Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 28., szombat 22:06

istimester írta:Nálam ezért marad örök közepes,
...és emiatt máris csak közepes?
Van egy hiányossága, hogy nem támadja a kaput, de amúgy kétlábas, bőven átlag feletti technikával rendelkezik és nagyon jó esze van a focihoz. Nálam ez több, mint közepes.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. március 28., szombat 22:01

Ahogy nekünk is volt ziccerünk 0-0 és 1-1-es állásnál. De hát nem is emlékszem, hogy Karim fiú mikor sz.bta be valaha kegyetlenül úgy igazán kulcsmomentumban. Nálam ezért marad örök közepes, függetlenül egy-egy zseniális megmozdulástól a mezőnyben.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 28., szombat 21:14

revolver írta:
A 2. bekapott gólunkig speciel én 1 db kidolgozott Barca helyzetre sem emlékszem, talán a 3. percben amikor Iniesta berakta középre a labdát és Iscorol kipattant szögletre, azt lehet megemlíteni.
Meg amikor 1-0-nál megköszönhettük Neymarnak, hogy Casillas kezébe emelte a lasztit és nem döntötte el azonnal..

Azt mindig elfelejtjük,hogy ha csak az ellenfél gólhelyzeteit adjuk össze,a minénket nem ,akkor minden meccs hamar eldől és mindig mi kapunk ki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 28., szombat 16:51

rashidm írta:
Kerlon írta:most se lett
Szerintem úgy értette, hogyha 90+ percig ezt tudjuk tartani, akkor bárkit meg tudunk verni.
Igen, bízom abban amiben sokan mások is. Javulni fog a csapat most már a szezon végéig folyamatosan. A Barca max tartani fogja tudni az ellenünk mutatott szintet szerintem. Bízom abban, hogy James visszatérésével Bale a padra kerül. Isco a bernabeu kedvence, a pályán a helye...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 28., szombat 16:40

Kerlon írta:Amúgy nem láttam a meccset, hála egy rossz kalandnak, de jól gondolom, hogy a jelenlegi újra csúcsfutballt játszó Barcelona éppen, hogy megverte a komoly gödörben lévő Madridot?
Jól gondolod, az sem mellékes,hogy a végére az egész védelem+Modric is besárgult így Messiék azt csináltak amit akartak,nem merték leütközni őket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 28., szombat 16:23

Albát az ukránok ellen 1–0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtező 79. percében kellett lecserélni, helyére a Bayern München játékosa, Juan Bernat állt.

A 26 éves spanyol védő combizomsérülést szenvedett, és további vizsgálatokra Barcelonába utazott, ahol kiderült, hogy várhatóan tíz nap kihagyás vár.

Alba biztosan nem lép pályára a Celta Vigo és az Almería elleni bajnoki mérkőzésen, ám április 15-én, a PSG elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonásán már játékra alkalmas állapotban lesz.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 28., szombat 16:00

Kerlon írta:most se lett
Szerintem úgy értette, hogyha 90+ percig ezt tudjuk tartani, akkor bárkit meg tudunk verni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 28., szombat 15:42

wZoLee7 írta:Ez így alakult kár már erről beszélni...abban szerintem minden egyet értünk, bárki lehet az ellenfél, ha az első félidős játékot játssza a csapat akkor győzelem a vége.
most se lett
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 28., szombat 15:37

Ez így alakult kár már erről beszélni...abban szerintem minden egyet értünk, bárki lehet az ellenfél, ha az első félidős játékot játssza a csapat akkor győzelem a vége.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 28., szombat 15:34

Meg amikor 1-0-nál megköszönhettük Neymarnak, hogy Casillas kezébe emelte a lasztit és nem döntötte el azonnal..
Jogos, arról megfeledkeztem, de azért az sem egy tudatosan felépített támadás volt, kellett hozzá egy nagy kavarodás középen, meg Suarez eltört labdája is, ha jól emlékszem.

Na mind1, én csak azért írom ezeket, mert tényleg nagyon le volt sajnálva az egész csapat, ehhez képest akár 3 ponttal is távozhattunk volna, ha pontosabbak vagyunk a befejezéseknél. I'm out.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 28., szombat 15:32

A meccs előtti gyászhangulathoz képest, akkor egész jók voltunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 28., szombat 15:29

Első félidőben eldönthettük volna, ha nem vagyunk FGY-k.
Mert ez bizony megint így ment el.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. március 28., szombat 15:29

A 2. bekapott gólunkig speciel én 1 db kidolgozott Barca helyzetre sem emlékszem, talán a 3. percben amikor Iniesta berakta középre a labdát és Iscorol kipattant szögletre, azt lehet megemlíteni.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 28., szombat 15:20

Kb. 35 percig voltunk jobbak a 90 alatt.
A 2. bekapott gólunkig speciel én 1 db kidolgozott Barca helyzetre sem emlékszem, talán a 3. percben amikor Iniesta berakta középre a labdát és Iscorol kipattant szögletre, azt lehet megemlíteni. Ezzel szemben nekünk azért volt CR szép átlövése, Isco lövését is kitornázta egyszer Bravo a hosszú alsóból, Marcelonak volt 1-2 veszélyes helyzete amikor blokkolni tudtak. Ottvan még a CR kapufa is, Bale lesgólja, Bale idióta mellégurítása, vagy amikor csak szimplán nem nézett fel és az üresen érkező CR-nek nem tette be a labdát. Ja, még Benznek is volt egy nagyobb helyzete a 2. félidő elején.

Egy hosszú átadás + egy jól elvégzett pontrúgás, ez volt az agyonhájpolt in-form Barca összes említésre méltó momentuma kb. 60 percig. 2-1 után már más volt a helyzet, onnantól örülhettünk, hogy nem tömtek ki, de nem rajtuk múlt, hogy így alakult.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 28., szombat 15:14

ateeemadrid írta:szerintem jól gondolja, épphogy megvertek minket. az utolsó fél órában kialakított sok helyzetük nem alakult volna ki, ha kicsivel pontosabbak vagyunk, vagy több szerencsénk van, de odáig egyértelműen jobbak voltunk.
Kb. 35 percig voltunk jobbak a 90 alatt.

Szerintem megéremelték, több helyzetet dolgoztak ki, veszélyesebbeket is, plusz ők nyáron igazoltak egy kapust aki tud védeni.

Igazából mi is, csak a padon ül. :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 28., szombat 15:07

wZoLee7 írta:a végén meg ha ők használják ki a helyzeteik felé 3-al nyernek...
igen, de ezt értsétek már meg, hogy azért dolgozhattak ki ennyi helyzetet a végén, mert úgy alakult az állás, ahogy... jobban használták ki az első 60 percben a helyzeteiket, ennyi a szitu, ha emiatt valaki szerint jobbak voltak, vagy megérdemelt a győzelmük, akkor oké.

szerintem az hogy mi 60 percen keresztül jobbak voltunk, veszélyesebbek voltunk, és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, ezzel szemben ők lőttek 2 gólt a semmiből, abból az következik, hogy mi voltunk jobbak. ha nem vagyunk megint dekoncentrált barmok elől, mi mentünk volna 3-1re, és akkor egyből nem kontrázgathattak volna ilyen simán, lehet hogy pont nekünk lettek volna még plusz helyzeteink a végén.

na mind1, kár ezen rágódni, de a lényeg az hogy játékban bőven partiban voltunk, sőt, ha nem vagyunk ilyen impotensek a befejezéseknél egy magabiztos győzelem is simán összejöhetett volna.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 28., szombat 15:04

wZoLee7 írta:a végén meg ha ők használják ki a helyzeteik felé 3-al nyernek...
de nem nyertek annyival, ahogy mi se.
szerintem egy x lett volna igazságos
Kép

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 28., szombat 15:00

a végén meg ha ők használják ki a helyzeteik felé 3-al nyernek...

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. március 28., szombat 14:29

szerintem jól gondolja, épphogy megvertek minket. az utolsó fél órában kialakított sok helyzetük nem alakult volna ki, ha kicsivel pontosabbak vagyunk, vagy több szerencsénk van, de odáig egyértelműen jobbak voltunk.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 28., szombat 14:04

nemjól gondolod
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: