Acélember. Szépen felépített történet, egész jó megoldásokkal, de a film még se lett jó.
Akkor amik nagyon gyengék azok a Csodálatos Pókember részek, a Hihetetlen Hulk az wtf kategória... Akkor Thor részek sem tetszettek, de még a Bosszúállók is csak úgy, hogy pár dolgot le kell nyelnem, ami nem tetszik. Popcornnal kikapcsolódva, mondjuk tényleg elmegy.
A Galaxys örzői meg nem érdekel.
Akkor amik nagyon gyengék azok a Csodálatos Pókember részek, a Hihetetlen Hulk az wtf kategória... Akkor Thor részek sem tetszettek, de még a Bosszúállók is csak úgy, hogy pár dolgot le kell nyelnem, ami nem tetszik. Popcornnal kikapcsolódva, mondjuk tényleg elmegy.
A Galaxys örzői meg nem érdekel.
K
K
- nmate
Marvel 6-7 éve szállítja ezeket.
Ami tetszett:
- Iron Man kezdte a sort, elég erősen
- Avengers, Galaxis őrzői két tökéletes popcornmozi
- Amerika kapitány 2, Thor 2, Iron Man 3 tipikus péntek esti agylazító filmek, szórakoztatásból szintén jeles
- X-Men: Days of Future Past, X-Men: First Class remek filmek, nem csak popcorn kategóriában
Ami nem:
- Amerika kapitány 1, Hihetetlen Hulk, Thor jó indulattal egyszer nézős, Iron Man 2 nekem bár bejött de idevenném, mert elmarad a többitől erőteljesen.
DC-nél TDK sorozat más kategória, nem kell bemutatni. Man of Steel tele hiányosságokkal, és faszságokkal, de összkép tetszett valamiért amikor anno moziban néztem. Félnék is újranézni, még a végén nem tetszene.
Ami tetszett:
- Iron Man kezdte a sort, elég erősen
- Avengers, Galaxis őrzői két tökéletes popcornmozi
- Amerika kapitány 2, Thor 2, Iron Man 3 tipikus péntek esti agylazító filmek, szórakoztatásból szintén jeles
- X-Men: Days of Future Past, X-Men: First Class remek filmek, nem csak popcorn kategóriában
Ami nem:
- Amerika kapitány 1, Hihetetlen Hulk, Thor jó indulattal egyszer nézős, Iron Man 2 nekem bár bejött de idevenném, mert elmarad a többitől erőteljesen.
DC-nél TDK sorozat más kategória, nem kell bemutatni. Man of Steel tele hiányosságokkal, és faszságokkal, de összkép tetszett valamiért amikor anno moziban néztem. Félnék is újranézni, még a végén nem tetszene.
Neked melyik filmek tetszettek az elmúlt évekből?
K
K