el sem olvastam.Vázolom, bár a kutya nem kíváncsi rá
szalai?aki ugyan csak bírja a padot..
:Đ :Đ
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 2., csütörtök 9:25
el sem olvastam.Vázolom, bár a kutya nem kíváncsi rá
szalai?aki ugyan csak bírja a padot..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 9:23
Két verzió van a fejemben, ami igazából három. Vázolom, bár a kutya nem kíváncsi ráToti írta:ja, igen, vki kellene karim mögé. de ki? jó tudom pato, de akkor meg az lenne a baj, h padozik.![]()
erős agyalásban vok, h kinek kellene váltania a mexikóit, de nemtudom.![]()
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 2., csütörtök 9:22
Most lehet hogy nem valami fiatal csikó jön mögé akire sokan vágyunk,hanem egy idősebb aki ugyan csak bírja a padot..Toti írta:ja, igen, vki kellene karim mögé. de ki? jó tudom pato, de akkor meg az lenne a baj, h padozik.![]()
erős agyalásban vok, h kinek kellene váltania a mexikóit, de nemtudom.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 2., csütörtök 9:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 9:13
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 2., csütörtök 9:12

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 2., csütörtök 9:11
én sosem basztattam, felőlem jöhet de gea is, de azért nem írtam, mert keylort nem tartom szarnak, nem szarok be, ha ő maradna az elsőszámú kapusunk, mármint navas, és ezért nem írtam de geát fentre, mivel azt a pénzt én elsődlegesen mondjuk a verratti / pogba vmelyikébe fektetném, de ha a költségvetés úgy adja, akkor jöjjön degeaRealista24 írta:Akkor Casillasszal úgy látom végül elégedett vagyToti írta:danilo után,
gaya, verratti / pogba, reus
nálam ez a nyári kívánságlista, meg h nyerjek jó sokat tipszmikszen.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. április 2., csütörtök 9:08
ez oké, de még mindig ott van a probléma, hogy perez sosem fogja elismerni a hibáját, tehát már csakazértse fogja eladni se bélt, de hameszt.Realista24 írta:Ha jön Pogba vagy Verratti, akkor Bale távozik, nincs más út. Ha nem távozik, nem jön egy nagyágyú sem középre. Ez szerintem ilyen egyszerű. Bale és DM is csak azért voltak egy évet együtt Madridban, mert Di Maríáért akkor még senki nem fizetett volna ekkora összeget, és ahhoz képest nem került sokba.bale távozásával meg ne nagyon számoljatok szerintem.
Gazdag klub a Real Madrid, de évről évre látni a számokon, hogy szépen kozmetikázva vannak, hogy még mindig mi legyünk az elsők, a legnagyobbak, a satöbbi, de az még nálunk sem fér bele, hogy kettő, 80-100 millás játékos üljön a padon, gondolok itt Jamesre és Bale-re.
Jamest ráérünk rásózni valami olajos csapatra 2-3 év múlva, mikor már termelt elég marketingbevételt. Egyszerű srác ő, csinálja, amire kérik, tudja a korlátait, nem lesz belőle DM, szerintem.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 9:07
Akkor Casillasszal úgy látom végül elégedett vagyToti írta:danilo után,
gaya, verratti / pogba, reus
nálam ez a nyári kívánságlista, meg h nyerjek jó sokat tipszmikszen.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. április 2., csütörtök 9:05
HozzászólásSzerző: mexes » 2015. április 2., csütörtök 9:04
Persze ez egyertelmu...Isco no1. Bar neki is fejlodnie kell meg a donteseknel, ritmusvaltasoknal.Realista24 írta:Jobb láb.Es mik a hianyossagai? no flame, csak erdekel a velemenyed
Gyorsaság (robbanékonyság).
A két legfontosabb hiányosság.
Eddig viszont minden más tulajdonsággal, amit írtam kompenzálni tudott nagyjából, de amíg van egy Isco a csapatban, addig nem kérdés, hogy kinek kell a padon ülnie.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. április 2., csütörtök 9:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 8:45
Jobb láb.Es mik a hianyossagai? no flame, csak erdekel a velemenyed
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. április 2., csütörtök 8:42
Szerintem hosszútávon igen. Annyi lenne a különbség, hogy kapna egy évet, amíg nem piszkálnák, rá lenne fogva, hogy még fejlődhet, világklasszis lehet, stb... Aztán 1,5-2 év után ő lenne a leggyengébb láncszem. A 80 millás árcédula annyit tett, hogy a kezdeti elvárásokat olyan magasra tette, amit normál esetben 1-2 év után várunk el a fiatal tehetségtől. A lényeg egyébként nem változik. Fizikálisan lassú ide, nem elég robbanékony, és egylábas. Az 1v1-ben sem jó. Ez elég sok olyan képesség hiánya, amelyek alapok egy Real támadónál.mexes írta:Csóri James...ha nem 80 milla lett volna akkor is igy lehuzna mindenki?
HozzászólásSzerző: mexes » 2015. április 2., csütörtök 8:41
Es mik a hianyossagai? no flame, csak erdekel a velemenyedRealista24 írta:James egy jó kiegészítő ember az én szememben, semmi más. Engem nem érdekel az ára, inkább ő üljön a padon, mint Bale.mexes írta:Csóri James...ha nem 80 milla lett volna akkor is igy lehuzna mindenki?
Egyrészt a walesiből több pénzt tudunk csinálni, másrészt James taktikailag fegyelmezett, alázatos (még) és annak ellenére, hogy vannak hiányosságai jobban beleillik a csapatba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 8:37
James egy jó kiegészítő ember az én szememben, semmi más. Engem nem érdekel az ára, inkább ő üljön a padon, mint Bale.mexes írta:Csóri James...ha nem 80 milla lett volna akkor is igy lehuzna mindenki?
HozzászólásSzerző: mexes » 2015. április 2., csütörtök 8:33
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 2., csütörtök 8:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. április 2., csütörtök 8:26
Ha jön Pogba vagy Verratti, akkor Bale távozik, nincs más út. Ha nem távozik, nem jön egy nagyágyú sem középre. Ez szerintem ilyen egyszerű. Bale és DM is csak azért voltak egy évet együtt Madridban, mert Di Maríáért akkor még senki nem fizetett volna ekkora összeget, és ahhoz képest nem került sokba.bale távozásával meg ne nagyon számoljatok szerintem.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. április 2., csütörtök 8:10
Azert lenne jo a 4-3-1-2 Isco a ket csatar mogott. De akar hogyan is sakkozunk Balenek se hogy sincs hely a kezdoben...mar ha jonne Pogba v Veratti.___Samy___ írta:Felesleges a 4-4-2-ben gondolkodni, Balet ugyse passzoljuk le, akkor meg marad a 4-3-3. Igy viszont a BBC moge kell egy izom kp, oda szerintem jobb valasztas lenne Pogba, de Verrattinak meg a 4-4-2 fekudne jobban szerintem.
Egy a lenyeg, Iscot ne basszuk el.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem