Kommentáld a híreket
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
31 milláért egy vicc. Van egy Carvajalunk, aki kielégítő megoldás a kezdőbe, és még csak a karrierje elején jár. Erre hozunk irgalmatlan összegért egy másik jhv-t, akinek ennyi pénzért játszania kell. Carvajal meg megy a süllyesztőbe? Szerintem baromság ez, de mindegy. Akármennyire is rühellem Arbeloát, de még 2 évet elüldögélhetett volna a padon simán.
Akkor remélem a következő hetekben még bejelentjük a De Gea+Pogba+Reus pakkot.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
kozben a Porto hivatalos oldala is kirakta
a lenyeg: 31,5 milhões de euros
a lenyeg: 31,5 milhões de euros
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor alakul a jobb oldalunk is.. Gondolom, így már 100%, hogy Alvaro távozik.. Lesz Carvajalnak is egy kis verseny legalább! Ártani, nem árt!
Akkor még megy Khedira, Bale, Chicha, Illarra?! Alakul.. de hosszú nyarunk lesz megint...
Akkor még megy Khedira, Bale, Chicha, Illarra?! Alakul.. de hosszú nyarunk lesz megint...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
AS/Marca, egyebek szoktak ilyenkor hülyéskedni, a hivatalos honlap nem.
Üdv!
Üdv!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Meg nem hiszem, hogy ilyennel hülyítenék a népet, azért az kicsit durva lenne.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Hahó van egy Daniló 
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet énis beszptam.
ápr. 1,

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet énis beszptam.
ápr. 1,

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jelek nem azt mutatjak. Szerintem az EB-ig maradni akar, gondolom az lehet nala a cel.CS0ki írta:Én még a 20-at is duzzogva adnám meg...Se konkurenciáról nem hallani, se arról, hogy De Gea esetében bármelyik más csapat szóba kerülhetne. Adná, hogy elhozzuk idén, de ha Casillas nem akar lépni, akkor akár még egy évig maradhat, aztán majd utána jöhet ingyen.1 év lesz vissza a szerződéséből, ez a realistás, 20-30 között.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jaja komolyan gondoltam, azért is volt ott a miszter grín.morientes írta:Miért szerinted én kire gondoltam,Obamara?csabi* írta: meg pereznek is leeshetne már![]()
:Đ
lesz itt szép kis játékoskeringő de a lényeg, hogy a welszi csikón túladjunk
hexor jól mondja hameszes dologra írtam

Én még a 20-at is duzzogva adnám meg...Se konkurenciáról nem hallani, se arról, hogy De Gea esetében bármelyik más csapat szóba kerülhetne. Adná, hogy elhozzuk idén, de ha Casillas nem akar lépni, akkor akár még egy évig maradhat, aztán majd utána jöhet ingyen.1 év lesz vissza a szerződéséből, ez a realistás, 20-30 között.
- h3x0r
Szerintem ezert irta:morientes írta:Miért szerinted én kire gondoltam,Obamara?
Téma: Gareth Bale - 11
Realista24 írta:Perez mondja, nem az elnök? WAT?hamesz írta:4-4-2-be jó a csapat. Balenek nincs helye, de az ára miatt játszania kell. És ezt Perez mondja nem az elnök szóval amíg Bale itt van nem fog sose úgy játszani a csapat, ahogy tudna. Ez meg ijesztő:
"Florentino Pérez has no doubts whatsoever about the future of Gareth Bale. Real Madrid's Welsh star is untouchable. He is not going anywhere. The door is firmly closed."

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Miért szerinted én kire gondoltam,Obamara?csabi* írta:meg pereznek is leeshetne mármorientes írta:Reméljük az elnöknek is leesik végre hogy váltani kell,és létrejön a transzfer.![]()
:Đ
lesz itt szép kis játékoskeringő de a lényeg, hogy a welszi csikón túladjunk

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1 év lesz vissza a szerződéséből, ez a realistás, 20-30 között.Berti írta:Az idén nyárról beszéltünk, most szerintem mindenféle képpen többet kihozni a transzferből, mint 20-30 millió.ericco írta:Attól függ, De Gea hosszabbít-e. Ha nem, akkor nem lesz túl drága, mivel jövőre ingyen jöhetne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az idén nyárról beszéltünk, most szerintem mindenféle képpen többet kihozni a transzferből, mint 20-30 millió.ericco írta:Attól függ, De Gea hosszabbít-e. Ha nem, akkor nem lesz túl drága, mivel jövőre ingyen jöhetne.

Amúgy ericco:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet sokat kérdezték már, de az Neymar a háttérben az avatarodban?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Berti 2015. március 31., kedd 15:22-kor.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Attól függ, De Gea hosszabbít-e. Ha nem, akkor nem lesz túl drága, mivel jövőre ingyen jöhetne.Berti írta:Ez meg csak egy Manchester United, aki meg fogja kérni a pénzt.
Merci Zizou!
Danilo szerintem annyi lesz, max 35.Realista24 írta:Danilo 30
De Gea 20-25
Pogba 80 vagy Reus 40(?)
Bale 100-120 korul menne el szeirntem.
De Gea szerintem feljébb csúszhat. Azért a legtöbb pontot a MUnak az utóbbi időben ő hozta, szóval szerintem kapus ide vagy oda egy 40es lesz körülbelül. Pláne, ha egy Oblak 16ért váltott, meg anno Neuer is 30 körüli összegből ment át a Schalkeból . Ez meg csak egy Manchester United, aki meg fogja kérni a pénzt.
(Nem kell a torkomnak ugrani, véleményem szerint több lesz

Pogba is kb így lenne, Reus is.
Baleért meg nem találunk olyan palimadár csapatot, aki megadná a 100 milliót, nem hogy 120-at.

- h3x0r
Ez is olyan, hogy barmelyik napra rakjak be, szarul johetunk ki belole, elore nem lehet megmondani.
Alapbol az Atleti elleni szerdai meccs fix, mint ahogy a BL elodonto miatt (ha tovabbjutunk) a Sevilla elleni meccset is szombatra kellett rakni. Ezen kivul 2 valtozat volt:
A: Szerda (Atleti o) - 3 nap pihi - Vasarnap (Vigo i) - 2 nap pihi - Szerda (Almeria o) - 2 nap pihi - Szombat (Sevilla i)
B: Szerda (Atleti o) - 2 nap pihi - Szombat (Vigo i) - 2 nap pihi - Kedd (Almeria o) - 3 nap pihi - Szombat (Sevilla i)
Az A valtozat azert szar, mert a Sevilla ellen idegenben talan 2 nap piheno keves, mig a B valtozatnal egy esetleges Atleti elleni 120 perc utan (de alapbol a 90 is boven faraszto ellenuk), baromi nehez lenne szombaton ujra meccselni.
Alapbol az Atleti elleni szerdai meccs fix, mint ahogy a BL elodonto miatt (ha tovabbjutunk) a Sevilla elleni meccset is szombatra kellett rakni. Ezen kivul 2 valtozat volt:
A: Szerda (Atleti o) - 3 nap pihi - Vasarnap (Vigo i) - 2 nap pihi - Szerda (Almeria o) - 2 nap pihi - Szombat (Sevilla i)
B: Szerda (Atleti o) - 2 nap pihi - Szombat (Vigo i) - 2 nap pihi - Kedd (Almeria o) - 3 nap pihi - Szombat (Sevilla i)
Az A valtozat azert szar, mert a Sevilla ellen idegenben talan 2 nap piheno keves, mig a B valtozatnal egy esetleges Atleti elleni 120 perc utan (de alapbol a 90 is boven faraszto ellenuk), baromi nehez lenne szombaton ujra meccselni.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Kicsit bővíteném:Realista24 írta:Coentrao - Gayá
Arbeloa - Danilo
Casillas- De Gea
Bale - Reus/Pogba?
Mindez "ingyen"?
Coentrao - Gaya
Arbeloa - Danilo
Casillas - De Gea
Khedira - Casemiro
Bale - Reus
Illaramendi (k) v Lucas (k) - Pogba v Verratti
Chicharito - Valami sokoldalú támadó pénztárcától függően: Depay, Lacazette, Iturbe, Vela pl.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
az utóbbi hónapok szerint meg tök mindegy
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K