Egyértelműen remek film. Szerintem bőven tett hozzá pluszt Scorsese a Szigorúan piszkos ügyekhez. Egyébként az sem rossz film, de az én véleményem hogy ez a tipikus original vs remake sablon ezen film esetében nem helytálló. Hét mesterlövész - Hét szamuráj esetében mondható el még hasonló, de ott inkább egyenlő szint a kettő. Bár nekem a western közelebb áll a szívemhez.ziro4vr írta:A téglával az a baja az embereknek, hogy Scorsese egy brutál életmű után "csak egy remake-kel" kapta meg az oszit. Amúgy szerintem nagyon fasza film, az eredetit nem is láttam még.nmate írta:Megnéztem a Szigorúan piszkos ügyeket, kérdésem ez miért lenne jobb, mint a remake? A tégla az ugyebár. Semmivel.

Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
h3x0r írta:majdnemRealRaúl77 írta:Egyébként George Lucas miért adta el az egész mindent? Miért nem ő csinálja? Remélem a disney nem pakolja tele kishercegnőkkel..
Amúgy a trailerbe (magyarban biztos, angolra nem emlékszem) hatos karika van oldalt

ZIDANE
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
majdnemRealRaúl77 írta:Egyébként George Lucas miért adta el az egész mindent? Miért nem ő csinálja? Remélem a disney nem pakolja tele kishercegnőkkel..

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A téglával az a baja az embereknek, hogy Scorsese egy brutál életmű után "csak egy remake-kel" kapta meg az oszit. Amúgy szerintem nagyon fasza film, az eredetit nem is láttam még.nmate írta:Megnéztem a Szigorúan piszkos ügyeket, kérdésem ez miért lenne jobb, mint a remake? A tégla az ugyebár. Semmivel.
Nem illik.
- nmate
Megnéztem a Szigorúan piszkos ügyeket, kérdésem ez miért lenne jobb, mint a remake? A tégla az ugyebár. Semmivel.
- P. Krisz
Hát ez rohadt jó .

J.J. kapott is érte egy szép Arany Málna jelölést a Legrosszabb forgatókönyv kategóriában .Armageddon giccses de jó
De amúgy elmegy .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A Sziget is fasza lenne, csak oda tényleg egy komolyabb rendező kellett volna. A történet kurva jó, de a kivitelezés nagyon Bayes, nem illett hozzá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Szikla cool, Armageddon giccses de jó, Pain & Gain egész jó. Nem mondom hogy zseni, de ha kevesebb susogós van a zsebében, össze tud hozni jó filmeket.Faust írta:Szikla az nézhető, Pain & Gaint nem láttam, másik kettő határ szar. A sziget még nem volt meg, nagy ívben kerülöm ezt az embert.
Nem illik.
- nmate
20/3 értékelhető nála azért. Bad boys elég cool, Sziklát színészek meg Zimmer miatt mondanám jónak főleg, Pain & Gain humora meg bejött nekem. Agyzsibbasztó.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szerintem ha a Ponyvaregényt Michael Bay rendezte volna,
Talán majd a Keresztapa remake-et megkapja. szia löböff mint Michael Corleone, Marky Mark mint Sonny...a rókalány meg vinné Kay szerepét. Kurva nagy beszélő robotokkal hódítanák meg az alvilágot.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Köszi.Realista24 írta:Mondjuk a 21 - Las Vegas ostroma vagy Roundershamesz írta:Hát ez a Gambler elég gyenge. Jól kezdődött, de aztán szépen unalomba fulladt nálam. Azt hittem valami komolyabb szerencse játékos film lesz, de tévedtem. Viszont Mark Wahlberg jó benne. 4/10 jah aki tud jó szerencsejáték filmeket az írhat. A Mavericket láttam még csak egyedül.

Én szeretem a Transformerst. Nyilván nem a világ legjobb filmje és nem is kell komolyan venni, de moziba mindig beülök rá és kikapcsolja az agyam arra a 2 órára. Szeretem a látvány filmeket.ziro4vr írta:Amúgy Baybe az a dühítő, hogy amikor nem pisáló robotokat rendez, akkor egész jó filmeket is össze tud hozni.

A szigetFaust írta:Például?

Szikla az nézhető, Pain & Gaint nem láttam, másik kettő határ szar. A sziget még nem volt meg, nagy ívben kerülöm ezt az embert.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bad Boys, Szikla, Armageddon, Pain & GainFaust írta:Például?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Például?
- ziro4vr
Amúgy Baybe az a dühítő, hogy amikor nem pisáló robotokat rendez, akkor egész jó filmeket is össze tud hozni.

Nem illik.
- nmate
https://www.youtube.com/watch?v=dJxj1mou03MP. Krisz írta:Itt kapja az ívet rendesen.ha a Ponyvaregényt Michael Bay rendezte volna, és másodpercekre eső robbanások és autóütközések száma aszimptotikusan konvergálna a pozitív végtelen felé![]()
legjobb

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk a 21 - Las Vegas ostroma vagy Roundershamesz írta:Hát ez a Gambler elég gyenge. Jól kezdődött, de aztán szépen unalomba fulladt nálam. Azt hittem valami komolyabb szerencse játékos film lesz, de tévedtem. Viszont Mark Wahlberg jó benne. 4/10 jah aki tud jó szerencsejáték filmeket az írhat. A Mavericket láttam még csak egyedül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Dgasdgaaasdgasdasjfhgfsgjfsdf. One shot one kill.Realista24 írta:Flashre meg Kickboxerre 10/10-et adni, na az a gáz.Nem, de attól még gáz.

- P. Krisz
Itt kapja az ívet rendesen.ha a Ponyvaregényt Michael Bay rendezte volna, és másodpercekre eső robbanások és autóütközések száma aszimptotikusan konvergálna a pozitív végtelen felé

Hogy híjják?
Bill.
Bill.