Amúgy már az edzői stábomat...öhm..hát, szóval már ott van az edzői stábban
Football Manager
Re: Football Manager
Mit akarsz nézni azon?
Lőtt 3 gólt, volt 3 asszisztja, és fizikailag 0.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hol van a picture Jari battyarol??
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Deportivo Alavés - 2013/2014 - Spanyol másodosztály
A harmadosztály egyik bajnokaként és a Copa del Rey ezüstérmeseként indultunk neki ennek a szezonnak. Volt egy icipici játékosmozgás, megkövetelte az erősítéseket ez az osztály. Nagyon kemény szezon volt, sokat kivett a csapatból a három fronton való szereplés. Az általam "nagyon kedvelt" márciusban össze is hoztunk egy 9 meccsből álló vereségi szériát a rengeteg sérülés miatt. A bajnokság végig kiélezett volt, az utolsó forduló előtt így nézett ki a tabella. Ráadásul a záró fordulóban amellett, hogy nekünk csak a 3 pont jelenthetett esélyt a 2. helyre, sem a Villarreal, sem a Depor nem verhette meg az ellenfelét. Szerencsénk volt, mert mindhárom feltétel teljesült, így nem kellett playoffot játszanunk, és meglett a 2. hely.
Az Európa Ligában két selejtezőt játszottunk, amiket sikerrel vettünk, majd a Newcastle, Roma, Stuttgart csoportba sorsoltak. Itt is az utolsó forduló döntött, itt is nagy adag szerencsével lettünk 2. helyezettek. A Saint Etiennet még legyűrtük, azonban a Bilbao már túl nagy falat volt a sérültekkel teli, fáradt és rossz formában levő csapatnak. Volt azért pár szép győzelmünk.
A kupa is döcögősen indult, de idén is eljutottunk a döntőig. Ott a Barca vert meg hosszabbításban. Fizikailag nem bírtuk már, 120 perc alatt 4 lövésünk volt, abból egy sem talált kaput. Út a döntőig.
Ezzel a csapattal fejeztük be az évet. Sajnos Litmanent már nem tudtam meggyőzni, így visszavonul, de lesz egy búcsúmeccse az Ajax ellen.
Hollembach már az idén átvette a helyét, nem is rosszul. Még egy évig érvényes a kölcsönszerződés, utána megveszem.
A házi gólkirályom ez a kölyök lett, egy stabil cserecsatár lehet belőle pár év múlva.
Kiemelném még Neirat aki bal oldali támadó középpályásként is összehozott 17 gólt.
A Bayerntől potom 2 milliós nevelési díjért cserébe hoztam Ali Cetint akivel a balhátvéd poszt le van rendezve úgy 12-15 évre.
A legfrissebb hírek szerint az elnök el akarja adni a csapatot, aminek örülnék, mert pénzünk még mindig nincs. Jövőre egy középmezőnybeli helyezés a cél, talán végre megnyerhetjük a kupát, EL-ben meg a majdani csoportból tovább szeretnék jutni.
A harmadosztály egyik bajnokaként és a Copa del Rey ezüstérmeseként indultunk neki ennek a szezonnak. Volt egy icipici játékosmozgás, megkövetelte az erősítéseket ez az osztály. Nagyon kemény szezon volt, sokat kivett a csapatból a három fronton való szereplés. Az általam "nagyon kedvelt" márciusban össze is hoztunk egy 9 meccsből álló vereségi szériát a rengeteg sérülés miatt. A bajnokság végig kiélezett volt, az utolsó forduló előtt így nézett ki a tabella. Ráadásul a záró fordulóban amellett, hogy nekünk csak a 3 pont jelenthetett esélyt a 2. helyre, sem a Villarreal, sem a Depor nem verhette meg az ellenfelét. Szerencsénk volt, mert mindhárom feltétel teljesült, így nem kellett playoffot játszanunk, és meglett a 2. hely.
Az Európa Ligában két selejtezőt játszottunk, amiket sikerrel vettünk, majd a Newcastle, Roma, Stuttgart csoportba sorsoltak. Itt is az utolsó forduló döntött, itt is nagy adag szerencsével lettünk 2. helyezettek. A Saint Etiennet még legyűrtük, azonban a Bilbao már túl nagy falat volt a sérültekkel teli, fáradt és rossz formában levő csapatnak. Volt azért pár szép győzelmünk.
A kupa is döcögősen indult, de idén is eljutottunk a döntőig. Ott a Barca vert meg hosszabbításban. Fizikailag nem bírtuk már, 120 perc alatt 4 lövésünk volt, abból egy sem talált kaput. Út a döntőig.
Ezzel a csapattal fejeztük be az évet. Sajnos Litmanent már nem tudtam meggyőzni, így visszavonul, de lesz egy búcsúmeccse az Ajax ellen.
Hollembach már az idén átvette a helyét, nem is rosszul. Még egy évig érvényes a kölcsönszerződés, utána megveszem.
A házi gólkirályom ez a kölyök lett, egy stabil cserecsatár lehet belőle pár év múlva.
Kiemelném még Neirat aki bal oldali támadó középpályásként is összehozott 17 gólt.
A Bayerntől potom 2 milliós nevelési díjért cserébe hoztam Ali Cetint akivel a balhátvéd poszt le van rendezve úgy 12-15 évre.
A legfrissebb hírek szerint az elnök el akarja adni a csapatot, aminek örülnék, mert pénzünk még mindig nincs. Jövőre egy középmezőnybeli helyezés a cél, talán végre megnyerhetjük a kupát, EL-ben meg a majdani csoportból tovább szeretnék jutni.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Újvári Jocikelemen.istvan írta:Szóval elindult a megye 3as karrierem,tudtok ajánlani pár játékost?![]()
![]()
cél 2030 ban bl serleg! ha nem unom meg..
Sok sikert amúgy.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szóval elindult a megye 3as karrierem,tudtok ajánlani pár játékost?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Kisebb kihagyás után folytattam karrierem a Southamptonnal:
2020/21-es szezon;
Bajnokság.
BL.
Benfica ellen 2-0-ás félidő után nyertünk 3-2-re, végre megkaptam a Comeback King acsit.
Statok.
Fa Kupában a későbbi győztes Pool ejtett ki minket, ez az egy hiányzik még Anglián belül, Liga Kupában pedig a döntőben kaptunk ki MU ellen.
Tavaly megnyertük az EL-t, bajnokságot, Liga Kupát; szezon elején pedig behúztuk mind a 2 Szuperkupát.
Rooney
2020/21-es szezon;
Bajnokság.
BL.
Benfica ellen 2-0-ás félidő után nyertünk 3-2-re, végre megkaptam a Comeback King acsit.
Statok.
Fa Kupában a későbbi győztes Pool ejtett ki minket, ez az egy hiányzik még Anglián belül, Liga Kupában pedig a döntőben kaptunk ki MU ellen.
Tavaly megnyertük az EL-t, bajnokságot, Liga Kupát; szezon elején pedig behúztuk mind a 2 Szuperkupát.
Rooney
Helló!
Segítségetek kellene hogyan tudom az adatbázist frissiteni 13.1-ről 13.3-ra?
Segítségetek kellene hogyan tudom az adatbázist frissiteni 13.1-ről 13.3-ra?
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Kicsit kezd elegem lenni a 12-es FM-ből
Olasz bajnokság,Cesenával vagyok,második év. Malonga 3 fordulóval a vége előtt vezeti a góllövőlistát 29 góllal,második egy bizonyos A. Pato 20 góllal. Utolsó forduló után az góllövőlista: 1. A. Pato 30 góllal...(mellesleg januárig összesen 7et lőtt...)
