Tulajdonképpen van Verratti, majd utána a hosszú, néma csend...wxyz írta:https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-x ... 1932_o.jpg
olasz keret
elég erős, klasszisok tömkelege

EB - 2016
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: EB - 2016
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Vicc, hogy hovasüllyedt az olasz futball. Kiváncsi vagyok mekkora lebőgés lesz. Kb. akkora mint az angoloké.wxyz írta:https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-x ... 1932_o.jpg
olasz keret
elég erős, klasszisok tömkelege
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, ő Abel Xavier. Faultolt? Faultóóólt?messideco írta:Ez a csávó beugrik valakinek? Asszem ő faultot az elődöntőben 2000-ben

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Egy jó Abel Xavier. Manapság már edző valami portugál megyeiben.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ez a csávó beugrik valakinek? Asszem ő faultot az elődöntőben 2000-ben

"And my heart will leave you never."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez mind szép és jó, tényleg erős a keretük, de kétlem,hogy addig nagy sikert érnének el amíg a bajszos az edző.GT37 írta: A spanyolok miatt én nem aggódok, szerintem egy hosszabb-rövidebb átmeneti korszak után hamarosan megint visszatérhetnek a csúcs közelébe, immáron olyan játékosokkal kulcsszerepben, mint De Gea, Isco, Koke, remélhetőleg Thiago, illetve kicsit később esetleg Samper, Deulofeu, Gayá, Óliver Torres, Denis, Paco. (Annak pedig különösen örülnék, ha Grimaldo, Adama és Munir is rendszeres kerettaggá válna majd a felnőttválogatottban.)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nó cé nó pártiziro4vr írta:Csabi, a spanjaid kicsit égőben vannak.

viccet félretéve egyik meccset se néztem. engem ez a portugál csapat nem érdekel. az utánpótlás tele tehetségekkel, erre 35 éves rég kifutott emberkékkel vergődik ez az edző. fullszánalom. hugo almeidák még mindig ott lehetnek a válogatott közelében annak ellenére, hogy CSAK megbuktak minden edzőnél. szóval röviden, nem érdekel. majd ha lesz rendes keret akkor fog.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:38. helyen állnak a világranglistán, szóval nem Andorra- vagy Szváziföld-szintű csapatról van szó, persze ettől még ez ugyanúgy elég nagy égés a portugáloknak. Mondjuk én nem sajnálom őket.nmate írta:Zöld foki szigetek![]()
GG portugálok.
![]()
A spanyolok miatt én nem aggódok, szerintem egy hosszabb-rövidebb átmeneti korszak után hamarosan megint visszatérhetnek a csúcs közelébe, immáron olyan játékosokkal kulcsszerepben, mint De Gea, Isco, Koke, remélhetőleg Thiago, illetve kicsit később esetleg Samper, Deulofeu, Gayá, Óliver Torres, Denis, Paco. (Annak pedig különösen örülnék, ha Grimaldo, Adama és Munir is rendszeres kerettaggá válna majd a felnőttválogatottban.)
Nem olyan 1xű az,visszatérni.....talán nem is fognak,ahhoz nem elég egy adott állomány,több kell. Nincs meg minden tényező.
Azok akiket meg felsoroltál a 2nd részben,biztos tehetségesek,de azért még várjunk kicsit.
A spanyol szövetség eléggé fura döntéseket hoz.Már aragonesnél is egy nagy tévedés hozta meg a sikert.....bár nem akarom elvenni aragones érdemeit...de azért na....aki tudja miket csinált eleinte

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
38. helyen állnak a világranglistán, szóval nem Andorra- vagy Szváziföld-szintű csapatról van szó, persze ettől még ez ugyanúgy elég nagy égés a portugáloknak. Mondjuk én nem sajnálom őket.nmate írta:Zöld foki szigetek![]()
GG portugálok.

A spanyolok miatt én nem aggódok, szerintem egy hosszabb-rövidebb átmeneti korszak után hamarosan megint visszatérhetnek a csúcs közelébe, immáron olyan játékosokkal kulcsszerepben, mint De Gea, Isco, Koke, remélhetőleg Thiago, illetve kicsit később esetleg Samper, Deulofeu, Gayá, Óliver Torres, Denis, Paco. (Annak pedig különösen örülnék, ha Grimaldo, Adama és Munir is rendszeres kerettaggá válna majd a felnőttválogatottban.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Zöld foki szigetek
GG portugálok.

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jo lesz ez a spanyol valogatott is a jovoben, van jo alap anyag egy uj kezdeshez.
Viszont nagyon nem szamolnek Iniestaval az EB utan. Nem csak uj edzo kell, par jatekostol is meg kell vallni, ez valogatott erdeke.
Viszont nagyon nem szamolnek Iniestaval az EB utan. Nem csak uj edzo kell, par jatekostol is meg kell vallni, ez valogatott erdeke.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ehhez képest,iker alap,pedro sokat megy,már csak torres hiányzik hogy a kép teljes legyen.'shutterisland írta:de gea - alba, pique, ramos, carvajal - cesc, koke, iniesta, isco, silva - costa
ez kellene, de egy új edzővel.
?
VDB ott "ment el" amikor elhitte hogy a barca sikerkorszaka az valami szakmai eredmény....egy lófaszt,a legtöbb mázli volt benne,mármint a 3 csillag együttes pályán működő eredményére gondolok. Semmi nagy dolog,semmi PEP. A kiegészítők is azóta estek mint a forint.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
de gea - alba, pique, ramos, carvajal - cesc, koke, iniesta, isco, silva - costa
btw, a portugáloknál a C csapat játszik vagy mi ?
btw, a portugáloknál a C csapat játszik vagy mi ?
- numberone1
Ez a Dost nem egy Szalai

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azt bizony.R.M.C.F írta:Vitolo lövését tanítani kell.

-
Vitolo lövését tanítani kell.
Na,Ramos jött.....végre,bár piké nálam maradt volna. Kolbász alapból nem kezd.
Na,Ramos jött.....végre,bár piké nálam maradt volna. Kolbász alapból nem kezd.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez a Piqué hogy mutogat, amikor neki kellett volna kifejelni a labdát...

- numberone1
Pontositok, 3 kozepso vedovel.R.M.C.F írta:Soha sem szerettem ezt a 3 védős megfogalmazást,mert az 5 védő,3 akkor ha náluk a labda és támadást építenek fel,akkor meg nem mérce a darabszám annyira,inkább a feladatok.numberone1 írta:Tovabbra is a vedelme a leggyengebb pontja a Hollandoknak...nem veletlenul jatszott 3 vedovel Gaal.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou