Nem, de attól még gáz.nmate írta:Nincs ezzel semmi baj, nem tetszhet mindenkinek.Kerlon írta:Én a Ponyvaregényt még értékelni se tudtam pl, mert nem bírom tovább nézni 40 percnél. Mondjam még egyszer?

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 31., kedd 16:36
Nem, de attól még gáz.nmate írta:Nincs ezzel semmi baj, nem tetszhet mindenkinek.Kerlon írta:Én a Ponyvaregényt még értékelni se tudtam pl, mert nem bírom tovább nézni 40 percnél. Mondjam még egyszer?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 31., kedd 16:31
Mindig is éreztem hogy komoly bajok vannak veled.Kerlon írta: Én a Ponyvaregényt még értékelni se tudtam pl, mert nem bírom tovább nézni 40 percnél. Mondjam még egyszer?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 31., kedd 16:27
Nincs ezzel semmi baj, nem tetszhet mindenkinek.Kerlon írta:Én a Ponyvaregényt még értékelni se tudtam pl, mert nem bírom tovább nézni 40 percnél. Mondjam még egyszer?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 31., kedd 16:08
Én a Ponyvaregényt még értékelni se tudtam pl, mert nem bírom tovább nézni 40 percnél. Mondjam még egyszer?nmate írta:Humor az vanRemy írta:Viszont Diesel azt mondta a 7-ről, hogy megnyeri majd a legjobb film díjat a kövi Oscar-gálán.![]()
![]()
Ja amúgy NFSU 1-2 is legnagyobb császárság, azóta sem gyártottak azoknál élvezhetőbb és hangulatosabb autós játékot.
Mondjuk aki igazán szereti ezeket a filmeket, az totál leszarja mi áll egy koszos imdb-n. Az emberek mindig is tudni fogják, hogy Keresztapa pl mennyire zseniális. Remény rabjai mondjuk szerintem nem, én "lehúztam" egy hetesseldanianevem írta:A szavazatokhoz: az egy dolog, hogy tolják ezerrel a filmet, a baj inkább az, hogy közben majd húzzák szépen le a többit. Anno a Sötét Lovag miatt kapott a Remény rabjai meg a Keresztapa rendesen az 1-es, 2-esekből.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 31., kedd 15:56
Dark Horsesentry írta:Amúgy szerintetek DC vagy Marvel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 31., kedd 15:52
Ne, ne, neeeeeeeeeeeeeeeeee. Csak ezt nesentry írta:Amúgy szerintetek DC vagy Marvel?
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 31., kedd 15:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 31., kedd 15:04
valamit még is jól csinált, mert szerették elegenFaust írta:Amíg nem a tehetsége alapján éri el, nem tud érdekelni - mert nem azzal érte el. LL Juniort is miilliók szeretik kis túlzással...Sunsky írta:Mert milyen ember? Az, hogy felkapott volt e a halálhíre vagy sem, az más kérdés, viszont elérte életében, hogy több milliók szeressék..
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 31., kedd 14:16
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. március 31., kedd 14:10
BLaZE írta:
+1de persze írhatok bármit úgy is le leszek nézve, mert szeretem a sorozatot.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 31., kedd 13:46
Ne nevessél...jönni fog az..Faust írta:BEFORE THEY WERE FAST AND FURIOUS...biztos jön majd a reboot
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 31., kedd 13:45
BEFORE THEY WERE FAST AND FURIOUS...biztos jön majd a reboot
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. március 31., kedd 13:44
valahol már olvastam, úgy emlékszem a halála után. aztán, hogy ebből mi valósul meg az más kérdés. meg ugye volt valami elővetítés és írták, hogy nagyon érzelgős lett a vége. ebből is gondolom. Walker után viszont szerintem sincs értelme folytatni. nem tudnák helyetesíteni, és azért az ő karaktere nagyon kell a filmhez.Sunsky írta:Eddig úgy volt, hogy még 9. is lesz.BLaZE írta:megnyugodhattok nem lesz 8. rész.Amúgy tuti bevételeket dönt majd, ezt pedig nem fogják így abbahagyni szerintem, vagy honnan van a hír?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 31., kedd 13:39
Vagy a spinoff, amiben Dom (Diesel) lesz a főszereplő és a korai éveit mutatja be.csabi* írta:biztos jön majd a reboot![]()
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 31., kedd 13:35
Eddig úgy volt, hogy még 9. is lesz.BLaZE írta:megnyugodhattok nem lesz 8. rész.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. március 31., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 31., kedd 13:24
Most már lehet, hogy tényleg elveszik a sok szavazat között, de akkor még eléggé jól látszódott a dolog. Nem vagyok benne biztos, de mintha akkor tizedespontot is bukott volna az egyik, meg a Sötét Lovag 100.000-ig simán tartotta magát 9.5 fölött. Illetve az ilyen filmek szépen lassan kiszorítják a tényleg top alkotásokat a hype miatt...h3x0r írta:Figyelembe veve, hogy a lista elejen levo filmek 1 millio koruli szavazatot kaptak, nem sokat valtoztat rajtuk az a 25-30 ezer elvakult fan. (akik egyebkent a legtobb filmnel ott vannak)danianevem írta:A szavazatokhoz: az egy dolog, hogy tolják ezerrel a filmet, a baj inkább az, hogy közben majd húzzák szépen le a többit. Anno a Sötét Lovag miatt kapott a Remény rabjai meg a Keresztapa rendesen az 1-es, 2-esekből.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 31., kedd 13:17
Amíg nem a tehetsége alapján éri el, nem tud érdekelni - mert nem azzal érte el. LL Juniort is miilliók szeretik kis túlzással...Sunsky írta:Mert milyen ember? Az, hogy felkapott volt e a halálhíre vagy sem, az más kérdés, viszont elérte életében, hogy több milliók szeressék..
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem