Yaya sem gyors

Neeeem...
Hát Khedirára 10 méteren 35-öt verne...
Olyan, mint Pepe. Nem sok aprót lép, hanem nyújtja a lépéshosszt, és nem tűnik annyira dinamikusnak a mozgása, de gyors Ő, mint a veszedelem...
Kondogbia meg tényleg darabos...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 20., csütörtök 10:16
Yaya sem gyors
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 20., csütörtök 10:13
Yaya sem gyors...mégse érik utól a colostTi komolyan láttátok már játszani Kondogbia-t?? A pali iszonyat darabos, és igencsak lassú játékos. Lassabb, mint Khedira, ezt jó ha tudjátok. Nagy koppanás lesz itt, ha tőle várjátok a középpálya megújulását vkp poszton
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. június 20., csütörtök 10:10
Ti komolyan láttátok már játszani Kondogbia-t?? A pali iszonyat darabos, és igencsak lassú játékos. Lassabb, mint Khedira, ezt jó ha tudjátok. Nagy koppanás lesz itt, ha tőle várjátok a középpálya megújulását vkp posztonGéci írta:Ebből a Kondogbiából simán leget nagy spíler. ATMA meg a Valencia ellin is igen igen jól produkált... Az a jó az ilyen játékosokban, hogy hihetetlen jól fedezik a labdát. Kitárja a 2 szárnyát és van, hogy 3 ember se tudja szerelni... Labdával jó gyorsak és szögletnél is lenne 1 plusz fejelő, ha meg az ellenfél rúg szögletet azt hamarabb lefejeli mint Alonso... Kicsit csiszolni kell rajta, hogy pontosabb legyen és kb kész is az új Viera...
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 20., csütörtök 10:09
Varane sem lett új Desailly vagy Thuram. Őket klónozva kaptuk meg Varane-t.Egyszer báválhatna már igazán,mondjuk pont nálunk,mint Varane. Úgyis ritkaság errefele...
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 20., csütörtök 9:55
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 20., csütörtök 9:52
Hányszor hallotuk már ezt..Géci írta: Kicsit csiszolni kell rajta, hogy pontosabb legyen és kb kész is az új Viera ...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 20., csütörtök 9:42
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 20., csütörtök 8:40
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 20., csütörtök 8:15
morientes írta: Simán vágom hogy gondolod...de az a baj,Yaya öta valahogy csak nagy igéretek vannak,nagy Egoval,de ha meg melózni kell a sikerért,nem tetszik...
Biztos lesz majd megint valaki,aki ezekben a magasságokban virít majd,de mindet kikiáltani istenadtatehetségnek,csak mer jó felépítésű,vagy mer fekete,az nonszensz(nem rád gondoltam RMCF,hanem mostanába ez a trend...)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 20., csütörtök 8:06
Valahogy ígyha már R.M.C.F emlegette itt a francia tehetségeket, mi a helyzet M'Vilaval?
a csávó eltűnt az orosz süllyesztőben?
A tegnapi Málagás nyilatkozat alapján elképzelhetetlennek tartom.Az El Confidencial szerint a City és a Malaga az elkövetkező órákban lezárják Isco átigazolását, az angolok nagyjából 25 millió eurót fizet érte.
Ebből az egyik már le is van kötve, mondjuk ezt már sokkal korábban lebeszélték, kérdés, hogy akkor már szó volt-e Carlóról.AS szerint nem fizetünk Ancelittoért hanem letolunk a PSG-vel 2 bari meccset és a bevételt a párizsi klub kapja meg.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 20., csütörtök 7:36
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 20., csütörtök 6:44
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 19., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. június 19., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 19., szerda 22:51
Simán vágom hogy gondolod...de az a baj,Yaya öta valahogy csak nagy igéretek vannak,nagy Egoval,de ha meg melózni kell a sikerért,nem tetszik...R.M.C.F írta:Morientes,oké amit írsz,de akkor is a fra terület adta a legjobbakat ezen a poszton az elmúlt 10 évben.
Most had ne kelljen az agyamat tornáztatni,de viera,makelele,essien,toure.....mind onnan vált sikeressé....ott kellene kapizsgálni nekünk is.
Ha minden ÉVBEN fel tud tűnni egy új sztár.......olyan poszton ami nekünk kell.....mint pl a jobb belső kp.....akkor most is lehet szemezgetni,vagyis érthetőbben.......lesz ezen a nyáron olyan név nálunk,akire senki sem számít ......és jó lesz....mindig van ilyen,csak meg kell találni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 22:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 19., szerda 22:03
Vidalt azért emeltem ki,mert tisztán játszik.Szinte hiba nélkül.Ezek a francia gyerekek meg egy kicsit túl vannak misztifikálva.Az emberekbe van egy olyan kényszerképzet hogy ha francai nyelvterületről van valaki,meg le van szálkásítva mint az állat,az csak jó lehet.Makelele után szabadon.De a legnagyobb baj,hogy ők maguk is elhiszik maga-magukról.(M'vila)pedig rengeteg hibával játszanak,sok lapot kapnak...mind igéretes tehetségnek indul,de a legtöbbjükből nem lesz sz@r se...ezért írtam Vidalt.Ha mellette játszana egy szervező(aki nem feltétlen mélységi)annak nem kellene sokat foglalkozni a védekezéssel.De egy francia(vagy olyasmi)beképzelt verébben simán benne van a hiba.Az hogy elkanászkodik,meg nagyon...Vidal az már egyel magasabb szint. Amit te mondasz, olyat lehetne találni simán, csak szét kell nézni a franciáknál, esetleg az angol bajnokságba. Legyen gyors, erőszakos, nagy munkabírású, ne zavarja a labda. Az első 3 kb mind1ik fekete bőrű vkp-ra igaz, az utlsóval meg szűkíteni kell a kört. Sztem lehetne találni egy Lass kalibert.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 20:57
Alonso nem tud és nem is akar feljebb játszani,a játékának a lényege hogy minden pillanatban a labda oldalvonalra kihúzott vonala mögött legyen,vagyis a játék vonala mögött....soha nincs előtte.Egy szó, mint száz, ha Alonso nem ragaszkodna a mindent én csinálok játékához (csúszok, mászok, visszazárok, szerelek, estében indítok, szervezek, irányítok, olykor lemaradok, a végén a lótifutitól a seggemen veszem a levegőt, stb), hanem kicsit feljebb játszana és főként a szervezéssel, irányítással foglalkozna, akkor teljesen igazad van, sokat nyernénk vele, viszont akkor kell/kellenek mellé tehermentesítő/tehermentesítők.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 19., szerda 20:45
Vidal az már egyel magasabb szint. Amit te mondasz, olyat lehetne találni simán, csak szét kell nézni a franciáknál, esetleg az angol bajnokságba. Legyen gyors, erőszakos, nagy munkabírású, ne zavarja a labda. Az első 3 kb mind1ik fekete bőrű vkp-ra igaz, az utlsóval meg szűkíteni kell a kört. Sztem lehetne találni egy Lass kalibert.morientes írta:Így van,én is pont így gondolom,hogy kell valaki aki leveszi róla a terhet,egy fasza labdaszerző,aki aztán rakja is neki(k) vissza,hogy tudjon szervezni.De nem írtam oda mert nyilván ez adott.Na persze,hogy Vidalon kívül ki képviseli azt a minőséget...Egy szó, mint száz, ha Alonso nem ragaszkodna a mindent én csinálok játékához (csúszok, mászok, visszazárok, szerelek, estében indítok, szervezek, irányítok, olykor lemaradok, a végén a lótifutitól a seggemen veszem a levegőt, stb), hanem kicsit feljebb játszana és főként a szervezéssel, irányítással foglalkozna, akkor teljesen igazad van, sokat nyernénk vele, viszont akkor kell/kellenek mellé tehermentesítő/tehermentesítők.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem