Akkor jó, alig várom az egyetemet.Remy írta:Tavaly még én is izgultam, de most visszagondolva + a mostani suli ZH-k után az érettségi egy![]()
Mennyi felesleges izgulást spóroltam volna meg, ha ezt tudom
![]()

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 20., csütörtök 12:35
Akkor jó, alig várom az egyetemet.Remy írta:Tavaly még én is izgultam, de most visszagondolva + a mostani suli ZH-k után az érettségi egy![]()
Mennyi felesleges izgulást spóroltam volna meg, ha ezt tudom
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 20., csütörtök 12:30
Tavaly még én is izgultam, de most visszagondolva + a mostani suli ZH-k után az érettségi egyGT37 írta:El se hiszem, a mai szóbelikkel (angol, töri, magyar) végre túl vagyok az érettségin.![]()
![]()
)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 20., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. június 20., csütörtök 2:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 20., csütörtök 0:13
HozzászólásSzerző: flori » 2013. június 19., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 22:56
amúgy honnan tudod ? csak ötletelsz, vagy ezt így tényleg meg lehetne oldani ?
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2013. június 19., szerda 22:52
nálunk az volt, hogy a vizsga utolsó napjával megszünt a jogviszonyunk és le kellett adni a diákot. viszont helyette adott a suli egy papírt, ami a diákkal járó kedvezményekre jogosít fel október 31-ig'shutterisland írta:kaptam egy ilyen emailt.
FW: értesítés diákigazolvány bevonásról
Kedves Diákunk! Szeretném értesíteni, hogy a tanulói jogviszonya 2013.06.14-én megszűnt, mivel nem teljesítette a második félév követelményeit. A jogviszony megszűnése miatt a diákigazolványát köteles leadni az ILS Szakközép- és Felnőttképző Iskola Tanulmányi Osztályán. Az oktatási igazolványokról szóló 362/2011. (XII.30.) kormányrendelet kimondja, hogy a közoktatási diákigazolvány egyedi azonosítóval kezelt elektronikus adathordozó egységgel (a továbbiakban: adatchip) ellátott közokirat, amely a biztonsági okmányok védelmének rendjéről szóló kormányrendelet hatálya alá tartozik. A közreműködő intézet köteles haladéktalanul bevonni – és ennek érdekében a jogosultat felszólítani a korábban kiadott oktatási igazolványok beszolgáltatására, amennyiben az igazolványra jogosító jogviszony megszűnik.A diákigazolvánnyal kapcsolatos bármilyen bűncselekmény alapos gyanúja (közokirat hamisítás, csalás stb.) esetén az Iskola büntetőfeljelentést tesz. Üdvözlettel....
most mit csináljak ?
nekem nyárra mindenképpen kell a diák, eddig az volt, hogy október 31-ig érvényes az előző évi diák is.
és mi van, ha "eltűnt" ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 19., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 21:44
most mit csináljak ? nekem nyárra mindenképpen kell a diák, eddig az volt, hogy október 31-ig érvényes az előző évi diák is.
és mi van, ha "eltűnt" ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 19., szerda 21:39
FW: értesítés diákigazolvány bevonásról
Kedves Diákunk! Szeretném értesíteni, hogy a tanulói jogviszonya 2013.06.14-én megszűnt, mivel nem teljesítette a második félév követelményeit. A jogviszony megszűnése miatt a diákigazolványát köteles leadni az ILS Szakközép- és Felnőttképző Iskola Tanulmányi Osztályán. Az oktatási igazolványokról szóló 362/2011. (XII.30.) kormányrendelet kimondja, hogy a közoktatási diákigazolvány egyedi azonosítóval kezelt elektronikus adathordozó egységgel (a továbbiakban: adatchip) ellátott közokirat, amely a biztonsági okmányok védelmének rendjéről szóló kormányrendelet hatálya alá tartozik. A közreműködő intézet köteles haladéktalanul bevonni – és ennek érdekében a jogosultat felszólítani a korábban kiadott oktatási igazolványok beszolgáltatására, amennyiben az igazolványra jogosító jogviszony megszűnik.A diákigazolvánnyal kapcsolatos bármilyen bűncselekmény alapos gyanúja (közokirat hamisítás, csalás stb.) esetén az Iskola büntetőfeljelentést tesz. Üdvözlettel....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 19., szerda 21:16
HozzászólásSzerző: pati » 2013. június 19., szerda 18:43
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 19., szerda 17:36
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. június 19., szerda 16:56
én lóbazsalmot szoktam rá tenniSzerintem a klímától megfázott a karom meg a vállam, mert úgy érzem, hogy épp le akarnak szakadni. Nem tudjátok milyen kenőcs lenne jó rá, v egy borogatás is megtenné a hatását?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 19., szerda 15:35
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 19., szerda 15:31
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 19., szerda 15:17
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem