napasztmekZsombor írta:Google mapsen lehet pacmanezni. Jó mulatást mindenkinek!

kössz

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 31., kedd 22:19
napasztmekZsombor írta:Google mapsen lehet pacmanezni. Jó mulatást mindenkinek!
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 31., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 31., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 31., kedd 19:40
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 31., kedd 13:04
1. folyosón egyre többen leszneknmate írta:Az érzés amikor az egész koliban elmegy a net és mindenki megőrül: felbecsülhetetlen.sentry írta:Koli.
Havi egy ezres.
100MBit/sec fel.
le.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 31., kedd 13:02
Szóval érted, ez tarthatatlan.sentry írta: Mondjuk az kemény.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 31., kedd 12:50
Az érzés amikor az egész koliban elmegy a net és mindenki megőrül: felbecsülhetetlen.sentry írta:Koli.
Havi egy ezres.
100MBit/sec fel.
le.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 31., kedd 12:43
Mondjuk az kemény.csababarca írta:Kitudja, én hiszek benne,hogy ennél csak jobb lehet...BLaZE írta:a T-vel se leszel előlrébb![]()
4500 pénzt fizetünk, 300kbps-el töltünk le...
BP-n albiba 2500 volt a havidíj, 4-5 mbps-el robogtak le a tékából a cuccok.
Van különbség.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 31., kedd 12:10
Kitudja, én hiszek benne,hogy ennél csak jobb lehet...BLaZE írta:a T-vel se leszel előlrébb
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. március 31., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 31., kedd 11:24
Hetek óta még a szokásosnál is lassabb, eleve nagyon gyenge a csomagunk itt a 29-es körzetben botrányosak a körülmények,de ami márciusban megy,az még rosszabb mint ami volt.hamesz írta:másnál is szarakodik meg lassú a UPC net?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 31., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: mila » 2015. március 30., hétfő 15:17
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 29., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. március 28., szombat 22:23
A feladat adott LRealista24 írta: Ez mondjuk nagy előny egy egyke gyerekkel szemben, ha van egy idősebb. Ezt kimutatták már millióféleképpen, hogy a második gyerek az esetek túlnyomó többségében könnyebben és gyorsabban tanul(hat).
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 28., szombat 21:08
Nem gondoltam, hogy valaha lesz ilyen, de egyetértek Matt-el.Matt009 írta:
A saját véleményem az, hogy amit a Polgár lányokkal elértek, az lenne a követendő út, mert gyakorlatilag a mai terminus technikusunkkal mondva "zseniket neveltek" a lányokból, de ez inkább volt a korán elkezdett, jó elképzeléseken alapuló nevelési folyamat eredményei, mint az egyéni képességeik diadala. Az a véleményem, hogy az elérhető maximumot kell kihozni a gyerekekből, mert azok, akik kaptak valamilyen lökést gyerekkorban azok sokkal értékesebb, hasznosabb elemei a társadalomnak, jobban terhelhetők, jobbak a problémamegoldásban, és nagybetűs emberként is jobban megállják a helyüket.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 20:59
Jogos amit írsz,az IQ teszt jellege tanulható,mert sablonos,ez igaz....de azért tegyünk különbség IQ teszt és iq tesztecske között....én megcsináltam azt ami igazi,az valós időre ment,ott alig van pár másodperced a feladat megértésére és a döntésre,alig tudod értelmezni vagy meglátni,mert ketyeg a vekker minden feladat közben és rohadt módon idegesítő hogy kapsz 10 mp-et és az alatt olvasd el,értelmezd,lásd meg megoldást és üsd le. Az durva......azok nem IQ tesztek amik nem időre mennek,azok bohóckodni jók...vagy gyakorolni.Az IQ is fejleszthető, ha sok IQ tesztet oldasz meg előbb-utóbb rutinból képes leszel kivételesen magas eredmény elérésére, mindössze meg kell érteni a feladatok logikáját, de közben nem lettél hirtelen szuper intelligens.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 28., szombat 19:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 28., szombat 18:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 28., szombat 18:46
Azt te csak hiszed.Kerlon írta:Hát nem tudom. Mi 3-an vagyunk 3-6 év különbséggel, én vagyok a legfiatalabb, de a többiek előtt járok fényévekkel és szerencsére nem tanultam tőlük semmit se.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem