Nekem csak annyi kell, hogy valakiben meglegyen a lehetőség, hogy jobb legyen, mint Khedira. Mivel olyat nem tudunk hozni, aki boztosan jobb, így jönnek azok, akik lehet hogy jobbak lesznek. Mivel Khedira néálam nem megoldás, innentől kezdve tökmindegy az egész. Ha majd gyenge lesz Kondogbia vagy Casemiro vagy akárki, akit hozunk. akkor tovább kell keresgélni. Én a magam részéről nem elégedek meg a középszarral, persze van, akinek ez is megfelel...Mármint nem vár el többet, mint Khedirától, vagy csak azt várjuk el, hogy a lépjen előre a mostani szinthez képest?
Ha az elsőre gondoltál, akkor felesleges Kondogbia. Ha a másodikra, akkor jöhet, csak nekem itt az a bajom, hogy ugyanazokkal a gyengeségekkel van megáldva, mint Khedira, és a technikája már nem lesz jobb... Passzolni meg lehet megtanul 3-4 alatt remekül, de itt annyi ideje nem lesz. Szóval ferdítesz te is rendesen.
És mit csináljon, malmozzon Xabival a védelem előtt, a támadók meg majd négyen megoldják?Khedira védekezni tud,nagy munkabírású,jól zárja a folyosókat,jól védekezik "zónát".
A hiba vele kapcsolatban az volt,hogy Mou ellátta játékszervező feladatokkal (omg...)
Amiket felsoroltál tulajdonságok, és amikkel egyet is értek, azokkal mit tudunk kezdeni? Ezek mellé még hiányzik pár olyan tulajdonság, amivel érne valamit az ember. Xabi nagyjából ugyanez, csak még labdabiztos, és jól tud passzolni. Khedirát ha visszahúzzuk, akkor mit csinál? Nem az a labdával forgolódó, típus, aki gyorsan gondolkodik, teszi-veszi a labdát.
De nem tud labdát sem szerezni, arra alkalmas, hogy kiszorítja az ellenfelet, megállítja a lendületet, ilyesmik. Ez szép, meg jó, csak a meccsek nagy részében erre minimálisan van szükség. Persze a barca ellen igen, mert folyton náluk a labda, és fontos a fegyelmezett védekezés, a jó tolódás, a támadásaink meg úgyis gyorsak. De egy labdabirtokló csapatban Khedirának semmi keresni valója, mert akkor túl sokat van nélunk a labda, az ellenfél sem szépen lassan építgeti fel a támadásokat, hogy zónázgatni tudjunk. Khedirával nem az a legnagyobb baj, hogy szar, hanem hogy felesleges. Ott a pályán, de amiben igazán jó, arra a meccsek legtöbbjén nem nagyon van szükség.