ez mennyire hihető? rá akkor semmi esély, hogy ide jöjjön? Volt nem 1 hír velünk kapcsolatban is.Egyik verzió szerint Irralmendivel együtt még a héten bejelentik, a másik szerint ugye meg kell várni Ancelotti kinevezését.

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 20., csütörtök 13:23
ez mennyire hihető? rá akkor semmi esély, hogy ide jöjjön? Volt nem 1 hír velünk kapcsolatban is.Egyik verzió szerint Irralmendivel együtt még a héten bejelentik, a másik szerint ugye meg kell várni Ancelotti kinevezését.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 20., csütörtök 13:19
két napja is ezt írták már.A Daily Mirror szerint Higuaín édesapja megállapodott az Arsenal-al, akinek éves szinten 7,2 millió eurót adnának, valamint 25 millió eurót fizetnének érte.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 20., csütörtök 13:17
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 20., csütörtök 13:17
Cseréljünk.José meg előkészíti a terepet Khedirának
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 20., csütörtök 13:15
hirtelen azt hittem engem igazolnak le...Los Blancos írta:Mikel -el megegyezett a Galata. Őt is szívesen nézném nálunk. Nem is értem mért nem kell Mourinhonak.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 20., csütörtök 13:13
Jó csak ha jönni akar akkor megéri a sok cécó. Lásd Modric vagy anno Diarra még az edzést is megtagadta. Nem azt mondom hogy ez a normális de ha Bale "lesz ami lesz" hangulatban csinálja végig ezt az egész átigazolási mizériát akkor felejtős az egész dolog, viszont ha igen is kijelentené hogy el akar igazolni akkor ragaszkodhat hozzá akármennyire az elnök hosszútávon se a Spursnak se a játékosnak ne tesz ezzel jót!Szerintem menne már, de nem mer túl nagy hangot adni neki, gondoljunk csak Cavanira vagy Joveticre, milyen hisztit lerendezett, a két számomra leggyűlöltebb csapat, Fiorentina és Napoli, mert nem szeretnének továbbra is, érmekét küzdeni, hanem kupákat akarnak.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 20., csütörtök 13:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 20., csütörtök 13:10
Na először is....kicsit elfogult vagy number,a gallokkak,de egyáltalán nem szűklátókörű...tehát ne vedd személyeskedésnek kérlek...én is elfogult vagyok velük kicsit,de egész másfajta előjellel persze...na ennyit az off kategóriából...Nem tudom, h ezt honnan veszed, de ez hulyeseg. Nem tudsz M'Vilan kivul mas vkp-t mondani aki hasonloan elkulrta a karrierjet mert arcoskodott(talan meg Lass) mert nagy volt az egoja. Ahogy RMFC is emlitette Yayat v Essient. De nezzuk az ujhullamot. Pogbat, Kondogbiat is dicseri a sajat edzojuk, nem egy nyilatkozatban. Fofana is rendszeresen jatszik, ami nem azt mutatja, h beleszarik a dolgokba. Ancelottinal is alap jatekos volt Matuidi, gondolom nem volt vele viselkedesi problemaja. A Newcastles tag nem emlekszem a nevere, orola is csak pozitiv dolgokat lehetett hallani. Abbol vonsz le nem megfelelo kovetkeztetest ami az utobbi idoben valogatott haza tajan tortent. Ott sem az ilyen vizhordok elegedetlenkettek hanem a sztarocskak mint Nasri, Ben Arfa vagy az elotte levoben Anelka, Evra v Malouda.
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. június 20., csütörtök 13:00
Szerintem menne már, de nem mer túl nagy hangot adni neki, gondoljunk csak Cavanira vagy Joveticre, milyen hisztit lerendezett, a két számomra leggyűlöltebb csapat, Fiorentina és Napoli, mert nem szeretnének továbbra is, érmekét küzdeni, hanem kupákat akarnak.Monkey írta:És Bale még mindig csak kussol??“Megegyeztünk az elnökkel, hogy Bale nem hagyja el a klubot” – mondta André Villas-Boas, aki korábban kijelentette, hogy csak abban az esetben marad a Tottenham edzője, ha Daniel Levy nem engedi el Balet.![]()
Egy ilyen ügyben a játékos véleménye elég nagyot tudna billenteni a dolgokon.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 20., csütörtök 12:58
És Bale még mindig csak kussol??“Megegyeztünk az elnökkel, hogy Bale nem hagyja el a klubot” – mondta André Villas-Boas, aki korábban kijelentette, hogy csak abban az esetben marad a Tottenham edzője, ha Daniel Levy nem engedi el Balet.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 20., csütörtök 12:55
Nemhogy holnap nálunk merül felRealista24 írta:Elérkezett a pillanat, amikor a PSG vezetőségénél felmerült Mancini neve...nagy a baj Párizsban
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 20., csütörtök 12:53
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 20., csütörtök 12:50
Dehogy.De hát aki nem divat, azt eretnekség említeni....
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 20., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 20., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. június 20., csütörtök 12:31
Ez azért így elég meredek szerintem. Ha ez így működne, akkor a Barca ellen meg mindenki úgy alakítaná a taktikáját, hogy Busira jöjjön ki a szervezés.... egy vkp ne szervezzen, egy szervező meg ne játszon vkpt. Ennyire egyszerű :Đ (jelen esetben egy vkp-nak szerintem annyi lenne a feladata, hogy megszerzi a labdát és leadja Modricnak, Özilnek, CR-nek, Benzinek és nem rohan előre, hanem ott marad, üresbe mozog, hogy ha baj van, boztisítson, vagy kaphassa vissza a bogyót azonnal és adhatja tovább a másik szervező vénájú embernek.)Matt009 írta:...
Ráadásul ha Kondogbia idejön, és ahogy te fogalmaztál nem lesz annyira vakmerő, hogy szervezni próbáljon, akkor jövőre mindenki csapat úgy alakítja a taktikát ellenünk, hogy a szervezés Kondogbiára jöjjön ki, és ugyanúgy betli lesz, mint Khedira.
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 20., csütörtök 12:31
Matt, én kérek elnézést, hogy láttam őket többször élőben játszani és le mertem írni azt, amit gondolok róluk. Nyilván ha valamelyik, itt a fórumon divatos táborba állok be bólogató jánosnak, akkor kevesebb savazást kapok.Matt009 írta:De kurva jó, hogy mindenkinek ennyi ideje van meccset nézni... Mégis az általad felsorolt játékosok után nem áll sorban fél Európa. Ennyire vakok a játékosmegfigyelők?relatíve sok meccset látok a Francia-Holland-Német bajnokságokból.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 20., csütörtök 12:31
Sorry, kihagytam hogy idén. Bár gondolom sejted, hogy ezt akartam írni.Szerintem is, majd jövőre. Addig felépíti magának a gazdasági hátteret is.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 20., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 20., csütörtök 12:27
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem