Nézzétek meg ezt az interjút, különösen 2:50 után a kérdésre mit válaszol. Konkrétan bevallja, hogy nehéz neki a spanyol, mert nem valami okos

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 30., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. március 30., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 30., hétfő 13:06
Mert az is.Úgy van itt ekézve Bale, mintha ő lenne a sikertelenségünk fő oka.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 30., hétfő 13:03
Látom továbbra sem álltál le az anyaggal.Mindenkinek jobb lenne, ha nyáron eligazolna, de a savazást ilyen mértékben (minden egyes nyilatkozata után?) hanyagolni kellene, mert amekkora szidalmazást kap az emberünk, annyival messze nem rosszabb a BBC másik két tagjánál már.
Az a jó, hogy te vagy és fényt hozol a sötét fejekbe.Amit itt sokan nem értenek meg az az,
Aha, ez mind szép és jó. De amikor ekézve lett, hogy miért nem passzolt kiszorított (vagy nevezzük nem túl kedvező) helyzetből a kapuval szemben álló játékoshoz, akkor is felfogta? Csak mert rá egy hétre, aztán újra és újra eljátszotta ezt. Szóval szerintem abszolút nem látja tragikusnak a helyzetét, pedig eddig 9 pont maradt a lábában nagyjából.Tucsokival értek abszolút egyet, szerintem is tisztában van a helyzetével, de ha a sajtó meg a szurkolók állandóan baszogatják, azzal nem tud mit kezdeni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 30., hétfő 13:02
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 30., hétfő 12:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 30., hétfő 12:21
Miért? Te a pályán láttad eddig, hogy érdekli? Mikor befogja a fülét a saját közönsége előtt? Mikor megaláz egy kis csapatot? Ez az ember már nem vágyik másra, mint arra, hogy úgy kezeljék, mint Ronaldot... LOL.eReMA írta:Ha már elemezzük Bale nyilatkozatát:
Nekem ez a része sem begyere. Komolyan, szóljon már valaki, hogy nem a vidámparkban van a körhintán. Mint aki lemegy pötyögni a grundra a haverokkal. Ilyen fizetésekért olyan elhivatottsággal kéne a munkáját végeznie, hogy kettéhasad az ember. Ez meg élvezkedik... Hát bef0$0k.csak élvezem a labdarúgást a srácokkal.”
Komolyan nem értem. Ennyire nem számít már sehol a címer, hagyomány, tradíció, elhivatottság? Tenné össze a két kezét, hogy beleizzadhat egy Real mezbe.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. március 30., hétfő 12:14
Nekem ez a része sem begyere. Komolyan, szóljon már valaki, hogy nem a vidámparkban van a körhintán. Mint aki lemegy pötyögni a grundra a haverokkal. Ilyen fizetésekért olyan elhivatottsággal kéne a munkáját végeznie, hogy kettéhasad az ember. Ez meg élvezkedik... Hát bef0$0k.csak élvezem a labdarúgást a srácokkal.”
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 30., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 30., hétfő 11:39
Mindenkinek kell.Még Ronaldonak is.Nem is értem mit akart ezzel az egésszel mondani...Csabi írta:ha szerinte nem kell bizonyítania napról napra, hogy megérdemelten játszik a real madridba, akkor menjen az interbe. tudás alapján kb oda való.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 30., hétfő 8:46
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 29., vasárnap 20:16
Ezek szerint nincs tisztában vele...tucsoki írta:Szerinted nincs tisztában azzal hogy nem játszik jól? Ígérje meg hogy a következő meccsen már jó lesz? Mit tegyen?Van edzője, esetleg csapattársai akik leb*szhatják, de már nekem unalmas hogy heti 2x kérdezik meg erről.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 29., vasárnap 20:15
Az igazság hogy mondhat bármit, aki bele akar kötni, az bele is fog. Nem értem miért kell kiemelni egy mondatot az egészből. Azzal kezdi, hogy nem fog üzenet-csatázni a kritikusaival, és tudja hogy a pályán kell tennie ez ügyben. Ennyi, nem tartozik egy újságírónak sem bocsánatkéréssel. Megmondom őszintén, engem se érdekel a mentegetőzés, sajnálkozás, mutassa meg a pályán.Realista24 írta:Értem, amit írsz. Szerinted ez jó taktika? Utálja a Bernabéu, kikezdi a sajtó, és a teljesítménye is fos. Ez a helyes út? Játszani a fasza csávót, a megmondó embert? Ráadásul a semmire...tucsoki írta:Utolsó kommentem a témában, mert a végén még én leszek Bale őrangyala, miközben ugyan úgy elítélem a teljesítményét mint Ti, de ha nem akarjátok észrevenni hogy ez a szöveg a lapoknak szólt, az újságíróknak, akik hetente zaklatják, akkor megette a fene.
Az elmúlt évekből töménytelen mennyiségű ilyen dumát lehetne összeszedni szinte mindenkiről aki akkor nyilatkozott mikor nem ment neki a játék.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 29., vasárnap 20:03
Értem, amit írsz. Szerinted ez jó taktika? Utálja a Bernabéu, kikezdi a sajtó, és a teljesítménye is fos. Ez a helyes út? Játszani a fasza csávót, a megmondó embert? Ráadásul a semmire...tucsoki írta:Utolsó kommentem a témában, mert a végén még én leszek Bale őrangyala, miközben ugyan úgy elítélem a teljesítményét mint Ti, de ha nem akarjátok észrevenni hogy ez a szöveg a lapoknak szólt, az újságíróknak, akik hetente zaklatják, akkor megette a fene.
Az elmúlt évekből töménytelen mennyiségű ilyen dumát lehetne összeszedni szinte mindenkiről aki akkor nyilatkozott mikor nem ment neki a játék.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 29., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 29., vasárnap 19:17
Játssza, amennyire tudja :Đ...és az hogy játszani akarja a focit? Akkor játssz
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 29., vasárnap 19:16
Akkor meg az lenne a gond, hogy miert pofazik ilyeneket, biztos nyaron olcsobban akar lelepni es csak artani akar a Madridnak azzal, hogy kevesebbet kapunk erte.morientes írta:Gyakoroljon önkritikát,és ismerje el,hogy a madridi kaland,nem jött be.Szerinted nincs tisztában azzal hogy nem játszik jól? Ígérje meg hogy a következő meccsen már jó lesz? Mit tegyen?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 29., vasárnap 19:14
milyen szezon fele?Jelentse ki a szezon felénél hogy feladta
sztem már 90% nem vár tőle semmit, de még azt is alátudja múlni.és ne várjon senki tőle semmit?
és a teljesítmény?Emberek, hol a racionális gondolkodás?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 29., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 29., vasárnap 19:12
...és az hogy játszani akarja a focit? Akkor játsszRealista24 írta:Nekem ez nem tetszik. Mi az, hogy nincs mit bizonyítania?Nem érzem, hogy bárkinek bizonyítanom kéne, csak játszani akarom a futballt
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem