bale helyére lassan akárki parádé lenne.miro írta:Bőven adnám,szerintem Bale helyére parádé lenne!Realista24 írta:Gallardo szerint hozzuk Götzét :Đ
én már jesus navasra is leváltanám esküszöm.

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 3., péntek 9:13
bale helyére lassan akárki parádé lenne.miro írta:Bőven adnám,szerintem Bale helyére parádé lenne!Realista24 írta:Gallardo szerint hozzuk Götzét :Đ
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 3., péntek 9:12
Bőven adnám,szerintem Bale helyére parádé lenne!Realista24 írta:Gallardo szerint hozzuk Götzét :Đ
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 3., péntek 8:36
Esküszöm adnám, Iscoval meg Benzemaval nagyon menne a butításRealista24 írta:Gallardo szerint hozzuk Götzét :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 3., péntek 8:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 2., csütörtök 23:33
Ha leigazolnak Pogbat es Llorist nagyon utos kezdot tudnanak kiallitani, a Lloris-Marquinhos,Luiz,Silva,Maxwell-Pogba,Veratti,Matuidi-Lucas, Ibra,Pastore„Pogba egy fenomén, hatalmas megtiszteltetés lenne vele egy csapatban futballozni, remélem, egyszer a PSG-ben játszhatunk majd együtt Az igazi klasszisok, mint ő, mindent megváltoztatnak, vele könnyebb lenne”
„Biztos vagyok benne, ha a Manchester Unitednél komolyan számoltak volna vele, ott is legalább olyan jól futballozott volna, mint most a Juventusban. A torinóiaknak hatalmas szerencséjük van, hogy lecsaptak rá, már most ő a világ egyik legjobbja”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 17:25
Navasnak van spanyol papírja, így jöhetett Lucas.Casemiro nem igazán jön vissza, mert nincs több hely az EU-n kívülieknek. (James, Danilo, Navas) Vagy Navast elküldenék egy év után?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 2., csütörtök 17:24
Casemiro nem igazán jön vissza, mert nincs több hely az EU-n kívülieknek. (James, Danilo, Navas) Vagy Navast elküldenék egy év után?hunmadridista írta:Arbeloa helyett Danilo...Coentrao helyett Gaya...Casillas helyett De Gea...Chicharito helyett Vietto...nem lenne rossz, pluszba még ugye visszajön Casemiro és Cherysev...egyelőre ezekre az érkezőkre számítok...Pogba és Reus szerintem nem fog idén nyáron még jönni...dannen írta:Cicchetti, FIFA agent: "Real Madrid will announce in the coming days the signing of Gayá"
ha ez megtörténik, akkor coentrao és arbeloa is lépni fog valószínűleg. plusz a danilo baloldalon játszatását is kizárhatjuk. meglátjuk igaz-e, realista már nagyon mondogatta![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. április 2., csütörtök 16:47
Arbeloa helyett Danilo...Coentrao helyett Gaya...Casillas helyett De Gea...Chicharito helyett Vietto...nem lenne rossz, pluszba még ugye visszajön Casemiro és Cherysev...egyelőre ezekre az érkezőkre számítok...Pogba és Reus szerintem nem fog idén nyáron még jönni...dannen írta:Cicchetti, FIFA agent: "Real Madrid will announce in the coming days the signing of Gayá"
ha ez megtörténik, akkor coentrao és arbeloa is lépni fog valószínűleg. plusz a danilo baloldalon játszatását is kizárhatjuk. meglátjuk igaz-e, realista már nagyon mondogatta![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. április 1., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 1., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 1., szerda 22:36
Értem én, de jelenleg Benzemának van kb 0 cseréje (csicsa van azt csocsi) oda gondoltam 196 centijével rá legalább meg lehet játszani a beíveléseket (Rühellem azt a játékrendszert, hogy a 2 szélső felfut beível...)Kerlon írta:Dehogy, Dost ebben a rendszerben olyan lenne, mint anno nálatok Ibra... Csak Dost 5 fokkal gyengébb nála. Mozgékony, kreatív, kombinatív csere csatár kell, aki a szélen sem elveszett.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 1., szerda 22:30
You say Auba i say meyang!Kerlon írta:Dehogy, Dost ebben a rendszerben olyan lenne, mint anno nálatok Ibra... Csak Dost 5 fokkal gyengébb nála. Mozgékony, kreatív, kombinatív csere csatár kell, aki a szélen sem elveszett.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 1., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. április 1., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. április 1., szerda 18:08
Régi szép időkJonathan Woodgate-t (22 m€, Newcastle), Walter Samuelt (25 m€, AS Roma)
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. április 1., szerda 15:55
Realista24 írta:Igen, csak ott nem volt képben Mendes, itt meg igen. Ugyan nem ügynöke a játékosnak, de "segített" a kommunikációban....Ő a nagyon jó példa. Ugyanúgy lejáró szerződésű volt, csak egy sokkal parasztabb csapatból kellett elhozni, friss világbajnokként, középpályásként. És elhoztuk olcsóbban.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 1., szerda 15:36
spanyoloknál a brazilok, argentínok ha jól emlékszem 3 év után kapnak.Danderan írta:Hány év után kapják meg az európai útlevelet?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 1., szerda 15:30
Casemirot eladjuk a Juvéba vagy valahova, Lucas meg átveszi a helyét a Portonál. Szerintem.BBeno írta:ne nagyon számoljatok casemiroval mert megvan a 3 nem EU-s. lucas,danilo,james. innen ugye szó volt róla hogy casemiro - lucas csere lesz. ebben még bízhattok, de alapjáraton ez a 3 stabilan marad jövőre
HozzászólásSzerző: Danderan » 2015. április 1., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 1., szerda 15:27
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem