Nem tudom, h ezt honnan veszed, de ez hulyeseg. Nem tudsz M'Vilan kivul mas vkp-t mondani aki hasonloan elkulrta a karrierjet mert arcoskodott(talan meg Lass) mert nagy volt az egoja. Ahogy RMFC is emlitette Yayat v Essient. De nezzuk az ujhullamot. Pogbat, Kondogbiat is dicseri a sajat edzojuk, nem egy nyilatkozatban. Fofana is rendszeresen jatszik, ami nem azt mutatja, h beleszarik a dolgokba. Ancelottinal is alap jatekos volt Matuidi, gondolom nem volt vele viselkedesi problemaja. A Newcastles tag nem emlekszem a nevere, orola is csak pozitiv dolgokat lehetett hallani. Abbol vonsz le nem megfelelo kovetkeztetest ami az utobbi idoben valogatott haza tajan tortent. Ott sem az ilyen vizhordok elegedetlenkettek hanem a sztarocskak mint Nasri, Ben Arfa vagy az elotte levoben Anelka, Evra v Malouda.
Na először is....kicsit elfogult vagy number,a gallokkak,de egyáltalán nem szűklátókörű...tehát ne vedd személyeskedésnek kérlek...én is elfogult vagyok velük kicsit,de egész másfajta előjellel persze...na ennyit az off kategóriából...
On:Kondogbi,aki nézte a sevillaba,láthatta mennyi nyögvelnyelős meccse volt szenvedett,sok hibával,elpattogott tőle a labda...
Fofana egy nem túl erős bajnokság,nem túl èlcsapatában játszik,lehet még belőle valami persze,de egyenlőre nem bizonyított semmit...
A newcastle france garnitúrájáról ne is beszèljünk,egész szezonba mintha a válogatottat láttam volna csìkosba....(Riberyn még előfordulhat ez a fajta összeállítás

)
De ami a legfontosabb:maguknak a framcia szurkolóknak is elegük van a sok nagyképű okostóniból....
Nemtom tudjátok e,hogy franciaorszàgban ügynökök,vagy azok emberei vadasszák a tehetségeket,maeseilles kikötőjében,párizs külvárosaiban,vagy lyon utcáin éppen...na most ha valamelyik befut,akkor nem tud mihezkezdeni a hirtelen ràszakadt jóléttel(sose volt előtte semmilye se)aztán kinyílik a csipa,ferrari kell,fürdőskurva kell,meg anyàmkínnya kell,csak éppen edzeni nem akar egyik se,elfogadni a jótanácsot nem akarja egyik se,minden fontodabb lesz hirtelen mint a foci....s mikor ejtik,mert szar,még ő van felháborodva...