HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. április 1., szerda 10:19
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. április 1., szerda 10:17
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. április 1., szerda 8:06
Egyetertek. Carvajal fejlodik toretlenul, igy nem tudom mi lesz, raadasul ennek a sracnak is kellenek a percek, ha jol tudom fiatal. Meg ugye 30 milla. Ettol mar csak az lenne a szebb ha betuszkolnank egy olyan posztra ahol nem is jatszik.Matt009 írta:31 milláért egy vicc. Van egy Carvajalunk, aki kielégítő megoldás a kezdőbe, és még csak a karrierje elején jár. Erre hozunk irgalmatlan összegért egy másik jhv-t, akinek ennyi pénzért játszania kell. Carvajal meg megy a süllyesztőbe? Szerintem baromság ez, de mindegy. Akármennyire is rühellem Arbeloát, de még 2 évet elüldögélhetett volna a padon simán.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. április 1., szerda 7:59
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 1., szerda 7:42
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. április 1., szerda 6:53
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. április 1., szerda 1:57
Én most néztem 2 videót róla. Ezek alapján mondom, hogy nem jött zavarba, (mint pl. Bale, James), ha ballal kellett lőni vagy hozzáérni a labdához. Az meg csak egy dolog, h eddig nem játszott bal oldalon. Megint csak Azpilicuetat írom, ő sem játszott a Chelseabe igazolása előtt bal oldalon, most meg kiszorítja Filipe Luist jobblábasként. Szóval ha tényleg beválik mind2 oldalon, akkor nagyon is megérte az emberünk.KAG írta:http://www.transfermarkt.co.uk/danilo/p ... ler/145707ToniKroos írta:Ahogy nézem a balosa is teljesen rendben van. Sztem ő nem csak a jobb oldalra jött, hanem mind2 szélen lesz használva, mint Azpilicueta a chelseaben. Ha pedig így lesz, akkor sztem teljesen rendben van az igazolás.
Itt full jobbos csak.
És whoscored szerint is csak a jobboson játszott a Portoban idén
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 1., szerda 1:33
ToniKroos írta:Ahogy nézem a balosa is teljesen rendben van. Sztem ő nem csak a jobb oldalra jött, hanem mind2 szélen lesz használva, mint Azpilicueta a chelseaben. Ha pedig így lesz, akkor sztem teljesen rendben van az igazolás.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. április 1., szerda 1:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. április 1., szerda 1:10
Matt009 írta:31 milláért egy vicc. Van egy Carvajalunk, aki kielégítő megoldás a kezdőbe, és még csak a karrierje elején jár. Erre hozunk irgalmatlan összegért egy másik jhv-t, akinek ennyi pénzért játszania kell. Carvajal meg megy a süllyesztőbe? Szerintem baromság ez, de mindegy. Akármennyire is rühellem Arbeloát, de még 2 évet elüldögélhetett volna a padon simán.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. április 1., szerda 1:07
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. április 1., szerda 0:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. április 1., szerda 0:55
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2015. április 1., szerda 0:30
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. április 1., szerda 0:23
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. április 1., szerda 0:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. április 1., szerda 0:19
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. április 1., szerda 0:14
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 31., kedd 17:18
Jelek nem azt mutatjak. Szerintem az EB-ig maradni akar, gondolom az lehet nala a cel.CS0ki írta:Én még a 20-at is duzzogva adnám meg...Se konkurenciáról nem hallani, se arról, hogy De Gea esetében bármelyik más csapat szóba kerülhetne. Adná, hogy elhozzuk idén, de ha Casillas nem akar lépni, akkor akár még egy évig maradhat, aztán majd utána jöhet ingyen.1 év lesz vissza a szerződéséből, ez a realistás, 20-30 között.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 31., kedd 16:19
jaja komolyan gondoltam, azért is volt ott a miszter grín.morientes írta:Miért szerinted én kire gondoltam,Obamara?csabi* írta: meg pereznek is leeshetne már![]()
:Đ
lesz itt szép kis játékoskeringő de a lényeg, hogy a welszi csikón túladjunk
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem