Végtelen és kimeríthetetlen az emberi elme, mindig van valami újdonság, amit a vászonra lehet vinni, Néma Bob ismét alkotott, ínyenceknek ajánlom, bár pont alapján nem fog a javához tartozni...

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 29., vasárnap 0:40
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 29., vasárnap 0:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 28., szombat 21:42
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. március 28., szombat 19:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 28., szombat 17:42
+1sentry írta: Nekem Nolan a Memento miatt még mindig adós egy olyan filmmel, ahol nem törődik a pénzel ( és nem hatásvadász mód készíti a filmet) hanem valami zseniálisat akar alkotni, ahol áldoz pénzt és akár hírnevet is, csak azért, hogy valami kultikusat alkosson. Nem akarom elhinni, hogy nem tud még egyszer elkattani, és odab_szni egy k_rva kemény filmet, amitől a néző agya elszáll egy féreglyukon át egy másik galaxisba.Nolan, pls!
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 28., szombat 17:30
This conversation can serve no purpose anymore. Goodbye.Hal 9000 pedig az egyik legfélelmetesebb karakter, akit valaha láttam.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 17:20
Órákat lehetne beszélni a 2 filmről. Bár már 2x láttam a 2001-et, az Interstellar még több pontos a szememben. Előbbi 8,5, utóbbi 9. Viszont hiába remek szórakozás az Interstellar, elég egyértelmű, hogy melyik film bír nagyobb jelentőséggel, ha a filmtörténelmet nézem. Épp ezért változott a 2001 pontszáma is a 2. nézésre. Egyre több mindent észrevesz az ember benne, és egyre jobban lehet látni, hogy Kubrick mekkora egy ******** zseni volt. Félelmetes, hogy mennyivel másabb élménnyel gazdagítja az embert a film, ha 2-3 év telik el a két megtekintés között. És még hol van a vége... Az Interstellar egy kiváló, majdhogynem tökéletes mozi, míg a 2001 a nagybetűs művészet, amit nem lehet elsőre megérteni, ennek érnie kell.sentry írta:
Tegnap megnéztem az Interstellart. De nem akartam okoskodóan beírni ezt, hogy azért láttam átfedést, meg utalásokat, vagy hogy honnan jöhetett egy-két ötlet.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 28., szombat 17:00
Tegnap megnéztem az Interstellart. De nem akartam okoskodóan beírni ezt, hogy azért láttam átfedést, meg utalásokat, vagy hogy honnan jöhetett egy-két ötlet.Remy írta:Azért az Űrodüsszeia a moziban eléggé adja.Nolan amúgy nem aprózta el a lopást az Interstellarhoz.
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 28., szombat 16:29
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 28., szombat 16:27
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 28., szombat 16:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 28., szombat 12:56
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 28., szombat 12:11
Egyelőre szűkíteni akartam a kört, aztán majd elválik.Anyaka írta:De, ha megnézed mindet, akkor nem mindegy mivel kezded?
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 28., szombat 12:03
Tarkovszkijnál a Stalker/Solaris kettős valamelyikével kezdj. 100% Andrej mindkettő, mégis - talán a műfajnak és a közegnek köszönhetően - könyebben fogyaszthatóbb, mint a többi műve (szerintem a legjobbak is, de ez szerintem a kor előrehaladtával változni fogdanianevem írta:Jarmusch és/vagy Tarkovszkij munkásságán belül mely filmekkel érdemes kezdeni? Előre is köszönöm.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 28., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 28., szombat 11:45
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 27., péntek 22:06
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. március 27., péntek 18:56
Újranézem a jövő héten. Elsőre tetszett nekem is. Jutalomjáték lehet egy ilyet eljátszani.Faust írta:Sunset limited megvolt már valakinek? Ha igen, írjon róla hogy mi a véleménye pls.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 27., péntek 18:35
En lattam ketszer szerintem nagyon kiraly. Fasza rendezes, fasza parbeszedek es szineszi alakitasok mindket szinesztol. Egyebkent is kedvelem az ilyen filmeket amik egy helyszinen jatszodnak keves szereplovel. Azt hiszem regebben ajanlottam is itt a forumon.Faust írta:Sunset limited megvolt már valakinek? Ha igen, írjon róla hogy mi a véleménye pls.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem