Konföderációs kupa 2013

Archívum
Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 19., szerda 23:22

MorataMartin írta:
Senki nem mondott ilyet, de 1) idén közelébe nem voltunk a barcának a bajnokságban, 2) Neymar jó játékos lesz ez már most látszik. (plusz Messi is csak 26 éves.) 3) Nincs még edzőnk... 4) Mivel nincs edzőnk az igazolások se jönnek.
Idén a Barca nem igazán villogott ellenünk.
Edzőnk van, csak nem hivatalosan.
A nem hivatalos edzőnk pedig már bőven leadta a kis listáját, így az igazolások is folyamatban vannak.
Nincs semmi veszve, sőt. :D

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 19., szerda 23:22

realistahuni írta:Messi mellett kicsit más lesz a dolog, de azért ne vegyük el Neymartol a mai teljesítményt. Mostanában fejlődött váogatott szinten,
Tényleg lehet gratulálni, az utolsó 10 válogatott meccsén 1x sikerült vállalható teljesítményt lehozni. Am valahogy egy dolgot nem értek, sokan a megváltást, hogy ő adja majd meg a Barcának a +-t a betömörülő csapatok ellen, hát az eddigi meccsekből meg pont az ellenkezőjét lehetett leszűrni, egyedül akkor tudott valamit alkotni, ha egy jó kis légüres térbe kapta a labdát, amivel meg tudott iramodni, és lendületből megverni a védőt.
Azért várom már a olaszok ellen mit tud majd mutatni, az azért eléggé mérvadó lehet majd.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 19., szerda 23:22

kodo írta:volt aki már ősszel felfigyelt rá
ha ez most irónia: nem arról van szó, nekem nincs bajom az egyszezonos játékosokkal és a jelzővel sem értek egyet. mert negatív értelemben használják. márpedig 20-21 éves játékosoknál az egyszezonos játékos megnevezés egyáltalán nem sértő, és nem is meglepő hogy csak egy jó szezonja van/volt. az meg hogy egy tornája az megint más.
ha nem irónia, és te vetted észre akkor grat.
MorataMartin írta:de 1) idén közelébe nem voltunk a barcának a bajnokságban,
és az egymás elleni meccseken sem volt esélyünk?
MorataMartin írta:2) Neymar jó játékos lesz ez már most látszik. (plusz Messi is csak 26 éves.)
ÉS?
ÉS?
és akkor mi van? láttad már őket együtt játszani? lehet totál egymástól veszik majd el a területet, meg lehet nem fognak egymástól megférni. ezt soha nem lehet tudni előre.
MorataMartin írta: 3) Nincs még edzőnk.
hivatalosan, hogy megspóroljunk 3-4millió eurot. szóval két hét és hivatalosan is lesz, amúgy meg már van. ancelotti.
MorataMartin írta: 4) Mivel nincs edzőnk az igazolások se jönnek.
ja carvajal meg casemiro meg csak ajándék a búcsúból.

drága faust, gyere téefezni. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. június 19., szerda 23:22-kor.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 19., szerda 23:21

megint időben jöttél. :roll:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 19., szerda 23:21

Ki nem szarja le. :lol:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 19., szerda 23:20

off: nem hogy inkább arra recskáznátok, hogy a real kosárcsapata 17 ponttal veri a barcát az utolsó meccsen 16 perccel a vége előtt. :D

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 19., szerda 23:19

R.M.C.F írta:
Hihetetlen szánalmas amit itt megy Neymarról. Nekem sem a kedvencem a Copán én is szidtam , de aki nem látja milyen ütemben fejlődik az VAK. Hihetetlen gyors , nagyon jól cselez és látható egyre jobban megkomolyodik. Rövid passzos játékban nagyon jó , érzi a kényszerítőket és ha kell egyedül is megtudja oldani. De azért szidjátok csak mert a barca vette meg.

Akkor én VAK vagyok.....elismerem.Ti MA IS....mint mindig,a speaker után mentek.....knézy az első pillanattól a gyerekének fogadta......túlzott,túlszopta......és most is túl van szopva.
De egyétek.....hami nyami.

