Mozi, filmek
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Hát ez a Gambler elég gyenge. Jól kezdődött, de aztán szépen unalomba fulladt nálam. Azt hittem valami komolyabb szerencse játékos film lesz, de tévedtem. Viszont Mark Wahlberg jó benne. 4/10 jah aki tud jó szerencsejáték filmeket az írhat. A Mavericket láttam még csak egyedül.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Flashre meg Kickboxerre 10/10-et adni, na az a gáz.Nem, de attól még gáz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem ha a Ponyvaregényt Michael Bay rendezte volna, és másodpercekre eső robbanások és autóütközések száma aszimptotikusan konvergálna a pozitív végtelen felé a film előrehaladtával, és nem lennének benne ilyen unalmas semmitmondó monológok, párbeszédek, akkor szerintem nem lenne élő ember, akinek ne tetszene.
Kell egy reboot. Nincs mese.
Már érzem is ahogy a mozikban dübörög a hangfal, robbanások, villanások, és benyomja a szexi, duruzsló hangján Kautzky Armand: a filmet rendezteee.....Öböl Máááátyááááás

Kell egy reboot. Nincs mese.
Már érzem is ahogy a mozikban dübörög a hangfal, robbanások, villanások, és benyomja a szexi, duruzsló hangján Kautzky Armand: a filmet rendezteee.....Öböl Máááátyááááás

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem, de attól még gáz.nmate írta:Nincs ezzel semmi baj, nem tetszhet mindenkinek.Kerlon írta:Én a Ponyvaregényt még értékelni se tudtam pl, mert nem bírom tovább nézni 40 percnél. Mondjam még egyszer?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mindig is éreztem hogy komoly bajok vannak veled.Kerlon írta: Én a Ponyvaregényt még értékelni se tudtam pl, mert nem bírom tovább nézni 40 percnél. Mondjam még egyszer?

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nincs ezzel semmi baj, nem tetszhet mindenkinek.Kerlon írta:Én a Ponyvaregényt még értékelni se tudtam pl, mert nem bírom tovább nézni 40 percnél. Mondjam még egyszer?
Én a Ponyvaregényt még értékelni se tudtam pl, mert nem bírom tovább nézni 40 percnél. Mondjam még egyszer?nmate írta:Humor az vanRemy írta:Viszont Diesel azt mondta a 7-ről, hogy megnyeri majd a legjobb film díjat a kövi Oscar-gálán.![]()
![]()
Ja amúgy NFSU 1-2 is legnagyobb császárság, azóta sem gyártottak azoknál élvezhetőbb és hangulatosabb autós játékot.
Mondjuk aki igazán szereti ezeket a filmeket, az totál leszarja mi áll egy koszos imdb-n. Az emberek mindig is tudni fogják, hogy Keresztapa pl mennyire zseniális. Remény rabjai mondjuk szerintem nem, én "lehúztam" egy hetesseldanianevem írta:A szavazatokhoz: az egy dolog, hogy tolják ezerrel a filmet, a baj inkább az, hogy közben majd húzzák szépen le a többit. Anno a Sötét Lovag miatt kapott a Remény rabjai meg a Keresztapa rendesen az 1-es, 2-esekből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mekkora troll.

- P. Krisz
Dark Horsesentry írta:Amúgy szerintetek DC vagy Marvel?

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne, ne, neeeeeeeeeeeeeeeeee. Csak ezt nesentry írta:Amúgy szerintetek DC vagy Marvel?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy szerintetek DC vagy Marvel?

valamit még is jól csinált, mert szerették elegenFaust írta:Amíg nem a tehetsége alapján éri el, nem tud érdekelni - mert nem azzal érte el. LL Juniort is miilliók szeretik kis túlzással...Sunsky írta:Mert milyen ember? Az, hogy felkapott volt e a halálhíre vagy sem, az más kérdés, viszont elérte életében, hogy több milliók szeressék..
btw én kb az 5. után nem néztem és az első 3 rész, amire még azt mondom, hogy teljesen jó kikapcsolódás, utána viszont elrugaszkodott nagyon az kezdetektől
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jóvanmá nem kell itt mártírkodni, nem olvastam még itt egy olyan hsz-t se amiben valaki le lenne nézve mert szereti az f'n'f szériát

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
BLaZE írta:
+1de persze írhatok bármit úgy is le leszek nézve, mert szeretem a sorozatot.
Nem csak te vagy így.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ne nevessél...jönni fog az..Faust írta:BEFORE THEY WERE FAST AND FURIOUS...biztos jön majd a reboot
![]()
![]()

Nem illik.
BEFORE THEY WERE FAST AND FURIOUS...biztos jön majd a reboot

- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
valahol már olvastam, úgy emlékszem a halála után. aztán, hogy ebből mi valósul meg az más kérdés. meg ugye volt valami elővetítés és írták, hogy nagyon érzelgős lett a vége. ebből is gondolom. Walker után viszont szerintem sincs értelme folytatni. nem tudnák helyetesíteni, és azért az ő karaktere nagyon kell a filmhez.Sunsky írta:Eddig úgy volt, hogy még 9. is lesz.BLaZE írta:megnyugodhattok nem lesz 8. rész.Amúgy tuti bevételeket dönt majd, ezt pedig nem fogják így abbahagyni szerintem, vagy honnan van a hír?
a filmet meg nem kell komolyan venni. nekem speciel gyerekkori kedvencem, autóbuzi vagyok és érdekel a tuning világ, meg úgy minden ami autókkal kapcsolatos. ezért is szeretem.
de persze írhatok bármit úgy is le leszek nézve, mert szeretem a sorozatot.
halálomig madridista leszek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy a spinoff, amiben Dom (Diesel) lesz a főszereplő és a korai éveit mutatja be.csabi* írta:biztos jön majd a reboot![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Eddig úgy volt, hogy még 9. is lesz.BLaZE írta:megnyugodhattok nem lesz 8. rész.