Bundesliga
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bundesliga
Robben után Alaba is kidőlt. Szúró fájdalmat érzett a térdében, ezért lecserélték a bosnyákok ellen. Az első hírek két hónapos kihagyásról szólnak... Bye bye BL.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:Ha komoly Robben sérülése, akkor bajba kerülhet a bayern is a BL-ben, mert nélküle csak a tili-toli megy. Az meg komoly csapatok ellen nem mindig elég.
Régóta halott sablon a peptikitaka.....akkor ment még amikor Fiat Ducatok ellen indított F1 autókat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Wiese azért sosem volt "kis nyikhaj" termetű kapus.
ja igen. emberünk kitalálta hogy WWE-ben folytatja.
nem 2 ft lehetett a szuri kúra...

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Nem tudom ki emlékszik innen még Tim Wiesere (Werder Bremen kapusa volt évekig). Na, egy kis nyikhaj festett hajú srác volt, most írjátok be google-be, hogy Tim Wiese 2015. Hát én besírtam.
Kis apró változáson ment át a csávó.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mourinhóval kezet foghat Guardiola, egyik sem tanul semmiből. Szerencsére.realistahuni írta:Ha egész meccsen keresztül 40 méterrel a kapu előtt van a védővonal akkor ezt egy értelmesebb csapat meg is tudja büntetni. Még mindig 3-4 passzból kontrát lehet vezetni ellenük, azt hittem Pep tanult ebből. BL elődöntőre kíváncsi leszek, bár a Juvét simán bedarálnák.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha egész meccsen keresztül 40 méterrel a kapu előtt van a védővonal akkor ezt egy értelmesebb csapat meg is tudja büntetni. Még mindig 3-4 passzból kontrát lehet vezetni ellenük, azt hittem Pep tanult ebből. BL elődöntőre kíváncsi leszek, bár a Juvét simán bedarálnák.
Guardiola tehet róla hogy nem védekezett jól a védő? Ő kapta a gólt? Az edző dolga a gólszerzés?ziro4vr írta:Erről ennyit. Szervezett csapat, no Robben, és máris gondban van Guardiola.

Remélem veszed a lapot...
Ha komoly Robben sérülése, akkor bajba kerülhet a bayern is a BL-ben, mert nélküle csak a tili-toli megy. Az meg komoly csapatok ellen nem mindig elég.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Erről ennyit. Szervezett csapat, no Robben, és máris gondban van Guardiola.
Nem illik.
Készíthetik is, mert Robben nem húzza már sokáig, Ribery pedig már el is kezdett visszaesniziro4vr írta:Robben meg Ribery nélkül azért nem annyira virgonc a BM...szerintem már készítik a csekket Reusra meg Aubameyangra.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pont akartam írni, hogy elég gyengusok ezek a holland nélkül...ziro4vr írta:Robben meg Ribery nélkül azért nem annyira virgonc a BM...szerintem már készítik a csekket Reusra meg Aubameyangra.

- ziro4vr
Robben meg Ribery nélkül azért nem annyira virgonc a BM...szerintem már készítik a csekket Reusra meg Aubameyangra.

Nem illik.
Vágom, hogy potyáztak. De így is tartom az állításom.
Kár hogy már nem Vitya a barca kapusa.

Kár hogy már nem Vitya a barca kapusa.

- ziro4vr
Ma mindhárom top kapus hibázott, akkor viszont egy Casillas god mode indokolt lenne.

Nem illik.