Nemhogy holnap nálunk merül felRealista24 írta:Elérkezett a pillanat, amikor a PSG vezetőségénél felmerült Mancini neve...nagy a baj Párizsban

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 20., csütörtök 12:55
Nemhogy holnap nálunk merül felRealista24 írta:Elérkezett a pillanat, amikor a PSG vezetőségénél felmerült Mancini neve...nagy a baj Párizsban
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 20., csütörtök 12:53
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 20., csütörtök 12:50
Dehogy.De hát aki nem divat, azt eretnekség említeni....
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 20., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 20., csütörtök 12:35
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. június 20., csütörtök 12:31
Ez azért így elég meredek szerintem. Ha ez így működne, akkor a Barca ellen meg mindenki úgy alakítaná a taktikáját, hogy Busira jöjjön ki a szervezés.... egy vkp ne szervezzen, egy szervező meg ne játszon vkpt. Ennyire egyszerű :Đ (jelen esetben egy vkp-nak szerintem annyi lenne a feladata, hogy megszerzi a labdát és leadja Modricnak, Özilnek, CR-nek, Benzinek és nem rohan előre, hanem ott marad, üresbe mozog, hogy ha baj van, boztisítson, vagy kaphassa vissza a bogyót azonnal és adhatja tovább a másik szervező vénájú embernek.)Matt009 írta:...
Ráadásul ha Kondogbia idejön, és ahogy te fogalmaztál nem lesz annyira vakmerő, hogy szervezni próbáljon, akkor jövőre mindenki csapat úgy alakítja a taktikát ellenünk, hogy a szervezés Kondogbiára jöjjön ki, és ugyanúgy betli lesz, mint Khedira.
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 20., csütörtök 12:31
Matt, én kérek elnézést, hogy láttam őket többször élőben játszani és le mertem írni azt, amit gondolok róluk. Nyilván ha valamelyik, itt a fórumon divatos táborba állok be bólogató jánosnak, akkor kevesebb savazást kapok.Matt009 írta:De kurva jó, hogy mindenkinek ennyi ideje van meccset nézni... Mégis az általad felsorolt játékosok után nem áll sorban fél Európa. Ennyire vakok a játékosmegfigyelők?relatíve sok meccset látok a Francia-Holland-Német bajnokságokból.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 20., csütörtök 12:31
Sorry, kihagytam hogy idén. Bár gondolom sejted, hogy ezt akartam írni.Szerintem is, majd jövőre. Addig felépíti magának a gazdasági hátteret is.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 20., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 20., csütörtök 12:27
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 20., csütörtök 12:21
Többször is leírtam, hogy én is lecserélném Khedirát. Csak nem minden jött mentre. Ha Konogbia jön, ám legyen. Kell a kp-s, és mivel jelenleg nem sok más opció van ok.
Esélytelen.Megspórolunk egy valag pénzt, ugyh mehet is a 60 millás csekk Vidalért.
Szerintem eddig is jóval nagyobb esélye volt, hogy nem jön. Zidane pénzügyi részről szóló nyilatkozatait nem tudtam hova tenni, de ettől függetlenül is nagyon halvány sanszot látok arra, hogy érkezik.egyre esélyesebb hogy ebből idén nem lesz bale.
Pénzügyi szempontból így valóban combosodik az esélye, viszont a nyilatkozatai alapján inkább menne a garantált jóba Pellegrini után... Szerintem a City-t fogja választani.egyre esélyesebb hogy isco jön, mert kétlem hogy mindkettőröl lemaradnánk
Mintha valahol olvastam volna egy cikket is erről ma, hogy az is elképzelhető, hogy nem hozunk csatárt Higuaín távozása ellenére sem, mert ott van Karim, Morata most "bizonyított", Jesét is oda lehet rakni, meg Cé is tud ott játszani, ha kell. A pénzt inkább Bale-re fordítanák.amugy Isco. Suarez meg Cavanival "küzd" a helyért. Fogalmam sincs melyik élvez előnyt Carlonál. Sőt lehet beéri Moratával.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 20., csütörtök 12:18
GT37 írta:Te egyébként a három közül melyik játékos Madridba igazolására látod a legnagyobb esélyt?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 20., csütörtök 12:15
Na, helyes.“Megegyeztünk az elnökkel, hogy Bale nem hagyja el a klubot” – mondta André Villas-Boas, aki korábban kijelentette, hogy csak abban az esetben marad a Tottenham edzője, ha Daniel Levy nem engedi el Balet.
Vidal-Isco-Suárez nem lenne komoly erősítés... Remélem, nem jön össze nektek mindhárom.Mike írta:Megspórolunk egy valag pénzt, ugyh mehet is a 60 millás csekk Vidalért.
