Mozi, filmek
- P. Krisz
Re: Mozi, filmek
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Majd a Nagy Hadronütköztetőben (LHC) megtalálják a miérteket és hogyanokat, remélhetőleg pár évtizeden belül. Addig meg lehet hozni az ilyen filmeket, mert ezt csípik az emberek (én is).

- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Anyaka írta:Én ezt már olvastam tavaly, csak az eredeti forrásból valamivel bővebben, és ez a fikciókat nem említi meg. De idézek innen is:
"nem a Csillagok között a legvalóságosabb tudományos-fantasztikus film, hiába a tudományos tanácsadó."
"elméleti koncepció"
"nincs megfigyeléssel szerzett bizonyítékunk arról, hogy a féregjáratok tényleg léteznek"
Így már megérted remélem, mit akartam mondani, és miért nem igaz, hogy "tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség".
Azért alapvetööen így működik. Az Einstein-Rosen-híd létezhet. Az, hogy nincs spontán féreglyukról közvetlen tapasztalatunk nem jelenti azt, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egy fejletebb civilizáció ne tehette volna oda mesterségesen.
Egy kicsike kamu maga a féreglyukba való belépés, az nem ilyen LSD-tripes látvány, csak olyanra kellett csinálni, hogy faszául nézzen ki. Mióta Han Solo hátraüvölt Chewienak, hogy fénysebesség fölé ugrunk, megránt egy kart, és fények villódznak, azóta kötelezöö így ugrani a téridööben.
A szingularitásban magában meg nem tudjuk mi van. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ezért kell kiküldeni onnan az infót, hogy megértsük a gravitációt. Az a legtökéletesebb gravitáció laboratórium. Az, hogy ott felcsavarodik az idöö és tér egymásra, egyáltalán nem mond ellen a mai tudásunknak. (Az hogy nem tudjuk mi van, azért nem jelenti azt, hogy nem tudjuk mi nincs.)
Más potenciális hibáról nem tudok, de ha ti ismertek ilyet, mondjátok.

Sportfilozófia: Roger Federer
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Én ezt már olvastam tavaly, csak az eredeti forrásból valamivel bővebben, és ez a fikciókat nem említi meg. De idézek innen is:
"nem a Csillagok között a legvalóságosabb tudományos-fantasztikus film, hiába a tudományos tanácsadó."
"elméleti koncepció"
"nincs megfigyeléssel szerzett bizonyítékunk arról, hogy a féregjáratok tényleg léteznek"
Így már megérted remélem, mit akartam mondani, és miért nem igaz, hogy "tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség".
"elméleti koncepció"
OlvasmányAnyaka írta:Ez nem igaz. Senki sem tudja jelenleg, hogy működik, maximum feltételezés van. Bár lehet Nolan tudja.peti_madrid írta: a filmben látottak/történtek nem kitalált dolgok, hanem tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség. Brutális...
De nem tudom mire értetted a "Ez nem igaz" mondatod.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ez nem igaz. Senki sem tudja jelenleg, hogy működik, maximum feltételezés van. Bár lehet Nolan tudja.peti_madrid írta: a filmben látottak/történtek nem kitalált dolgok, hanem tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség. Brutális...

na majd meglesem, koszi. en is szeretek ilyeneken agyalni.
aztmondjak meg ez is jo: utazas az univerzum peremere.
aztmondjak meg ez is jo: utazas az univerzum peremere.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Én múltkor végignéztem, nem gyenge... imádok ilyeneken agyalnipeti_madrid írta:Én spec csak ültem és remegtem, hogy mennyire brutális dolog az univerzum. És a legdurvább az, hogy a filmben látottak/történtek nem kitalált dolgok, hanem tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség. Brutális...Toti írta:most jutottam oda, h megnezzem az interstellart. ezt emésztenem kell még. nem tudom mikor lattam utoljara ilyen filmet, ami utan nem tudok ertelmes gondolatokat leirni. total beszippantott. zsenialis
Ha kicsit érdekel valakit a tömegvonzás és az idő relativitása, ajánlom, hogy keressen utána Stephen Hawking univerzumos műsorának, amit adtak anno a Discoveryn vagy a NatGeon. Iszonyatosan elgondolkodtató dolgok vannak ezzel a témával kapcsolatban érintve...

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Én spec csak ültem és remegtem, hogy mennyire brutális dolog az univerzum. És a legdurvább az, hogy a filmben látottak/történtek nem kitalált dolgok, hanem tényleg így működik a fizika és a teljes mindenség. Brutális...Toti írta:most jutottam oda, h megnezzem az interstellart. ezt emésztenem kell még. nem tudom mikor lattam utoljara ilyen filmet, ami utan nem tudok ertelmes gondolatokat leirni. total beszippantott. zsenialis
Ha kicsit érdekel valakit a tömegvonzás és az idő relativitása, ajánlom, hogy keressen utána Stephen Hawking univerzumos műsorának, amit adtak anno a Discoveryn vagy a NatGeon. Iszonyatosan elgondolkodtató dolgok vannak ezzel a témával kapcsolatban érintve...

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Shaft (1971)
Az egyik, ha nem a leghíresebb blaxploitation mozi. Richard Roundtree pedig a néger Clint Eastwood. Végtelenül laza, és bár a story sablonos, de remek szórakozás. 7/10
Egykoron harcosok voltak
Brutális, letaglózó, de mégis unalmas. Temuera Morrison zseniális benne, iszonyú félelmetes és kiszámíthatatlan. Egy tuskó, de remekül hozza. Igazából nem tudom, hogy szeressem-e a film vagy ne, mert olykor zseniális, olykor pedig semmi extra. Fura élmény volt. De annyi szent, hogy ezt még meg fogom legalább 1x nézni. 7/10
Az egyik, ha nem a leghíresebb blaxploitation mozi. Richard Roundtree pedig a néger Clint Eastwood. Végtelenül laza, és bár a story sablonos, de remek szórakozás. 7/10
Egykoron harcosok voltak
Brutális, letaglózó, de mégis unalmas. Temuera Morrison zseniális benne, iszonyú félelmetes és kiszámíthatatlan. Egy tuskó, de remekül hozza. Igazából nem tudom, hogy szeressem-e a film vagy ne, mert olykor zseniális, olykor pedig semmi extra. Fura élmény volt. De annyi szent, hogy ezt még meg fogom legalább 1x nézni. 7/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mindegy. De neked nem fog ám tetszeni.Amugy van ertelme elotte megnezni a 2001-t, vagy tokmindegy?

Hehe bazmeg most a moziban pont ez jutott eszembe nekem is.

Amúgy a könyvet is érdemes elolvasni, nem sok új infót szolgáltat, viszont eléggé elmélyíti a cuccot. Könyvben a 2010 is nagyon jó, ellentétben a filmmel.
makingof
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miután annak a patkánynak nem sikerül és MM úgy dönt hogy dokkol.András93 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez melyik dokkolós? Mikor Matthew koma pörögve lazán dokkolt, vagy mikor Matt Damonnak az "állónál" nem sikerült...nmate írta:Interstellarban nálam amúgy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!dokkolós jelenet visz mindent. Azt nagyon komolyan összerakta Nolan. Zene, kép minden.
- András93
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez melyik dokkolós? Mikor Matthew koma pörögve lazán dokkolt, vagy mikor Matt Damonnak az "állónál" nem sikerült...nmate írta:Interstellarban nálam amúgy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!dokkolós jelenet visz mindent. Azt nagyon komolyan összerakta Nolan. Zene, kép minden.

- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Hát igen, nekem is az ugrik be először a filmről, ha rágondolok.Interstellarban nálam amúgy a dSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!okkolós jelenet visz mindent. Azt nagyon komolyan összerakta Nolan. Zene, kép minden.
Akármennyire is szeretnék olyan menő/okos/művészlélek/hipszter lenni, hogy az 2001 jobban tetsszen, nem megy. Egyszerűen a szememben nagyobb szellemi teljesítmény a fizika törvényei közé szorítva azokkal kreatívan, ötletesen eljátszani, mint úgy szállítani zseniális ötleteket, hogy lényegében nincs megkötve a kezed.
Másrészről viszont pont ezért a 2001 megnézésével borzasztó sok új gondolattal gazdagodtam, míg az Interstellar 'csak' úgy csapódott le, hogy "de kurva izgalmas Univerzumban élünk"
Igazából annyiról van szó, hogy az Interstellar jobb élmény - Kubrické meg jobb film.
Sportfilozófia: Roger Federer
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ne így fejezd ki legközelebb magadat, mert darabokra töröd a lelkemethehe írta:hát a nála jópár évvel későbbi star wars egy lófaszgagyi ehhez képest.

Amúgy ja, az űrjelenetekben komoly dolgokat vitt véghez Kubrick, nem azé', de az Interstellarból néhány screenshot lazán összekeverhető lenne vele.
Interstellarban nálam amúgy a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!dokkolós jelenet visz mindent. Azt nagyon komolyan összerakta Nolan. Zene, kép minden.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem feltétlenül, mert bár Nolan sokat vett át a 2001-ből, a két film alapvetően különbözik egymástól. Befolyásolni az élményt meg nem hiszem, hogy fogja, ha előtte vagy utána tolod le a 2001-et.sonic írta: Amugy van ertelme elotte megnezni a 2001-t, vagy tokmindegy?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Evolúció, teremtés, stb. Jelkép, igazából miért ne?hehe írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már csak azt nem értem,hogy miért volt ekkora troll kubrick, hogy a hajó hogy nézhet ki úgy, mint egy gigantikus spermium![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2015. március 29., vasárnap 9:53-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!will you stop, Dave?Faust írta:This conversation can serve no purpose anymore. Goodbye.Hal 9000 pedig az egyik legfélelmetesebb karakter, akit valaha láttam.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már csak azt nem értem,hogy miért volt ekkora troll kubrick, hogy a hajó hogy nézhet ki úgy, mint egy gigantikus spermium

én nem hasonlítanám össze az interstellarral, mind a kettő 9/10 vagy még jobb nálam.
kib. kemény, hogy ha belegondolunk, hogy mikor készült a cucc és mégis milyen élethűre sikerült, hát a nála jópár évvel későbbi star wars egy lófaszgagyi ehhez képest.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Elkezdtem nezni az interstellart reszegen, de egy kurva kukkot nem ertettem McConaughey tyukszaros deli artikulalatlan akcentusabol koncentracio hiany miatt ugyhogy elnapolva...
Amugy van ertelme elotte megnezni a 2001-t, vagy tokmindegy?

Amugy van ertelme elotte megnezni a 2001-t, vagy tokmindegy?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tusk - látta már valaki, vélemények? :Đ
Végtelen és kimeríthetetlen az emberi elme, mindig van valami újdonság, amit a vászonra lehet vinni, Néma Bob ismét alkotott, ínyenceknek ajánlom, bár pont alapján nem fog a javához tartozni...
Végtelen és kimeríthetetlen az emberi elme, mindig van valami újdonság, amit a vászonra lehet vinni, Néma Bob ismét alkotott, ínyenceknek ajánlom, bár pont alapján nem fog a javához tartozni...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

most jutottam oda, h megnezzem az interstellart. ezt emésztenem kell még. nem tudom mikor lattam utoljara ilyen filmet, ami utan nem tudok ertelmes gondolatokat leirni. total beszippantott. zsenialis
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91