Olasz bajnokság,Cesenával vagyok,második év. Malonga 3 fordulóval a vége előtt vezeti a góllövőlistát 29 góllal,második egy bizonyos A. Pato 20 góllal. Utolsó forduló után az góllövőlista: 1. A. Pato 30 góllal...(mellesleg januárig összesen 7et lőtt...)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem a tököm tele volt 12-ben folyton piroslapbajnok voltamsonic írta:Fabiora meg kivancsi vagyok, mert altalaban nalam a piroslapos es fegyelmezesi problemak nem szoktak lenni. (12-ben amugy volt is nalam, akkor korrekt volt nagyon) Meg a hiresen verszomjas Lorik Cana is szerenyen es szolidan tevekenykedik.
Amikor a Reallal kezdtem, akkor hoztam Fabiot, 10 meccs alatt 2-t is köszönhettem neki, szépen padra is raktam...
spanyol kupa, negyeddöntő.
alavés - real madrid 1-1, itt a gól.
real madrid - alavés 1-1, hu. 1-2, a Real védelme megint a topon volt.
alavés - real madrid 1-1, itt a gól.
real madrid - alavés 1-1, hu. 1-2, a Real védelme megint a topon volt.

- sonic
Egyebkent nalam nagyon sok a transfer listed by request. Most peldaul egy masik korabbi celpontom Davide Astori kerult igy atadora. 18.75-ot ker erte a klubja, annyit meg meger. Par nappal elotte fixaltam le 21-ert Zouma-t, szoval az targytalan, de van meg rajta kivul is jopar ember. Coentrao-t 11-ert lehetne hozni a MU-bol, Carvajal 13.5-ert volt atadon, Van der Wiel 6.25, es meg lehetne sorolni. Minden posztra van jo jatekos elado.
Neymar is atadon van, igaz o 62-ert...
Persze, de a "top" játékosokat nagyon ritkán teszik a klubok átadólistára, legalábbis egyelőre én nagyon kevés ilyet látok. Szinte az összes tehetséges "fiatal" beadja a transfer req-et.Huni írta:Ha ő kéri, akkor többet kell csengetni érte mintha a klub tette volna átadóra. Ez eddig is így volt.
Értem, nagyon jó üzleteket csináltál szvsz, ennyiért mindenki megérte. Hamsik 24-ért..sonic írta:
Mindketto esetben a jatekos kerte a transfert. Ennek ellenere volt Jovetic 18 millio. Belhandat most fixaltam le, es 19 millio lett a vegosszeg. Ebbol amugy 15-ot 4 eves reszletre fizetek ki, hasonloan a Jovetic uzlethez. Hamsik 24-ert, Bender 26-ert volt atadon, de persze utobbi jatekosert a Leverkusen tolem 30-at kert el mert rivalis vagyok...De meg igy is megerte.
- sonic
Mindketto esetben a jatekos kerte a transfert. Ennek ellenere volt Jovetic 18 millio. Belhandat most fixaltam le, es 19 millio lett a vegosszeg. Ebbol amugy 15-ot 4 eves reszletre fizetek ki, hasonloan a Jovetic uzlethez. Hamsik 24-ert, Bender 26-ert volt atadon, de persze utobbi jatekosert a Leverkusen tolem 30-at kert el mert rivalis vagyok...tucsoki írta:Csak azért kérdeztem, mert én speciel szeretek mindig a legfrissebb update-el játszani, most volt időm várni mert a vizsgaidőszakom miatt nem igazán toltam, aztán Jovetics-et 30, de inkább 35 millió alatt nem szoktak mozdítani, Belhanda is inkább 25-30 fele megy el. Természetesen úgy, hogy a játékos átadólistára kéri magát. Mintha már nem lenne akkora súlya annak hogy kérte-e vagy sem, legalábbis az árát tekintve nem, megkérik.
Kozben lement a VB, Messi gyozelemre vezette az Argentinokat Brazil foldon. (Neymarek mar a negyeddontoben kizugtak az Olaszok ellen...) Ket golt lott a dontoben a spanyolok ellen. A torna alomcsapataba bekerult a csapatombol Lopez. Es a lenyeg: szupervitya lett a torna legjobb kapusa.... :Đ
Amugy lehet olyat editorral csinalni hogy kitorolni az adatbazisbol egy jatekost??
Ha ő kéri, akkor többet kell csengetni érte mintha a klub tette volna átadóra. Ez eddig is így volt.

Csak azért kérdeztem, mert én speciel szeretek mindig a legfrissebb update-el játszani, most volt időm várni mert a vizsgaidőszakom miatt nem igazán toltam, aztán Jovetics-et 30, de inkább 35 millió alatt nem szoktak mozdítani, Belhanda is inkább 25-30 fele megy el. Természetesen úgy, hogy a játékos átadólistára kéri magát. Mintha már nem lenne akkora súlya annak hogy kérte-e vagy sem, legalábbis az árát tekintve nem, megkérik.sonic írta:En nem tettem fel semmi update-et, csak a cpy fele verzio van fent. 13.3.3-at ir nekem a verzional.
Jovetic atadolistan volt, es annyiban volt meghatarozva az ara.![]()
Erdemes figyelni a transfer listed jatekosokat. Most peldaul Belhanda fog erkezni nagy valoszinuseggel kb annyiert mint amennyiert anno Jovetic jott. Fabiot szinten el fogom hozni 4.3-ert, mert a MU atadora tette. Hamsik, Bender szinten atadon voltak, csak ezert tudtam megszerezni oket.
- sonic
Egyebkent az a vicc hogy nincs is ra szuksegem, mert altalaban 3 szelsovedovel dolgozok, es a maradek igenyt a kozepso vedoim esetenkent megoldjak. Viszont 4.3 millio egy ilyen kaliberu jatekosert kutyafasza. Foleg hogy meg boven van benne potencial is. Legalabb a negyszereset eri. Az ilyet nem tudom kihagyni, ha nem valik be akkor is legrosszabb esetben is 10 millioert megy el.nmate írta:Fabioval vigyázz, fegyelmezetlen és piroslapkirály.
Fabiora meg kivancsi vagyok, mert altalaban nalam a piroslapos es fegyelmezesi problemak nem szoktak lenni. (12-ben amugy volt is nalam, akkor korrekt volt nagyon) Meg a hiresen verszomjas Lorik Cana is szerenyen es szolidan tevekenykedik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fabioval vigyázz, fegyelmezetlen és piroslapkirály.
- sonic
En nem tettem fel semmi update-et, csak a cpy fele verzio van fent. 13.3.3-at ir nekem a verzional.
Jovetic atadolistan volt, es annyiban volt meghatarozva az ara.
Erdemes figyelni a transfer listed jatekosokat. Most peldaul Belhanda fog erkezni nagy valoszinuseggel kb annyiert mint amennyiert anno Jovetic jott. Fabiot szinten el fogom hozni 4.3-ert, mert a MU atadora tette. Hamsik, Bender szinten atadon voltak, csak ezert tudtam megszerezni oket.
Jovetic atadolistan volt, es annyiban volt meghatarozva az ara.
sonic:
hogy tudtad csak annyiért megvenni Joveticset? Illetve melyik transfer update-et használod, ha használsz?
hogy tudtad csak annyiért megvenni Joveticset? Illetve melyik transfer update-et használod, ha használsz?
- sonic
Tudod Huni, rablobol lesz a legjobb pandur.
Amugy amikor keresgeltem a jatekosokat akkor en is csodalkoztam hogy a Lyon csatarabol mikor lett kozepsovedo...
Amugy amikor keresgeltem a jatekosokat akkor en is csodalkoztam hogy a Lyon csatarabol mikor lett kozepsovedo...