Gondolom eddig nem olvastad Modricról amit írtunk kb. 20132-en, mert akkor nem írtad volna le ezt.
Olvastam én, csak a pozitív körbeszopkodás még mindig túlsúlyban van a reális értékeléssel szemben. Ronaldo mellett ő az, aki a legkevesebb kritikát kapja, méghozzá azzal az indokkal, hogy nem volt kezdő, meg első év... Hát ez nem indok. Valahol olvastam egy statisztikát, hogy Modric volt az egyik legtöbbet játszó játékosunk a bajnokságban, és folyamatosan gyenge volt a játékunk. Modriccsal is. Nem ő volt az egyedüli hibás, de hibás volt.
Ez meg bocsi, de totál közhely
Az, egy kicsit pofásabban megfogalmazva.
Csak azért írtam le, mert ez jutott eszembe a Kondogbiás hsz-k miatt, és évről évre olvasom mindig ugyanazokat a baromságokat, minden általunk kiszemelt játékos esetében le van ez zongorázva, hogy mekkora spíler lesz majd. Aztán a játékosok 2/3 úgy megbukik, mint a sicc. De a többséget ez nem érdekli, a következő évben talál egy újabb körbeszopandó arcot. Most épp Kondogbiát kell körbe szopni, mert ő az egyetlen reálisnak tekinthető kkp jelölt. Majd jövőre Gundogan lesz körbe szopkodva, és Kondogbia Khedirához hasonló fekete listán lesz.
Tudod te még hány leigazolható VKP van a világon? Max még nem hallottunk róla, vagy a sajtó nem hozta velünk még szóba. Mindenki a seggét verné a földhöz, ha Zidane hozna valami Varane-féle tehetséget arra a posztra.
Sok, csak Real szintűből 4-5. És sokan azt hiszik, hogy Kondogbia az, ezért sokak szemében ő az utolsó ilyen. A nagy francia tehetségekről meg leírtam a véleményem korábban, ha érdekel keresd vissza.
Kondogbia fiatalabb Khediránál benne van még fejlődési lehetőség. Akinek van esze (és a fórum nagy része szerintem így látja), többet nem vár a gyerektől.
Mármint nem vár el többet, mint Khedirától, vagy csak azt várjuk el, hogy a lépjen előre a mostani szinthez képest?
Ha az elsőre gondoltál, akkor felesleges Kondogbia. Ha a másodikra, akkor jöhet, csak nekem itt az a bajom, hogy ugyanazokkal a gyengeségekkel van megáldva, mint Khedira, és a technikája már nem lesz jobb... Passzolni meg lehet megtanul 3-4 alatt remekül, de itt annyi ideje nem lesz. Szóval ferdítesz te is rendesen.
Modric érkezésével legtöbben azt vártuk, hogy átállunk 433-ra, mivel tudtuk, hogy Xabival kevés lesz a KP 4231-ben, mivel a spanyol nem igazán tartózkodik az ellenfél térfelén.
4-2-3-1, 4-3-3... Egy posztban van különbség... Modric pedig valahol a két különböző poszt között játszik... Amikor Modric játszott Özil helyén akkor sem volt semmi rendben... Modriccsal sem lett jobb.
Nem neki kellett volna, hanem El Uniconak.
Érdekes a BM tud 4-2-3-1-ben stabil kp-s játékot játszani. Mi nem. Nem felállást kell módosítani, hanem személyi cseréket végrehajtani. Csak nem a Kondogbia-Khedira cserét, mert az csak lepkefing a szélben.
Khedira védekezni tud,nagy munkabírású,jól zárja a folyosókat,jól védekezik "zónát".
A hiba vele kapcsolatban az volt,hogy Mou ellátta játékszervező feladatokkal (omg...)
Annyira nem tragédia a német,mint amennyire itt a fórum leírja..
Nem vagy ezzel a véleménnyel egyedül.