.
Nem a speaker után megyek ,hanem látom hogy mit tud a srác.
Viszont ha ezt Bale csinálja akkor szerinted a világlegjobbja. Be akarod állítani hogy Neymar van túlsztárolva , míg Bale alul értékelve , míg ez a fórumon teljesen fordítva van. Szóval sikerül szép lassan befolyásolnod az embereket és elhitetned velük hogy Bale egy lesajnált játékos , pedig világsztár .
Bale jobb játékos mint Neymar MÉG.
Lehet jobb is marad , de hatalmas potenciál van Neymarban . És ha nem látod , vagy nem akarod látni akkor sajnálom , de tényleg vak vagy.
Ha nem a barca játékosa lenne , hanem a miénk biztos nem ez lenne róla a véleményed.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 19., szerda 23:19

Casso írta:ekünk meg van egy varane szóval egy ideig ellenünk biztosítva lesz.
Először épüljön fel és térjen vissza abban a formában, amiben elment. Addig is, ha ez nem sikerülne van egy Pepénk. :mrgreen:

Na vége a viccnek, szép és jó, sőt eszmélet vesztő, amilyen jól játszik Neymar. Bravó. Köszönjük az élvezetet, hamarosan találkozunk. Várunk! :coffee:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 19., szerda 23:18

Remélem Scolari valamit kezd ezzel a középpályával, mert a Gustavo-Paulinho tengely nem a legstabilabb. Eddig David Luizt is kitettem volna a kezdőből, Dantét meg be helyette, de ma elég jó meccset hozott a srác, mondjuk még mindig ....nemtudom. Lucas-al mindenképpen a kezdőbe kéne számolni, meg egy csatár se ártana a Fred-Jo páros helyett. Tényleg egy Pato szintű techinkás, gyors, okos csatár kéne, bízok egy kicsit még a Kacsában, hogy összekapja magát a vb-re.

ja meg a cseréi :roll: :roll:
Isco 2jó u21es eb meccsel megváltoztatta a véleményeteket, előtte semmi extra volt
volt aki már ősszel felfigyelt rá :coffee:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kodo 2013. június 19., szerda 23:20-kor.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 19., szerda 23:18

Galacticos írta:
MorataMartin írta:Gyerekek nekünk még edzőnk sincs, de a Barca már leigazolta a következő világsztárt. Komolyan jövőre mi a Neymar-Messi kettőssel felálló barca ellen esélyünk nem lesz. :/ Qva nagy gáz van itt gyerekek...
szerintem ki se álljunk jövőre.
sőt már ne is vegyünk senkit, adjuk el a játékosokat aztán zárjuk be a bernabeut is...

szánalmasak vagytok.
Senki nem mondott ilyet, de 1) idén közelébe nem voltunk a barcának a bajnokságban, 2) Neymar jó játékos lesz ez már most látszik. (plusz Messi is csak 26 éves.) 3) Nincs még edzőnk... 4) Mivel nincs edzőnk az igazolások se jönnek.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 19., szerda 23:15

számomra ez a giovani dos santos srác hihetetlen, évről évre agyon szopat mindenkit nemzetközi tornákon, klubszinten meg totál nulla, néztem ilyen ipswich town-okban meg racing santanderekben szerepelt kölcsön... hihetetlen, hogy ilyen képességekkel nem lett belőle semmi, pedig ilyenkor mindig öröm nézni a játékát...

neymar adta, de nem tudom mi ez a nagy ömlengés, ezeket rendszeresen megcsinálta az ilyen semmirekellő védelmek ellen, oké japán, mexikó mind2 meccsen jó volt, de azért túlzás ez a hype körülötte...

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 19., szerda 23:15

R.M.C.F írta: Szopat? De kit? Az almeria bekkjeit? Azt lehet......minket biztos nem. De ha ezt hiszitek,akkor lelketek rajta.
hát majd az itteni szotyizókat. levante, rayo, társai ellen megy majd a szopatás. nekünk meg van egy varane szóval egy ideig ellenünk biztosítva lesz.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. június 19., szerda 23:15

de kár hogy nem kerültek össze tahitivel. ott mit csinált volna? bebőröz 3 embert? :ozil:

és a csapatot is vitte volna a hátán, mikor a gól után ráugrik oscar!
Nem illik.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. június 19., szerda 23:14

Neymarról mindenki tudta eddig is, hogy nagy potenciál lehet benne és nímandok ellen nagyon ügyes, de könyörgöm, most láttunk 2 meccset, melyeken a védők még talán gyengébbek, mint amilyenek szerepelnek a skilles, hokizós videókon (talán a japán védők közül 3-at még ismerhet is a nép, de ők sem a legacélosabbak). Majd ha mutat valamit értelmes meccsen, főleg majd a szezonban, akkor majd szerintem mindenki el fogja ismerni. De ha csak a nagy színi előadás marad a mostani játékából, a skill nem, akkor lesz itt röhögés...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 19., szerda 23:13

oroszisti írta:Viszont aki nem látja Neymar tehetségét , csak mert a barcába került az is vak.
Én állitom, de kövezzetek meg, ha nincs igazam, de Robinho is volt ilyen és még fiatalabb volt mikor idekerült, de fele ekkora volt a hype körülötte...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 19., szerda 23:13

japán elleni gólja már a torna gólja volt.....ott is ment hogy hát micsoda észrevétel volt(nevetséges).....ma meg,elépattant,belebaxott egyet ballal,bement......ezen felül két...vagy egy védő között bement.......(micsoda megodás- kb mindennapos) és gól lett.......hát zseni.

