neymar meg...kész, elmentem itthonról

japán elleni gólja már a torna gólja volt.....ott is ment hogy hát micsoda észrevétel volt(nevetséges).....ma meg,elépattant,belebaxott egyet ballal,bement......ezen felül két...vagy egy

védő között bement.......(micsoda megodás- kb mindennapos) és gól lett.......hát zseni.
Isten....

az új messi........
Hihetetlen szánalmas amit itt megy Neymarról. Nekem sem a kedvencem a Copán én is szidtam , de aki nem látja milyen ütemben fejlődik az VAK. Hihetetlen gyors , nagyon jól cselez és látható egyre jobban megkomolyodik. Rövid passzos játékban nagyon jó , érzi a kényszerítőket és ha kell egyedül is megtudja oldani. De azért szidjátok csak mert a barca vette meg.
Akkor én VAK vagyok.....elismerem.Ti MA IS....mint mindig,a speaker után mentek.....knézy az első pillanattól a gyerekének fogadta......túlzott,túlszopta......és most is túl van szopva.
De egyétek.....hami nyami.
MorataMartin írta:Gyerekek nekünk még edzőnk sincs, de a Barca már leigazolta a következő világsztárt. Komolyan jövőre mi a Neymar-Messi kettőssel felálló barca ellen esélyünk nem lesz.

Qva nagy gáz van itt gyerekek...

most volt elég mára.......ez ütött.........majd hasonlíts össze egy ronaldinhoval ha van egy cigi szüneted. Mert az a fazon nehéz volt nekünk.......de ez,egyenlőre,csak a vakoknak zseni.
Casso írta:ha ideigazolt volna neymar most mindenki elélvezett volna, hogy leigazoltuk a világlegjobbját. mivel katalán lett így csak egy sz*r.
kb az egész válogatottat ő futtatja...
Én biztos nem....akkor is próbáltam volna reálisan megítélni...egy nagy tehetségként,mint évente mások...
morientes írta:Olyan jó hogy nem sikerült megvenni...

Nem baj mand jön Bale...
RMCF be ne rágj...

Jobb focista,de nincsen felcopva......fele annyira se mint a valós tudása....neymar viszont 2x annyira mint amit tud.
Ez kb szerintem a valós megítélés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.