OFF
- realmadridfan
Re: OFF
Próbáld ki az acestreamet. Livefootballol.com-on minden meccsünkről van acestreames sky sports stream színvonalas angol kommentátorokkal. 1750-2000 kbps körül vannak, nem is késik perceket, mint a sopcast sokszor.szilamer írta:Valaki nem tudja, hogy mért nem emgy egy sopcast csatorna sem? Illetve inkább azt, hogy hol tudnék olyn jó minőségbe meccset nézni mint régebb sopcasten? Sajnos nekem se Digi tv-m se sport tv-m nincs. Idén kb mg normális minőségben meccset enm néztem a bl meccseken kívűl.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kezdem lassan minden hitemet elveszíteni az emberiségben hát ez azért embertelen mértéke a butaságnak... Nem nincs ilyenmiro írta:http://kepfeltoltes.hu/150403/751436070 ... es.hu_.jpg
Nem tudom hogy itt van-e köztünk,de ez nagyon kemény..![]()
![]()

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Utólag már vannak dolgok amiken változtatnék, de akkor az eddigi adatok mennének a kukába...ez vanAnyaka írta:A kilencedik kérdésnél nem sok lehetőséget adsz.
Márka-megszokás-reklám kb. ugyanazt fedi le.Minőség, megbízhatóság esetleg?

Igen, de így teljes a kép: munkajog portálBéla írta:Hali
Valaki jártas munkajogban. Próbaidőn vagyok papíron, kedden tervezem hogy felmondok. Jól tudom hogy nem kell semmit indokolnom illetve nincs felmondási idő sem. Ja és elég ha email-en küldöm el a felmondásom vagy személyesen kell elküldenem a Hr-es picsát az anyjába. Kicsit zokon vettem hogy ma reggel felhívott hogy hétfőn menjek be este 9re éjszakázni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Hali
Valaki jártas munkajogban. Próbaidőn vagyok papíron, kedden tervezem hogy felmondok. Jól tudom hogy nem kell semmit indokolnom illetve nincs felmondási idő sem. Ja és elég ha email-en küldöm el a felmondásom vagy személyesen kell elküldenem a Hr-es picsát az anyjába. Kicsit zokon vettem hogy ma reggel felhívott hogy hétfőn menjek be este 9re éjszakázni.
2013.05.28
11.45
11.45
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
megvolt nekem is, sok sikert !

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
done. amúgy fb-n vannak ilyen kitöltésekre szakosodott csoportok
csak be kell lépni bedobod a formot és csomóan rákattannak.
csak akkor csináld ha nagyon nincs meg a létszám. kitudja mennyire veszik komolyan. bár elvileg azért csinálták a csoportot mert ők ezeket szívesen töltögetik.

csak akkor csináld ha nagyon nincs meg a létszám. kitudja mennyire veszik komolyan. bár elvileg azért csinálták a csoportot mert ők ezeket szívesen töltögetik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
készwZoLee7 írta:Hatalmas kérésem lenne felétek. Az alábbi linket található kérdőívet kellene kitölteni.
http://goo.gl/forms/l7FykWF3DZ
Szakdolgozathoz van rá szükség, de eddig a 60 kitöltés sincs meg. A minimum kb 120...hogy lehessen is vele valamit kezdeni. Egyszerű, semmi bonyolult kifejtős kérdés nincs, 2 perc az egész. Köszi előre is!

- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Kitöltve, sok sikert a szakdolgozathozwZoLee7 írta:Hatalmas kérésem lenne felétek. Az alábbi linket található kérdőívet kellene kitölteni.
Szakdolgozathoz van rá szükség, de eddig a 60 kitöltés sincs meg. A minimum kb 120...hogy lehessen is vele valamit kezdeni. Egyszerű, semmi bonyolult kifejtős kérdés nincs, 2 perc az egész. Köszi előre is!

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hatalmas kérésem lenne felétek. Az alábbi linket található kérdőívet kellene kitölteni.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Valaki nem tudja, hogy mért nem emgy egy sopcast csatorna sem? Illetve inkább azt, hogy hol tudnék olyn jó minőségbe meccset nézni mint régebb sopcasten? Sajnos nekem se Digi tv-m se sport tv-m nincs. Idén kb mg normális minőségben meccset enm néztem a bl meccseken kívűl.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
ittziro4vr írta:Hol?...Kerlon írta:páleszom

Amúgy a torrent dologról még annyit, hogy nagyon sok minden nem beszerezhető legálba, míg torrentről igen. Persze van kínálat legálba is, de pont leszarom a kínálatot, ha célirányosan keresek valamit, ami mondjuk meg sehol nincs boltban, csak 1-2 torrent oldalon találom meg.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://kepfeltoltes.hu/150403/751436070 ... es.hu_.jpg
Nem tudom hogy itt van-e köztünk,de ez nagyon kemény..
Nem tudom hogy itt van-e köztünk,de ez nagyon kemény..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Tádám előadáson, viszont már csak 4 deci körül van.ziro4vr írta:Hol? Milyen? Mennyit kapok?Kerlon írta:páleszom

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
És a HD stream-ek mennyire akadoznak?Nekem az van, igazából már a fele is elég lenne. Szoktam én töltögetni, ezzel minden lejön kellően hamar. Nekem bőven jó, bár jobban örülnék, ha lenne itt digi, mert feleennyiért megkapnám ezt...Ahol nincs, ott a UPC a legjobb talán.

30-assal otthon vannak vele problémáim, ezért döntöttem a 60-as mellett, csak félek a UPC-től.
Na ja, pl. Debrecenben 50 megás digi 2700 hűségnyilatkozat nélkül, két év hűségnyilatkozattal valami 1600

Köszi a választ egyébként.