HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 3., péntek 10:07
Nocsak, most látom pár napja ez volt a téma, én megvalószínűleg a világ legnagyobb Supernatural fanja vagyok. Kedvenc rész az igencsak nehéz döntés, a már említett részek mellett azért érdemes megemlíteni 4/12-öt (remélem jól rémlik), ez az a rész amikor Uriel meghal, elég pörgös rész. Kedvenc jelenet pedig az amikor Alaistar odaböki Sam-nek hogy küldj csak vissza a pokolba, pár nap és újra itt vagyok, erre Sam: "Visszaküldeni? Nem, annál már jóval erősebb vagyok, ölni is tudok." Na ez a jelenet örökre belémégett, akárcsak Dean sikítása a macskára

. Egyévként sajnos vitathatatlan hogy az első 5 évad tőkéletesen fel volt építve, nekem még a 6.-7. is nagyon bejön, onnantól viszont én sem érzem hogy nagyon tudnák mondjuk a 4. részben hogy mi lesz a 6.-ban, mintha hasraütésre találnák ki a történetet. Más kérdés hogy így is örök kedvenc marad, a legelső sorozat amit hétről-hétre néztem, az első öt évad részeit körülbelül 15-20-szor láttam. Továbbá számomra azért probléma hogy most már lassan minden létező kitalált szörnyt megalkotnak, ezt a 9. évadnál kezdték el, és őszintén megmondom hogy egyáltalán nem tetszik. Azért maradjunk már meg valamennyire az alaptörténetnél, démonok, szellemek, angyalok, vérfarkasok, ghoulok, alakváltók, kaszások, leviatánok, ilyen-olyan vallások istenei, egyefene még a tündérek is oké, de lassan már bármi jöhet, már nem is tudom mik voltak az elmúlt részekben, nagyon túlzásba vitték, azért egy bizonyos határt meg kellett volna tartani.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano