nem magyarázok én semmit, nézz meg egy meccset, aztán látni fogod h két értelmes ember van abban a csapatban, Medrán és Ödegaard. A többiek mint az eszetlen csürhe, főleg az a Burgui gyerek aki minden támadást elönzőzik.cart írta:Gondolom te az összeset láttad, úgyhogy akkor el tudod nekem magyarázni, hogy akkora sztárolás után mint ami a médiában volt vele kapcsolatban hogy lehet, hogy a spanyol 3. osztályban 1 gólja van 7 meccsen.Mike írta:nézted is a meccseit?
Ha már itt többen a nagyok közé követelik, akkor én elvárnám tőle, hogy legalább 2 osztállyal lejjebb villantson valamit.

EB - 2016
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: EB - 2016
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mi volt?Toti írta:bale 2. góljánál a gólöröm megvan?
azért abban benne volt minden. mármint látszik, h érzi ő azt h milyen formában van és azt, h azok a szidások amiket kap azok bizony jogosak.
még az is lehet, h ez a dupla olyan gátat nyit meg benne, amivel lenyom egy olyan április-májust, h jön a 11.

Gondolom te az összeset láttad, úgyhogy akkor el tudod nekem magyarázni, hogy akkora sztárolás után mint ami a médiában volt vele kapcsolatban hogy lehet, hogy a spanyol 3. osztályban 1 gólja van 7 meccsen.Mike írta:nézted is a meccseit?
Ha már itt többen a nagyok közé követelik, akkor én elvárnám tőle, hogy legalább 2 osztállyal lejjebb villantson valamit.
bale 2. góljánál a gólöröm megvan?
azért abban benne volt minden. mármint látszik, h érzi ő azt h milyen formában van és azt, h azok a szidások amiket kap azok bizony jogosak.
még az is lehet, h ez a dupla olyan gátat nyit meg benne, amivel lenyom egy olyan április-májust, h jön a 11.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fú ez az olasz kezdő...Verratti oké, de a többi...vannak gondok ott is.
Hollandok meg ha nem nyernek ma, mehetnek pótselejtezni..max.

Hollandok meg ha nem nyernek ma, mehetnek pótselejtezni..max.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
en okor, johiszemuen megraktam a cseheket, erre egy ilyen wtf szituacion elmegy. kadlecet meglincselik ha emaitt a ket pont miatt nem jutnak ki...
- Mike
nézted is a meccseit?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Mondjuk eddig még a spanyol 3.osztályban se nagyon villog

- Mike
nem lógott ki egyáltalán, de úgy igazából nem tudta megmutatni mit tud. Gyenge volt a norvég csapat. Sajnálom h egy ilyen válogatottban kell játszania, nagyon nem az ő stílusatubatibi írta:Hogy játszik Ödegórd?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kettő a levanténak, kettő izraelnak, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
Barca ellen meg védekezett, úgyhogy befetéma van.
#therewillbehaters
#mintlóalónak
Barca ellen meg védekezett, úgyhogy befetéma van.
#therewillbehaters
#mintlóalónak
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
csak térden csúszott ;)
amúgy még egyet szerzett
amúgy még egyet szerzett

mint ló a lónak

gólörömnél azért figyeljétek, szétteszi a karjait majd meglátja a szögletzászlót és elkezd sprintelni, de ebből nemtudjuk, h életben hagyta-e.

gólörömnél azért figyeljétek, szétteszi a karjait majd meglátja a szögletzászlót és elkezd sprintelni, de ebből nemtudjuk, h életben hagyta-e.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Befogta a fülét? Szögletzászló még megvan?Remy írta:Bale!!!!! gól + gólpassz.VEGYÜK MEG!!!

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bale!!!!! gól + gólpassz.
VEGYÜK MEG!!!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Na igen és szerintem még nem is annyira ügyetlen. Volt pár szebb gólja is. Mondjuk korosodva lelassult eléggé, ami nem éppen vált előnyére, szóval a szélen már tényleg nem érhet túl sokat.nmate írta:Hááát ebben nem teljesen értek egyet. Olicot én ilyen nagymelós csatárnak látom, aki nem lő sok gólt csak rengeteg elmozgással, darálással meg fizikai munkával teremt helyet a többi támadónak.realistahuni írta:Klubcsapatoknál azért 90%-ban középen. Lesipuskás típus ő, Gomez-Inzaghi féle, nem értem mit keres szélen a válogatottban.
Közben Vadló gólpassz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hááát ebben nem teljesen értek egyet. Olicot én ilyen nagymelós csatárnak látom, aki nem lő sok gólt csak rengeteg elmozgással, darálással meg fizikai munkával teremt helyet a többi támadónak.realistahuni írta:Klubcsapatoknál azért 90%-ban középen. Lesipuskás típus ő, Gomez-Inzaghi féle, nem értem mit keres szélen a válogatottban.
Közben Vadló gólpassz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ödegaardhoz nagyjából annyi labda jut el, mint hozzám...
Gyengék a norvégok.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Klubcsapatoknál azért 90%-ban középen. Lesipuskás típus ő, Gomez-Inzaghi féle, nem értem mit keres szélen a válogatottban.Világ életében inkább a szélen játszott, mint középen.
Világ életében inkább a szélen játszott, mint középen.realistahuni írta:Remy írta:Horvátország - Norvégia lesz a Sport 1-en 18:00-kor. Jónak ígérkezik. Remélem Ödegaard is kap majd néhány percet.
Kezdő.
Ezt Niko Kovacsot üssék már agyon egy vasalóval, a vb-n nem volt elég Olicot szélen erőltetni?![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K