Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 31., kedd 0:13

Faust írta:Annál a két Star Trek filmnél nem lehet nagy kunszt jobbat csinálni.
Mindig is utáltam a Star Trek-eket, Abrams viszont elérte, hogy várjam a 3. részt, sajnálom is, hogy nem ő rendezi. És pont ezért bízok a Star Wars-ban is, mert végre valaki olyan sci-fit tett le, ami látványos, akciódús, humoros és komoly is egyben. Nekem a két Star Trek a kedvenc sci-fi filmjeim közt van, pedig mondom, évekig halogattam, hogy megnézzem e, annyira megvolt az előítélet a régi filmek, sorozatok miatt. :)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 31., kedd 0:12

Sierra írta:
Most miért mondod? :) Tök jó hangulatú, történetű film, humoros, kalandos, izgalmas, jó színészekkel, és persze baromi látványos.
És mondom mindezt úgy, hogy sose szerettem a Star Treket.

Lehet pont ezért mondod.
Sok olyat hallottam már, hogy a nagybetűs fanok szemében nem túl közkedvelt a film.
ZIDANE

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 30., hétfő 23:55

Most miért mondod? :) Tök jó hangulatú, történetű film, humoros, kalandos, izgalmas, jó színészekkel, és persze baromi látványos.
És mondom mindezt úgy, hogy sose szerettem a Star Treket.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 30., hétfő 23:31

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brad ugye a végén eltemette a szerelmét és volt ott egy tábor hely. És a haldokló Mörf is arról beszél, hogy Cooper keresse fel őt és építsék együtt fel az új hazát vagy mentse meg. Addig oké, hogy a csaj jött rá az elméletre, de akkor most pontosan hol a Cooper állomás, Cooper, hogy jutott ki a fekete lyukból? Vagy az csak így kihányta magát a szaturnusz közelében?
primrose írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most, akkor a csaj csinálja az új hazát vagy Cooper a fekete lyukban? Vagy mi?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az ötletadó a papa, a kivitelező a lánya. :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!világos volt, mint a nap, de Cooper és Brad akkor, hogy maradtak egy idősek, amikor az egyik egy feketelyukban volt, a másik egy galaxisban és még voltak a Földiek, akik tényleg idősödtek 80 évet nagyjából
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 30., hétfő 23:21

Úgy van! Sz_rd is le a spoilert! :lol:

Mákod hogy nem vagyok admin, mert 2 hetedbe kerülne a spoiler kapcsoló használata. :)

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. március 30., hétfő 23:06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cooper a fekete lyukban csak hozzásegítette Murph-öt, hogy megértse a dimenziók közötti kapcsolatot, ami ugyebár a gravitáció akart lenni. Ugyebár a végén mondják is, hogy Cooper állomás, de ezt már a lányáról nevezték el, tehát a csaj csak a megoldást kínálta, hogy hogyan lehetne megvalósítani azt, amit feltételeztek és kutattak a film során. Legalábbis szerintem. Ha szarul írom, akkor tudjuk be annak, hogy 11 óra elmúlt már...

PS:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Cooper "átesett" a fekete lyukon, mondják is akkor, amikor felébredt a kórteremben, hogy egy ranger találta meg a Szaturnusz környékén. Tehát ő onnan nem épít semmit, mert nem maradt bent, csak addig, amíg mutatták. Amikor bezárul a kocka, akkor ő is "kiesik" belőle. Ekkor fogott kezet a doktornővel, amikor olyan szürkés-ezüstös minden.

Vagy nem erre gondolsz?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 30., hétfő 22:58

Interstellar kérdés:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor az utolsó Mörf monológ meséli el, hogy mi lett, hogy vagy mi a tosz? ? ? Bakker. Most, akkor a csaj csinálja az új hazát vagy Cooper a fekete lyukban? Vagy mi?
Lehet nem ebben a lelki állapotban kellett volna megnéznem, nem is pontozom inkább.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 30., hétfő 21:20

Annál a két Star Trek filmnél nem lehet nagy kunszt jobbat csinálni.

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2015. március 30., hétfő 18:23

peti_madrid írta:Majd a Nagy Hadronütköztetőben (LHC) megtalálják a miérteket és hogyanokat, remélhetőleg pár évtizeden belül. Addig meg lehet hozni az ilyen filmeket, mert ezt csípik az emberek (én is). :salute:
Azt nem az LHC-ban fogják megtalálni, mert nem is ott keresik. Akkor már inkább a LIGO, a LISA vagy esetleg az Einstein-teleszkóp fog ezekhez hozzásegíteni.
Sportfilozófia: Roger Federer

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 30., hétfő 18:05

nagyon nagy spoiler veszély... én se olvastam végig... de kimásolom a lényeget... picit rosszul emlékeztem a mondatra sorry. De a lényeg, hogy ha ez igaz a szivárogtató szerint akkor nem lesz szar. :)
"sokkal jobb lett a két új Star Trek-filmnél! Sőt, ez a rész még A Birodalom visszavágnál is komorabb!"

http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/ ... mosztagos/

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 30., hétfő 17:44

Kik mondták?

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 30., hétfő 17:11

A most készülő hetedik részről azt mondták, hogy ez lesz Abrams mesterműve és hogy jobb lesz még a Birodalom visszavágnál is. Kíváncsi vagyok. :roll:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 30., hétfő 17:09

megbachatja magát a dizni :(
Kép

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 30., hétfő 17:03

Ez a hivatalos Star Wars kánon .
:fpalm:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. március 30., hétfő 14:08

Majd a Nagy Hadronütköztetőben (LHC) megtalálják a miérteket és hogyanokat, remélhetőleg pár évtizeden belül. Addig meg lehet hozni az ilyen filmeket, mert ezt csípik az emberek (én is). :salute:

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2015. március 30., hétfő 9:25

Anyaka írta:Én ezt már olvastam tavaly, csak az eredeti forrásból valamivel bővebben, és ez a fikciókat nem említi meg. De idézek innen is:

"nem a Csillagok között a legvalóságosabb tudományos-fantasztikus film, hiába a tudományos tanácsadó."
"elméleti koncepció"
"nincs megfigyeléssel szerzett bizonyítékunk arról, hogy a féregjáratok tényleg léteznek"

Így már megérted remélem, mit akartam mondani, és miért nem igaz, hogy "tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség".

Azért alapvetööen így működik. Az Einstein-Rosen-híd létezhet. Az, hogy nincs spontán féreglyukról közvetlen tapasztalatunk nem jelenti azt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy fejletebb civilizáció ne tehette volna oda mesterségesen.

Egy kicsike kamu maga a féreglyukba való belépés, az nem ilyen LSD-tripes látvány, csak olyanra kellett csinálni, hogy faszául nézzen ki. Mióta Han Solo hátraüvölt Chewienak, hogy fénysebesség fölé ugrunk, megránt egy kart, és fények villódznak, azóta kötelezöö így ugrani a téridööben.

A szingularitásban magában meg nem tudjuk mi van. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezért kell kiküldeni onnan az infót, hogy megértsük a gravitációt. Az a legtökéletesebb gravitáció laboratórium. Az, hogy ott felcsavarodik az idöö és tér egymásra, egyáltalán nem mond ellen a mai tudásunknak. (Az hogy nem tudjuk mi van, azért nem jelenti azt, hogy nem tudjuk mi nincs.)

Más potenciális hibáról nem tudok, de ha ti ismertek ilyet, mondjátok. :hmmm:
Sportfilozófia: Roger Federer

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 29., vasárnap 22:15

Én ezt már olvastam tavaly, csak az eredeti forrásból valamivel bővebben, és ez a fikciókat nem említi meg. De idézek innen is:

"nem a Csillagok között a legvalóságosabb tudományos-fantasztikus film, hiába a tudományos tanácsadó."
"elméleti koncepció"
"nincs megfigyeléssel szerzett bizonyítékunk arról, hogy a féregjáratok tényleg léteznek"

Így már megérted remélem, mit akartam mondani, és miért nem igaz, hogy "tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség".

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 29., vasárnap 22:04

Anyaka írta:
peti_madrid írta: a filmben látottak/történtek nem kitalált dolgok, hanem tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség. Brutális...
Ez nem igaz. Senki sem tudja jelenleg, hogy működik, maximum feltételezés van. Bár lehet Nolan tudja. :mrgreen:
Olvasmány

De nem tudom mire értetted a "Ez nem igaz" mondatod. :) De kíváncsian várom.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 29., vasárnap 21:16

peti_madrid írta: a filmben látottak/történtek nem kitalált dolgok, hanem tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség. Brutális...
Ez nem igaz. Senki sem tudja jelenleg, hogy működik, maximum feltételezés van. Bár lehet Nolan tudja. :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 29., vasárnap 20:59

na majd meglesem, koszi. en is szeretek ilyeneken agyalni.

aztmondjak meg ez is jo: utazas az univerzum peremere.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: