Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 3., péntek 12:19

Amúgy durva, hogy sok sorozatot 2-3 gyengébb rész után elkaszáltok, de az Íjászt nem, inkább leírjátok minden rész után, hogy mekkora kula az egész. :lol: Most vagy szerettek szenvedni, vagy élvezitek, csak divatból fikázzátok, vagy nem tudom.

Mondjuk nekem mindegy, én élvezem, és nem érdekel ki mit mond, csak érdekességképpen írtam, hogy ez fura. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. április 3., péntek 12:12

Arrow csávó
A következő komment spoilereket , káromkodást és nyomokban mogyorót is tartalmazhat .
Kezdjük azzal hogy már kurvára nem vicces amit ezek leművelnek . :fpalm: :lol:
Ezzel résszel csúcsra járatták a böszmeséget és a hozzá nem értést .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Laurel elment vagy kétszer bokszolni és már le tud verni egy Liga tagot a bunkósbotjával , fasza . Hogy a rákba került fel a tetőre olyan gyorsan Lance rendőrautója ? Nem láttam felvonót vagy utat , és le is kurva gyorsan leért . Dig furgonján biztos golyóálló dukkózás van mert simán lepattantak a golyók . Felisziti MILF anyjára is mi szükség volt ? Semmi és még kurva ronda is , mint Balázs Klári és Lindzé Lohan keveréke . Ha már Felisziti az amit az utóbbi pár részben lehoz azt egy kaktusz is meg tudná oldani . Olivér megint bajban , nem játszották már el elégszer , ááá dehogyis . MOGYI. Roy beáldozza magát , oltári nagy fordulat .
Ha nem mutatja a fejlődést a hátralévő részekben akkor elválnak útjaink .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 3., péntek 11:13

Anthony írta: Flash 10. rész

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt is mi az már, hogy a rendőrök nézik 50 méterről Captain Coldékat, biztos nehéz lenne egy sniperrel kézen/lábon lőni őket egy épület tetejéről. Értem én, hogy a sztori miatt kell, hogy végre mindenki tudjon a Flash létezéséről, de ekkora baromságokat
Jah én is ezt írtam anno, aztán le lettem hülyézve, hogyha nem tetszik, akkor nem kell nézni, mert vagy elfogadom vagy nem.. :lol: Másik meg, hogy Barry is simán kivehette volna a cuccot a kezükből a gyorsaságával.. :roll: Vigasztaljon a tudat, hogy annál gyengébb rész úgysem lesz. :)

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. április 3., péntek 11:00

Becksy23 írta:az első öt évad részeit körülbelül 15-20-szor láttam.
:ozil: :ozil: holy shit. ha ennek a fele igaz akkor is nézesd meg magad egy orvossal, a biztonság kedvéért :mrgreen:
Becksy23 írta:nekem még a 6.-7. is nagyon bejön, onnantól viszont én sem érzem hogy nagyon tudnák
Szerintem a 6-7 az közel van a nézhetetlenhez, nekem volt is kb 1 év kasza a 7. közben aztán valamiért felhoztam magam és azóta bőven javult.
Becksy23 írta:Továbbá számomra azért probléma hogy most már lassan minden létező kitalált szörnyt megalkotnak
Ezzel nincs baj, 200+ rész után nem lenne túl jó, ha mindig ugyanazokra vadásznának, pl az idei évadban azSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ózos dolog nagyon ötletes volt.. Szerintem így is túl sokszor volt vámpír meg vérfarkas már :D

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. április 3., péntek 10:20

Arrow csávó:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt nem szeretem, amikor noob-nak tekintik a nézőt, és beleírnak sok butaságot: a rendőrség piti tolvajok ellen tehetetlen, aztán hirtelen az Arrow csávót hogy megszorongatják, majdnem el is kapják ugye. A másik meg: Olivernek kell 3 rész, mire rájön, hogy nincs értelme a kamu Arrow csávók után rohangászni, mert ha elkap egyet Ras küld helyette 2 másikat.

De azért kíváncsi vagyok mit találnak még ki az írók. Most az lesz szerintem a poén, ha jelentkezik még 100 ember, hogy én vagyok az Arrow, tartóztassatok le!

Flash 10. rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt is mi az már, hogy a rendőrök nézik 50 méterről Captain Coldékat, biztos nehéz lenne egy sniperrel kézen/lábon lőni őket egy épület tetejéről. Értem én, hogy a sztori miatt kell, hogy végre mindenki tudjon a Flash létezéséről, de ekkora baromságokat :(