Isten.... az új messi........
a meccs végén a trükkre értettem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 23:12

Casso írta:egyébként neymar szerepe full ugyanolyan lesz mint az utolsó gólnál. megkapja, szopat és már passzol is a koboldnak. ha nem így tesz hazáig rugdossák.

mészkeunklub.

Szopat? De kit? Az almeria bekkjeit? Azt lehet......minket biztos nem. De ha ezt hiszitek,akkor lelketek rajta.

:D :D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 19., szerda 23:11

Casso írta:mivel egy ember nem képes erre ahogy cr sem a mi csapatunkban így ott sima bukás lesz.
Az a baj, hogy idén konkrétan ő vitte a hátán a csapatot, de nem gáz... :coffee:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 23:11

neymar meg...kész, elmentem itthonról

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: japán elleni gólja már a torna gólja volt.....ott is ment hogy hát micsoda észrevétel volt(nevetséges).....ma meg,elépattant,belebaxott egyet ballal,bement......ezen felül két...vagy egy :hmmm: védő között bement.......(micsoda megodás- kb mindennapos) és gól lett.......hát zseni.

Isten.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az új messi........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hihetetlen szánalmas amit itt megy Neymarról. Nekem sem a kedvencem a Copán én is szidtam , de aki nem látja milyen ütemben fejlődik az VAK. Hihetetlen gyors , nagyon jól cselez és látható egyre jobban megkomolyodik. Rövid passzos játékban nagyon jó , érzi a kényszerítőket és ha kell egyedül is megtudja oldani. De azért szidjátok csak mert a barca vette meg.

Akkor én VAK vagyok.....elismerem.Ti MA IS....mint mindig,a speaker után mentek.....knézy az első pillanattól a gyerekének fogadta......túlzott,túlszopta......és most is túl van szopva.
De egyétek.....hami nyami.
MorataMartin írta:Gyerekek nekünk még edzőnk sincs, de a Barca már leigazolta a következő világsztárt. Komolyan jövőre mi a Neymar-Messi kettőssel felálló barca ellen esélyünk nem lesz. :/ Qva nagy gáz van itt gyerekek...
:lol: :lol: :lol: most volt elég mára.......ez ütött.........majd hasonlíts össze egy ronaldinhoval ha van egy cigi szüneted. Mert az a fazon nehéz volt nekünk.......de ez,egyenlőre,csak a vakoknak zseni.
Casso írta:ha ideigazolt volna neymar most mindenki elélvezett volna, hogy leigazoltuk a világlegjobbját. mivel katalán lett így csak egy sz*r. :lol:

kb az egész válogatottat ő futtatja...
Én biztos nem....akkor is próbáltam volna reálisan megítélni...egy nagy tehetségként,mint évente mások...
morientes írta:Olyan jó hogy nem sikerült megvenni... :roll: Nem baj mand jön Bale... :taps: :zoldsalas:
RMCF be ne rágj... :mrgreen:

Jobb focista,de nincsen felcopva......fele annyira se mint a valós tudása....neymar viszont 2x annyira mint amit tud.
Ez kb szerintem a valós megítélés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 19., szerda 23:10

oroszisti írta:A másik meg hogy felőlem lehetne ott még Cr is ha Piqué,Bartra,Fontás alkotja a védelmük közepét. És még mindig Tito az edző
erről van szó. ott erősödtek ahol nem volt rá akkora szükség. ugyanis neki is ugyanúgy bekell állnia a sorban mint a nála kategóriákkal gyengébbeknek. ha meg ezt a cselt kétszer megpróbálja és nem sikerül, az egész bagázs üvölteni fog vele vérben forgó szemekkel hogy miért nem passzolta inkább hátra valdesnek.
amíg nem ott erősítenek ahol tényleg nagy szükségük van, addig nem kell tőlük félni. mert még mindig a mi védelmünk az egyik legjobb, ha meg középpályánk is lesz akkor fele annyi támadást kell majd megszűrniük a védőknek azaz még hatékonyabbak leszünk hátul.
ost komolyan valaki azt hiszi, hogy ezt megcsinálja majd akár Varane vagy akár Ramos ellen
ha meg is csinálja utána a partvonalon túl lesz. beadásra semmi esélye nem lenne, egyből borulna.
lehet utálni, mert a barcába ment, de azért ekkora lehúzást meg ócsárolást nem kéne rátenni, szerintem
ez így van, de az se jobb hogy "esélyünk se lesz"...

Vissza: