Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
A feladat adott
Ha tetszene véletlen, a második részt kerüld...
Nekem annyira nem jött be, valami nem tetszik benne, amit nem tudok megfogalmazni.P. Krisz írta:Ott van még a V for Vendetta , ami szintén Alan Moore műve .
Nem láttam a Kick Ass-t.nmate írta:Azért nem egy Kubrick vagy TarkovskijKerlon írta:Kellett 1-2 év, mire megértettem a filmet szerintem. Vagy nem tudom.Mindenesetre komolyabb hangvételű, mint a többi. Alapjaiban a Kick Ass is, ott is akad azért társadalomkritika.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Ott van még a V for Vendetta , ami szintén Alan Moore műve .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
Azért nem egy Kubrick vagy TarkovskijKerlon írta:Kellett 1-2 év, mire megértettem a filmet szerintem. Vagy nem tudom.
Igen, Watchmen... Elsőre valami irtó fos filmnek gondoltam, aztán pár évre rá ment a a viasaton, azután már tetszett. Kellett 1-2 év, mire megértettem a filmet szerintem. Vagy nem tudom.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
Utóbbi évekről beszéltünk alapjáraton, amúgy a világ összes pénzéért sem hagynám ki
- P. Krisz
Bezzeg a Hollót kihagyod ... szép vagy mondhatom .
A 2004-es Punisher is nézhető .
A 2004-es Punisher is nézhető .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
Ja, aztán Kingsmant, Kick-Asst meg Watchment kihagytam, talán idevehetőek és szintén kedvencek.
Amúgy én is sokat várok a Deadpooltól, bár elnéztem volna rendezőnek mondjuk Matthew Vaughnt.
Amúgy én is sokat várok a Deadpooltól, bár elnéztem volna rendezőnek mondjuk Matthew Vaughnt.
Jó, persze, amiket leírtál azok többnyire nekem is tetszettek, illetve hasonló a véleményem róluk. Viszont 1-2 volt, ami ütött és tényleg nagyon jó volt. Imádom ezeket (főleg az X-Men-t), de egyik sem volt olyan jó, mint a Batman trilógia. Ami nagyon fájt nekem az az Acélember. Szépen felépített történet, egész jó megoldásokkal, de a film még se lett jó.
Akkor amik nagyon gyengék azok a Csodálatos Pókember részek, a Hihetetlen Hulk az wtf kategória... Akkor Thor részek sem tetszettek, de még a Bosszúállók is csak úgy, hogy pár dolgot le kell nyelnem, ami nem tetszik. Popcornnal kikapcsolódva, mondjuk tényleg elmegy.
A Galaxys örzői meg nem érdekel.
Akkor amik nagyon gyengék azok a Csodálatos Pókember részek, a Hihetetlen Hulk az wtf kategória... Akkor Thor részek sem tetszettek, de még a Bosszúállók is csak úgy, hogy pár dolgot le kell nyelnem, ami nem tetszik. Popcornnal kikapcsolódva, mondjuk tényleg elmegy.
A Galaxys örzői meg nem érdekel.
K
K
- nmate
Marvel 6-7 éve szállítja ezeket.
Ami tetszett:
- Iron Man kezdte a sort, elég erősen
- Avengers, Galaxis őrzői két tökéletes popcornmozi
- Amerika kapitány 2, Thor 2, Iron Man 3 tipikus péntek esti agylazító filmek, szórakoztatásból szintén jeles
- X-Men: Days of Future Past, X-Men: First Class remek filmek, nem csak popcorn kategóriában
Ami nem:
- Amerika kapitány 1, Hihetetlen Hulk, Thor jó indulattal egyszer nézős, Iron Man 2 nekem bár bejött de idevenném, mert elmarad a többitől erőteljesen.
DC-nél TDK sorozat más kategória, nem kell bemutatni. Man of Steel tele hiányosságokkal, és faszságokkal, de összkép tetszett valamiért amikor anno moziban néztem. Félnék is újranézni, még a végén nem tetszene.
Ami tetszett:
- Iron Man kezdte a sort, elég erősen
- Avengers, Galaxis őrzői két tökéletes popcornmozi
- Amerika kapitány 2, Thor 2, Iron Man 3 tipikus péntek esti agylazító filmek, szórakoztatásból szintén jeles
- X-Men: Days of Future Past, X-Men: First Class remek filmek, nem csak popcorn kategóriában
Ami nem:
- Amerika kapitány 1, Hihetetlen Hulk, Thor jó indulattal egyszer nézős, Iron Man 2 nekem bár bejött de idevenném, mert elmarad a többitől erőteljesen.
DC-nél TDK sorozat más kategória, nem kell bemutatni. Man of Steel tele hiányosságokkal, és faszságokkal, de összkép tetszett valamiért amikor anno moziban néztem. Félnék is újranézni, még a végén nem tetszene.
Neked melyik filmek tetszettek az elmúlt évekből?
K
K
- nmate
Mostanában nem? Akkor mikor igen?Kerlon írta:Fúú nagyon várós szuperhős film. Mostanában nem igazán volt jó film ebben a kategóriában.
- mocsok
köszi!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pontszámok.mocsok írta:mikor volt kb ez a film a filmklubban?
kiváncsi lennék a véleményekre.
A "régi" fórumon dobtam még be, a dátum 2012.11.19. 01:02. Utána több oldalt kell majd lapozni, mert többen késve értékelték, voltak akik azonnal. Ha nem találod, akkor írj PÜ-t.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Fúú nagyon várós szuperhős film. Mostanában nem igazán volt jó film ebben a kategóriában.
K
K
- mocsok
mikor volt kb ez a film a filmklubban?
hamesz írta:Halálos iramban 7 9/10
Szerintem rohadt jó volt belekötni bele lehet, ahogy kb minden filmbe de tök felesleges. Látványos és akciódús hozza azt amit az előző részek. A búcsú pedig szép volt.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Statham remélem benne lesz a következő részbe is... nagyon adta
köszi, pusziKerlon írta:felesleges, 9/10 +-0,5hamesz írta:Na majd holnap én is pontozom a Furious 7. részét :Đ
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem volt szerencséd, hogy rögtön utána bedobtak egy bizonyos Die Welle c. filmetlordgabi írta:Nekem is nagyon tetszett, a Filmklub elején be is dobtam a közösbe, sajna csak egy-két vélemény egyezett a miénkkel...a hiba az önök készülékében van. :Đ