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. április 3., péntek 10:07

Boky írta:
palesz77 írta:Van kedvenc részetek?
nekem all-time kedvencem amikor a trickster szopatja őket és dean meghal vagy 100x és sam a heat of the momentre kel minden nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nocsak, most látom pár napja ez volt a téma, én megvalószínűleg a világ legnagyobb Supernatural fanja vagyok. Kedvenc rész az igencsak nehéz döntés, a már említett részek mellett azért érdemes megemlíteni 4/12-öt (remélem jól rémlik), ez az a rész amikor Uriel meghal, elég pörgös rész. Kedvenc jelenet pedig az amikor Alaistar odaböki Sam-nek hogy küldj csak vissza a pokolba, pár nap és újra itt vagyok, erre Sam: "Visszaküldeni? Nem, annál már jóval erősebb vagyok, ölni is tudok." Na ez a jelenet örökre belémégett, akárcsak Dean sikítása a macskára :lol: . Egyévként sajnos vitathatatlan hogy az első 5 évad tőkéletesen fel volt építve, nekem még a 6.-7. is nagyon bejön, onnantól viszont én sem érzem hogy nagyon tudnák mondjuk a 4. részben hogy mi lesz a 6.-ban, mintha hasraütésre találnák ki a történetet. Más kérdés hogy így is örök kedvenc marad, a legelső sorozat amit hétről-hétre néztem, az első öt évad részeit körülbelül 15-20-szor láttam. Továbbá számomra azért probléma hogy most már lassan minden létező kitalált szörnyt megalkotnak, ezt a 9. évadnál kezdték el, és őszintén megmondom hogy egyáltalán nem tetszik. Azért maradjunk már meg valamennyire az alaptörténetnél, démonok, szellemek, angyalok, vérfarkasok, ghoulok, alakváltók, kaszások, leviatánok, ilyen-olyan vallások istenei, egyefene még a tündérek is oké, de lassan már bármi jöhet, már nem is tudom mik voltak az elmúlt részekben, nagyon túlzásba vitték, azért egy bizonyos határt meg kellett volna tartani.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 3., péntek 9:46

sonic írta:Better Call Saul odateszi magat rendesen. Eddig nagyon beadja, az 5. resznel jarok. Nagyon ugy tunik hogy Breaking Bad minosegu cucc lesz ebbol.
Mar varom a jovo heti evadzarot, remelem odateszik azt a reszt is.
A 9-esben a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!parkolos jelenet nagyon epic volt. :lol:

Kozben House Of Cards 4. evad berendelve.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. április 3., péntek 7:12

Better Call Saul odateszi magat rendesen. Eddig nagyon beadja, az 5. resznel jarok. Nagyon ugy tunik hogy Breaking Bad minosegu cucc lesz ebbol.

Ez a Peaky Blinders jo? Nezi valaki? Most ezt talaltam ki magamnak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 3., péntek 0:27

csabi* írta:
hamesz írta:Tény hogy már nem az igazi az Arrow.
volt az valaha is elfogadható minőségű? :lol:
A második évadig nem akart több lenni, mint amit tud. Addig király volt.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. április 3., péntek 0:06

hamesz írta:Tény hogy már nem az igazi az Arrow.
volt az valaha is elfogadható minőségű? :lol:
Kép

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 3., péntek 0:05

hamesz írta:akkor lehet csak azért tűnik olyan botrányosan rossznak, mert elkezdtem azóta jobb sorozatokat is nézni. :lol:
Mondjuk az lehet, hogy azóta még rosszabb lett, de hidd el, az volt már a másodikban is... :D
Most így visszagondolva, nem is értem a Smallville-t hogy bírtam 10 évadon keresztül... :D

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 2., csütörtök 23:58

akkor lehet csak azért tűnik olyan botrányosan rossznak, mert elkezdtem azóta jobb sorozatokat is nézni. :lol:

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. április 2., csütörtök 23:49

hamesz írta:valahogy a 2. évadban nem volt annyira zavaró
Dehogynem.. azért kaszáltam kb az évad felénél... A kanárikat már rég ki kellett volna nyírni... :D

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 2., csütörtök 23:35

Tény hogy már nem az igazi az Arrow. A 2. évad sokkalta jobban tetszett. De a mostani 3. évad egyenesen botrányos tele hibákkal és fölösleges drámákkal. Ami mondjuk eddig is megvolt, de valahogy a 2. évadban nem volt annyira zavaró. A mostani rész volt a 3. évadból ami végre nem volt olyan gyalázatos, mint az eddigiek Legalább is szerintem, de mindenkinek más a véleménye. :)

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. április 2., csütörtök 23:33

Amúgy nézzük a Wilfredet.. Nem tudom ki nézi még.
Szóval tök jó, meg minden. Vicces (elég beteg poénok többnyire), elég nagy mondanivalója van a részeknek, és a mondanivaló szempontjából szerintem jól vannak felépítve. Tehát fasza, tetszik.

Egy nagy gondom van csak vele.
Csak szerintem van tele csupa B kategóriás (vagy még az se) színészekkel? Wilfred hoz egy viszonylag minőségi szintet, de a többi színész valami borzasztó... Igen, Frodó is. Néha elkapja a fonalat, voltak szituk, amiket faszán hozott, de 90%-ban erőtlen.
Szerintem Elijah Wood kb tökéletesen hozta a szerepet, bár néha tényleg furcsa, amit csinál, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!dehát épp az a cél, hogy furcsa és meghökkentő legyen. Wilfred meg egészen egyszerűen fenomenális. :lol: A többi szereplő meg igazából full lényegtelen.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 23:31

Rosszul vagyok tőle, de megnézem, mert olvasom itt a spoilereket előtte és néha olyanokat írnak, hogy nem bírom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 2., csütörtök 23:30

Realista24 írta:
hamesz írta:Na Arrow végre szállított egy értelmes részt. :D
Most akartam írni, hogy ez egy hulladék volt :lol: De a 9/10 után persze, hogy nem csodálkozom.
Szerintem te igazabol elvezed :mrgreen:

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 2., csütörtök 23:29

Realista24 írta:
Most akartam írni, hogy ez egy hulladék volt :lol: De a 9/10 után persze, hogy nem csodálkozom.
:lol: sztem jobb volt mint az előzőek. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 23:24

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. április 2., csütörtök 23:21

Na Arrow végre szállított egy értelmes részt. :D

Vissza: