Ja, hát mikor ha nem most... Vettelnél.Santi írta:végre láttunk újra egy jó húzást. Kimi is nagyot ment egyébként defekt után utolsó helyről 4.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 29., vasárnap 11:23
Ja, hát mikor ha nem most... Vettelnél.Santi írta:végre láttunk újra egy jó húzást. Kimi is nagyot ment egyébként defekt után utolsó helyről 4.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 29., vasárnap 11:22
A legrosszabb, hogy a szabályok miatt ez az előny bebetonozva marad kb az egész idényben, a többi csapatnak esélye sincs felzárkozni a hülye teszttilalom és zsetonok miatt.hehe írta:ki mit talál el a szabályváltoztatások után éppen
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 29., vasárnap 11:21
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 29., vasárnap 11:20
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. március 29., vasárnap 11:19
Nem akarom védeni meg magasztalta őket, de a futam elején végig ott volt Hamilton seggében. Ha nem is lett volna meg erőből neki de a második helyen ott lehetett volna az eltaktikazas nélkül.hehe írta:csalóka ez a győzelem sztem, a merci még mindig utcahosszal elöl van.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 29., vasárnap 11:16
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 29., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 29., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 29., vasárnap 11:05
Oké, nem ők lesznek majd a bajnokok, de rengeteg léptek előre, ha ezt nem látod, akkor nem tudom mit nézel. Győzelemtől függetlenül.hehe írta:látom nem jutott el, hogy szinte semmi jelentősége nincs a győzelemnek, azt hiszed, hogy visszatértek a topra? a mercedes akkora előnyben van, 1-1 versenyt ilyen mákkal behozhat a ferka, de ugyanott topognak, ahol az előző években. tökmindegy, hogy második vagy tizedik, minden csalódás tőlük.MIÉRT NEM LEHETETT KORÁBBAN EZT MEGCSINÁLNI?
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 29., vasárnap 11:04
látom nem jutott el, hogy szinte semmi jelentősége nincs a győzelemnek, azt hiszed, hogy visszatértek a topra? a mercedes akkora előnyben van, 1-1 versenyt ilyen mákkal behozhat a ferka, de ugyanott topognak, ahol az előző években. tökmindegy, hogy második vagy tizedik, minden csalódás tőlük.MIÉRT NEM LEHETETT KORÁBBAN EZT MEGCSINÁLNI?
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 29., vasárnap 11:01
Mert nem vették komolyan az 5-6 évvel ezelőtti szabályváltozásokat, itt konkrétan a teszttilalomra gondolok, és ennyi idő meg kb évenkénti dupla kölcségvetés kellett ahhoz, hogy behozzák a lemaradásukat. Ahhoz képest, hogy mekkora csapatról van szó, három éve még a legelavultabb eszközökkel fejlesztettek. Ja meg indokolatlanul sokáig bíztak abban a szerencsétlen görög aerodinamikai "szakemberben"Remy írta:MIÉRT NEM LEHETETT KORÁBBAN EZT MEGCSINÁLNI? Kibaszni mindenkit és idehozni normális embereket a csapatba, akik tudnak is kocsit építeni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 29., vasárnap 10:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 29., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 29., vasárnap 10:54
sztem a Himnusz-Szózat jobb kombó, persze ki hogy érzi...a legnagyobb himnusz kombó a világon.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 29., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 29., vasárnap 10:51
Az elején a SC-nál kimentek a boxba a Mercedesek, Vettelék nem. Jobban kezelte a Ferrari a gumikat a meleg időben.ericco írta:Nem láttam a futam elejét. Hogy a faszba nyerte ezt meg Vettel? Abban biztos vagyok, hogy nem saját erőből autózta ki ezt az előnyt. Valamit a Mercedes csunyán benézhetett a futam elején.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 29., vasárnap 10:50
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 29., vasárnap 10:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 29., vasárnap 10:46
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem