danianevem írta:A szavazatokhoz: az egy dolog, hogy tolják ezerrel a filmet, a baj inkább az, hogy közben majd húzzák szépen le a többit. Anno a Sötét Lovag miatt kapott a Remény rabjai meg a Keresztapa rendesen az 1-es, 2-esekből.
Figyelembe veve, hogy a lista elejen levo filmek 1 millio koruli szavazatot kaptak, nem sokat valtoztat rajtuk az a 25-30 ezer elvakult fan. (akik egyebkent a legtobb filmnel ott vannak)
nmate írta:Hát tré is az összes, minőségileg egy rakás trágya, ha komolyan vesszük, azonban az elég nagy hiba ezen filmek esetében. Az első kettő azokat fogta meg, akik szerelmesek az autókba. Egy mesét kaptak róluk. Az utolsó kettő pedig nem veszi magát komolyan és mindegyik igazi agyradírozó akciófilm lett, autóközpontú környezetben.
A középső kettő pedig szimplán csak szar, azok tényleg szemétbe valóak, még szórakoztatásra sem jók.
Nagyjabol ez a helyzet.

Mult heten ujraztam az elso 3 reszt, tegnap a 4-est, de egyikben se csalodtam, mert pontosan tudtam mit fogok kapni. 1-2 resz utan szerintem mindenki tudja, hogy mit varhat ezektol a filmektol. En inkabb azon csodalkozom, amikor valaki megnez 2-3 reszt, utalja mindegyiket, de amikor kijon az uj film, csak leszedi azt is es meglepodik hogy szar.