Aztán még Isco+Suarez. És így Jesének is több lehetőség jutna bizonyítani. Ha meg nem válik be akkor még mindig szabad a hely Lucasnak jövőre
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 20., csütörtök 12:14
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 20., csütörtök 12:10
na, helyes“Megegyeztünk az elnökkel, hogy Bale nem hagyja el a klubot” – mondta André Villas-Boas, aki korábban kijelentette, hogy csak abban az esetben marad a Tottenham edzője, ha Daniel Levy nem engedi el Balet.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 20., csütörtök 12:07
CSOki. Ezzel én egyetértek. Nem most írod le először, mindig is egyetértettem. Én azokkal az emberekkel vitatkozok, akik túlmisztifikálnak 1-2 jövendőbeli igazolást. Most Kondogbia is 1-2 hsz-ben túl lett misztifikálva.Nekem csak annyi kell, hogy valakiben meglegyen a lehetőség, hogy jobb legyen, mint Khedira. Mivel olyat nem tudunk hozni, aki boztosan jobb, így jönnek azok, akik lehet hogy jobbak lesznek. Mivel Khedira néálam nem megoldás, innentől kezdve tökmindegy az egész. Ha majd gyenge lesz Kondogbia vagy Casemiro vagy akárki, akit hozunk. akkor tovább kell keresgélni. Én a magam részéről nem elégedek meg a középszarral, persze van, akinek ez is megfelel...
De kurva jó, hogy mindenkinek ennyi ideje van meccset nézni... Mégis az általad felsorolt játékosok után nem áll sorban fél Európa. Ennyire vakok a játékosmegfigyelők?relatíve sok meccset látok a Francia-Holland-Német bajnokságokból.
Oké. Ebben igazad van. Csak RMFC árulj már el nekem egy valamit. Az elmúlt 6-7-8 évben vagy akár írhatnék 10-et is, mindig rossz körülmények álltak fenn, és a sok jó játékos mind vesztesként távozott innen a körülmények miatt? Nincs egy olyan ember a kibaszott vezetőségben, aki nem látja, hogy valami nem stimmel? Nincs olyan ember, aki nem látja, hogy bizonyos körülmények miatt nem tudunk/ vagy nem tud az adott játékosunk jól teljesíteni? Ugyanezek a körülmények fennálltak 3 éve is, de Rondaldo teljesített, Özil teljesített, Benzema 1 évet teljesített. Ramos, Marcelo, vagy Pepe teljesített... Akik jó játékosok, azok mind teljesítettek. Nem azt mondom, hogy Modric rossz volt, sőt kb. azt hozta, amit én elvártam tőle. Kb. ennyit láttam a gyerekben, azt hozta. Viszont az itteni elvárások vele szemben, főleg a te elvárásaid RMFC sokkal, de sokkal magasabban voltak, és ezt bizony nem teljesítette. Volt 1-2 jó pillanata, 1-2 jó meccse, de átlagban alatta maradt a Te és a tőle sokat várók elvárásainak.R.M.C.F írta:zért a fociban vannak bizonyos körülmények is....ezt észre kell tudni venni. Modricnál is,JM-nal is, Ikernél is sok mindenkinél.....ez nem olyan mint az 1x 1.
Azért nehéz veletek vitatkozni, mert vannak akik (sokan vannak), elvárják a Khedira utódtól a szervezést. Ráadásul ha Kondogbia idejön, és ahogy te fogalmaztál nem lesz annyira vakmerő, hogy szervezni próbáljon, akkor jövőre mindenki csapat úgy alakítja a taktikát ellenünk, hogy a szervezés Kondogbiára jöjjön ki, és ugyanúgy betli lesz, mint Khedira.és talán ő nem lesz annyira vakmerő, hogy szervezni próbáljon
Tudom az alapvető különbséget. De ha ugyanarról a 11-ről beszélünk, akkor lényegében mindegy, hogy Modriccsot egy sorral előrébb vagy hátrébb tesszük, mert csak a játékosok egyes részfeladataiban van különbség. És mivel ezek a felállások nem statikusak, Modric is megfordul előrébb, hátrébb is, így az aktuális meccsszituban ezek a felállások keverednek. Ronaldo számára pedig tökmindegy, mert ő mindkét felállásban ugyanazt játssza, mint ahogy az ék is (tudom, hogy a 4-2-3-1 éke alapból egy targetmen szerű posztot vesz fel, de nekünk nincs targetmenünk, ilyen szempontból Benzema mindkét felállásban ugyanazt játssza, főleg mivel a játékunk Ronaldo kiszolgálása köré szerveződik, és nem Benzema köré. Xabi is mindkét felállásban mélységi irányító, ő nem tud mást játszani. Nem azért nem működött a 4-3-3, mert nem azt játszottuk, hanem mert Khedira és Xabi együtt alkalmatlanok arra a felállásra. És gyanítom, hogy Modric Xabi együtt is alkalmatlan a 4-3-3ra. Ha jövőre 4-3-3 a cél, akkor vagy egy Xabi, vagy egy Modric köré épített 4-3-3at kell játszani, de mindenképpen a másik kárára. Ez az, amire céloztam. Csak lusta voltam kifejteni.Ezt komolyan gondoltad? Mert akkor felesleges vitatkozni.
Az előbbi az erős széljátékot és a gyors támadásokat segítő felállás, amely támadáskor átalakul 424-re. Ezért szakad szét a KP. Kivéve, ha Mindenki védekezik, mint a Bayernben. Nálunk ezt Di Marian kívül egyik támadó sem tette rendesen. Főleg Özil, akinek illett volna. De ez már sokszor ki lett tárgyalva.
a második felállás pedig a totálos focira legalkalmasabb. ahol a csapat egy egységként mozog, szinte egyszerre támad és védekezik, mivel a KP-t birtokolja. Jobbik esetbenA széljátkot a szélső védők biztosítják, de szinte sohasem egyszerre, így támadáskor 343-ra módosul a felállás.
Többször is leírtam, hogy én is lecserélném Khedirát. Csak nem minden jött mentre. Ha Konogbia jön, ám legyen. Kell a kp-s, és mivel jelenleg nem sok más opció van ok.Ettől függetlenül is hozni KELL embereket oda.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. június 20., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 20., csütörtök 11:54
De nem tud labdát sem szerezni, arra alkalmas, hogy kiszorítja az ellenfelet, megállítja a lendületet, ilyesmik. Ez szép, meg jó, csak a meccsek nagy részében erre minimálisan van szükség. Persze a barca ellen igen, mert folyton náluk a labda, és fontos a fegyelmezett védekezés, a jó tolódás, a támadásaink meg úgyis gyorsak. De egy labdabirtokló csapatban Khedirának semmi keresni valója, mert akkor túl sokat van nélunk a labda, az ellenfél sem szépen lassan építgeti fel a támadásokat, hogy zónázgatni tudjunk. Khedirával nem az a legnagyobb baj, hogy szar, hanem hogy felesleges. Ott a pályán, de amiben igazán jó, arra a meccsek legtöbbjén nem nagyon van szükség.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 20., csütörtök 11:42
Szerintem sokkal több, csak nincs körülöttik nagy hype, vagy gyengébb csapatban, rendszerben játszanak, ezért nem tűnnek ki annyira. A rendszer nagyon fontos, és itt a válasz a következő kérdésedre:Sok, csak Real szintűből 4-5.
Mert alapvetően a rendszer nem stimmelt egyiknek sem, csak amíg Özil inkább a támadók köz vagy a szélen alibizott, addig Modric gürizett a KP-n, visszajárt labdákért, szerelt, próbált kényszerítőzni, stb. Legjobb példa erre az MU elleni visszavágó, ahol gyökeresen megváltozott a játékunk, mert Modirc beállításával nem szélen akartuk megverni az MU-t, ahol a legerősebbek. Mou amatőr hibája volt ez is (pedig ha én láttam a meccs előtt, hogy az MU a KP-n verhető, ugye egy évvel korábban a Bilbao ezt megmutatta, akkor ezt a "világ legjobb edzője" hogy nem láthatta?Amikor Modric játszott Özil helyén akkor sem volt semmi rendben... Modriccsal sem lett jobb.
Utóbbira. Hogy kb most vannak egy szinten, de Kondogbiától fejlődést várni még nem hülyeség, és talán ő nem lesz annyira vakmerő, hogy szervezni próbáljon. Azt meghagyja a másik 2 középpályásnak.vagy csak azt várjuk el, hogy a lépjen előre a mostani szinthez képest?
Ezt komolyan gondoltad? Mert akkor felesleges vitatkozni.4-2-3-1, 4-3-3... Egy posztban van különbség
Nem én írtam, de velünk már tavaly is szóba hozták.És valaki, talán ericco írta, hogy milyen jó lesz a Borussia, ha leigazolják Erikssent az Ajaxból
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 20., csütörtök 11:37
Nekem csak annyi kell, hogy valakiben meglegyen a lehetőség, hogy jobb legyen, mint Khedira. Mivel olyat nem tudunk hozni, aki boztosan jobb, így jönnek azok, akik lehet hogy jobbak lesznek. Mivel Khedira néálam nem megoldás, innentől kezdve tökmindegy az egész. Ha majd gyenge lesz Kondogbia vagy Casemiro vagy akárki, akit hozunk. akkor tovább kell keresgélni. Én a magam részéről nem elégedek meg a középszarral, persze van, akinek ez is megfelel...Mármint nem vár el többet, mint Khedirától, vagy csak azt várjuk el, hogy a lépjen előre a mostani szinthez képest?
Ha az elsőre gondoltál, akkor felesleges Kondogbia. Ha a másodikra, akkor jöhet, csak nekem itt az a bajom, hogy ugyanazokkal a gyengeségekkel van megáldva, mint Khedira, és a technikája már nem lesz jobb... Passzolni meg lehet megtanul 3-4 alatt remekül, de itt annyi ideje nem lesz. Szóval ferdítesz te is rendesen.
És mit csináljon, malmozzon Xabival a védelem előtt, a támadók meg majd négyen megoldják?Khedira védekezni tud,nagy munkabírású,jól zárja a folyosókat,jól védekezik "zónát".
A hiba vele kapcsolatban az volt,hogy Mou ellátta játékszervező feladatokkal (omg...)
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem