Mozi, filmek
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Mozi, filmek
Most már lehet, hogy tényleg elveszik a sok szavazat között, de akkor még eléggé jól látszódott a dolog. Nem vagyok benne biztos, de mintha akkor tizedespontot is bukott volna az egyik, meg a Sötét Lovag 100.000-ig simán tartotta magát 9.5 fölött. Illetve az ilyen filmek szépen lassan kiszorítják a tényleg top alkotásokat a hype miatt...h3x0r írta:Figyelembe veve, hogy a lista elejen levo filmek 1 millio koruli szavazatot kaptak, nem sokat valtoztat rajtuk az a 25-30 ezer elvakult fan. (akik egyebkent a legtobb filmnel ott vannak)danianevem írta:A szavazatokhoz: az egy dolog, hogy tolják ezerrel a filmet, a baj inkább az, hogy közben majd húzzák szépen le a többit. Anno a Sötét Lovag miatt kapott a Remény rabjai meg a Keresztapa rendesen az 1-es, 2-esekből.
Amíg nem a tehetsége alapján éri el, nem tud érdekelni - mert nem azzal érte el. LL Juniort is miilliók szeretik kis túlzással...Sunsky írta:Mert milyen ember? Az, hogy felkapott volt e a halálhíre vagy sem, az más kérdés, viszont elérte életében, hogy több milliók szeressék..
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Figyelembe veve, hogy a lista elejen levo filmek 1 millio koruli szavazatot kaptak, nem sokat valtoztat rajtuk az a 25-30 ezer elvakult fan. (akik egyebkent a legtobb filmnel ott vannak)danianevem írta:A szavazatokhoz: az egy dolog, hogy tolják ezerrel a filmet, a baj inkább az, hogy közben majd húzzák szépen le a többit. Anno a Sötét Lovag miatt kapott a Remény rabjai meg a Keresztapa rendesen az 1-es, 2-esekből.
Nagyjabol ez a helyzet.nmate írta:Hát tré is az összes, minőségileg egy rakás trágya, ha komolyan vesszük, azonban az elég nagy hiba ezen filmek esetében. Az első kettő azokat fogta meg, akik szerelmesek az autókba. Egy mesét kaptak róluk. Az utolsó kettő pedig nem veszi magát komolyan és mindegyik igazi agyradírozó akciófilm lett, autóközpontú környezetben.
A középső kettő pedig szimplán csak szar, azok tényleg szemétbe valóak, még szórakoztatásra sem jók.

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Én csak arra reagáltam, hogy halottról vagy jót vagy semmit, de ez az ember...
Mert milyen ember? Az, hogy felkapott volt e a halálhíre vagy sem, az más kérdés, viszont elérte életében, hogy több milliók szeressék..
Mert milyen ember? Az, hogy felkapott volt e a halálhíre vagy sem, az más kérdés, viszont elérte életében, hogy több milliók szeressék..
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
sentry írta: Itt vagyok egy féreglyukban, ahol nem tudom eldönteni, hogy most hány éves vagyok, itt nincs fizika, nincs idő -igazából nincs semmi sem csak én vagyok és Te, lendülünk a semmiben és brümmögök és tologatom a matchboxot Halálos irambant játszva...

nálam az első rész még el is ment de amik utána jöttek.. mondjuk asszem a 2.-at, 4.-et és az 5.-et láttam de mindegyik valami überszar

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ilyen emberek évente tízesével hunynak el, nehogy már emiatt. Egyszerűen Walker egy nagy tömeg által szeretett film főszereplője volt, ezért a nagy hype a halála körül. Jogos vagy jogtalan a felhajtás, rajongók és F&F haterek mást-mást mondanak.Sunsky írta:Az az ember nem egy alapítványt hozott létre...
Tudom, én meg is értem miért tartod a semminél is kevesebbnek a szériát. Pl az utóbbi részekben azok a jelenetek, amikor autók szárnyra kelnek, meg Walker a levegőben dupla hátraszaltóval ugrik be a tetőablakon egy tuningolt verdába (ami egyébként akkor szétesne ha végigmenne a 82-esen), akkor esik le, hogy ezt az alkotók sem vehetik komolyan. Innentől meg poén. Kicsit drága és kevésbé kreatív, de poén.sentry írta:Pedig még frankón visszafogtam magam.
Pedig még frankón visszafogtam magam.nmate írta:De te sem kezeled a helyén sentry

Itt vagyok egy féreglyukban, ahol nem tudom eldönteni, hogy most hány éves vagyok, itt nincs fizika, nincs idő -igazából nincs semmi sem csak én vagyok és Te, lendülünk a semmiben és brümmögök és tologatom a matchboxot Halálos irambant játszva...
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Az az ember nem egy alapítványt hozott létre...Faust írta:Dehogyis, full b az egész. Ne idegesíts már fel.Ha már Walker... --> Kéjutazás. Na ez tényleg egy fasza thriller.
Ezt a Walkert is úgy gyászolta mindenki mintha legalábbis Al Pacino ment volna el. Halottról vagy jót, vagy semmit, de ez az ember...
A pontozásról meg annyit, hogy popcorn film, célja a szórakoztatás, ezt tökéletesen eléri, nem is akar többnek látszani, mint ami. Nem mindenki a realitást keresi a moziban.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De te sem kezeled a helyén sentry

Ha kijön a nyolcadik rész (már miért ne lenne? ke$$ az a népnek) nálam akkor éri el a 8 pontot.Realista24 írta:Jah, a kettő talán ért együtt nyolcat. 4+4, vagy nem így gondoltad?Legalábbis nálam az előző két rész 8-at ér.
Összesítve.

De csak azért mert 1 a minimum pont.

Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy nézze aki szereti, miattam naponta 56x megnézheti, azzal álmodhat, csak kezelje már helyén a filmet, nah.

Az egészről mindig ez a kép jut eszembe.

Ennyi a film. Eljátszom a számmal az egészet.
Brümmögök, váltogatok, nyomok valami alpári ócska dumát, azt kész a 8.
Aztán 100 milliárd dollárért felbérelek valami CGI irodát, akik az elemi fizikát sem ismerik, hogy matchboxozzanak kicsit a(z) (sz)ámítógépen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A 6. rész 7.2-n áll (az 5. meg 7.3), esélytelen, hogy lemenjen 7 alá, de Walker halála miatt inkább 8 körülire tippelném a végét. 7.7-8 között.Anyaka írta:5 ezer szavazó az semmi. Lesz rajta vagy 250 ezer, ha lement a premier. Ez még bőven lehet 6 alatt is.Remy írta:Kíváncsi vagyok hol végez majd az imdb-n a Halálos iramban 7. Paul Walker miatt repkednek rá majd a 10/10-ek, az tuti. Most is 5k szavazat után 9.1
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az is rohadt jó. Kár hogy a folytatásokat elcseszték, de szerencsére abba már nem ő játszik.Az utóbbi 2 pedig szimplán a színészek miatt hatalmas királyság. Walker, Diesel, Rock, Gibson, Ludacris.
Ha már Walker... --> Kéjutazás. Na ez tényleg egy fasza thriller.

am az új filmbe jön még Statham is... Atom lesz. Megnéznénk egy Rock vs Stathamet

Dehogyis, full b az egész. Ne idegesíts már fel.Ha már Walker... --> Kéjutazás. Na ez tényleg egy fasza thriller.
Ezt a Walkert is úgy gyászolta mindenki mintha legalábbis Al Pacino ment volna el. Halottról vagy jót, vagy semmit, de ez az ember...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
5 ezer szavazó az semmi. Lesz rajta vagy 250 ezer, ha lement a premier. Ez még bőven lehet 6 alatt is.Remy írta:Kíváncsi vagyok hol végez majd az imdb-n a Halálos iramban 7. Paul Walker miatt repkednek rá majd a 10/10-ek, az tuti. Most is 5k szavazat után 9.1
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Szerencsére ő nem szerepel ilyen alja filmekbenRemy írta: Nem értheted te ezt... Bezzeg, ha Főnix benne lenne... 10/10![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd ahogy a sorozatoknál is, mutatok itt is igazi filmeketúgy látszik különbözik az ízlésünk.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
soadroli írta:Ellentmondást érzekRemy írta: Az utóbbi 2 pedig szimplán a színészek miatt hatalmas királyság. Walker, Diesel, Rock, Gibson, Ludacris.

Ha már Walker... --> Kéjutazás. Na ez tényleg egy fasza thriller.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
úgy látszik különbözik az ízlésünk.Realista24 írta:Paul Walker egyik legjobb filmje és simán 9/10![]()
![]()
Ne hagyd abba

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ellentmondást érzekRemy írta: Az utóbbi 2 pedig szimplán a színészek miatt hatalmas királyság. Walker, Diesel, Rock, Gibson, Ludacris.