Látom továbbra sem álltál le az anyaggal.Mindenkinek jobb lenne, ha nyáron eligazolna, de a savazást ilyen mértékben (minden egyes nyilatkozata után?) hanyagolni kellene, mert amekkora szidalmazást kap az emberünk, annyival messze nem rosszabb a BBC másik két tagjánál már.

Bale vállalhatatlan augusztus vége óta, a másik kettőről ez már közel sem mondható el. De tudom, nálad CR egy közepes játékos, aki csak gólokat tud rúgni, Karim meg még azt sem.
Az a jó, hogy te vagy és fényt hozol a sötét fejekbe.Amit itt sokan nem értenek meg az az,
Aha, ez mind szép és jó. De amikor ekézve lett, hogy miért nem passzolt kiszorított (vagy nevezzük nem túl kedvező) helyzetből a kapuval szemben álló játékoshoz, akkor is felfogta? Csak mert rá egy hétre, aztán újra és újra eljátszotta ezt. Szóval szerintem abszolút nem látja tragikusnak a helyzetét, pedig eddig 9 pont maradt a lábában nagyjából.Tucsokival értek abszolút egyet, szerintem is tisztában van a helyzetével, de ha a sajtó meg a szurkolók állandóan baszogatják, azzal nem tud mit kezdeni.