Szerintem sokkal több, csak nincs körülöttik nagy hype, vagy gyengébb csapatban, rendszerben játszanak, ezért nem tűnnek ki annyira. A rendszer nagyon fontos, és itt a válasz a következő kérdésedre:Sok, csak Real szintűből 4-5.
Mert alapvetően a rendszer nem stimmelt egyiknek sem, csak amíg Özil inkább a támadók köz vagy a szélen alibizott, addig Modric gürizett a KP-n, visszajárt labdákért, szerelt, próbált kényszerítőzni, stb. Legjobb példa erre az MU elleni visszavágó, ahol gyökeresen megváltozott a játékunk, mert Modirc beállításával nem szélen akartuk megverni az MU-t, ahol a legerősebbek. Mou amatőr hibája volt ez is (pedig ha én láttam a meccs előtt, hogy az MU a KP-n verhető, ugye egy évvel korábban a Bilbao ezt megmutatta, akkor ezt a "világ legjobb edzője" hogy nem láthatta?Amikor Modric játszott Özil helyén akkor sem volt semmi rendben... Modriccsal sem lett jobb.

Utóbbira. Hogy kb most vannak egy szinten, de Kondogbiától fejlődést várni még nem hülyeség, és talán ő nem lesz annyira vakmerő, hogy szervezni próbáljon. Azt meghagyja a másik 2 középpályásnak.vagy csak azt várjuk el, hogy a lépjen előre a mostani szinthez képest?
Ezt komolyan gondoltad? Mert akkor felesleges vitatkozni.4-2-3-1, 4-3-3... Egy posztban van különbség
Az előbbi az erős széljátékot és a gyors támadásokat segítő felállás, amely támadáskor átalakul 424-re. Ezért szakad szét a KP. Kivéve, ha Mindenki védekezik, mint a Bayernben. Nálunk ezt Di Marian kívül egyik támadó sem tette rendesen. Főleg Özil, akinek illett volna. De ez már sokszor ki lett tárgyalva.
a második felállás pedig a totálos focira legalkalmasabb. ahol a csapat egy egységként mozog, szinte egyszerre támad és védekezik, mivel a KP-t birtokolja. Jobbik esetben

Nem én írtam, de velünk már tavaly is szóba hozták.És valaki, talán ericco írta, hogy milyen jó lesz a Borussia, ha leigazolják Erikssent az Ajaxból