Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 27., péntek 19:41

Hogyha tudott törvénytelen dolgokról, márpedig szerintem tudott, akkor annyiban hibás szerintem, hogy mivel bírósági ügyről van szó és ő is érintett benne, így a nyomra vezető információ eltitkolása is törvénytelen. Conte is azért volt eltiltva az edzőségtől fél évre mert tudott pár bundával kapcsolatos infot, hiába, hogy nem volt benne a bundában(legalábbis nem bizonyították rá) ennek ellenére eltiltották mert kussba maradt.
Most Neymar nyilván 99,9% hogy sértetlenül megússza, viszont ha az ügyészek találnának ellene valamit akkor fennálna a lehetőség, hogy valljon-e vagy ne, ha vallana akkor simán eltilthatják egy adott időre, ha nem vallana és mégis kiderülne, hogy bűnös akkor még jobban megszívná.
Ha rajtam múlna biztos eltiltanám, a barcát pedig azzal büntetném, hogy többé nem játszhatna náluk, majd a büntetés lejártával egy free agentként máshol folytathatná. Ennek ellenére SOHA(szerencsére szilárd meggyőződésem, hogy nem is fogom) nem akarom fehérbe látni, játékost ennyire mint őt senkit nem rühellek, és igen, elfogult vagyok.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 27., péntek 19:33

Géci írta:De srácok! Az a zsák krumpli nyert két kupát... :mrgreen: :lol:
Azt a kettőt nem a Real Madrid nyerte?

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 19:19

[/quote]
Géci írta:Pont az, hogy nagyon jó kapcsolata van az apjával. Leültek és megdumálták, hogy honnan esik több. Süt az apjáról a zsiványság a gyerek meg szerintem azt csinálja amit apuci mond. Az eddigi kis videókból nekem nem az jött le, hogy olyan sok esze lenne... :lol:
Magad ellen beszélsz. Ha nincs sok esze, de az apja nagy zsugás, minek avatná be teljesen? Nincs ebben semmi logika.

Nincs itt semmi érthetetlen. Kaptak két ajánlatot, apuci kapta első kézben, a Barca meg azt mondta kis extra is csurran cseppen ha őket választják. Ezek után ment a fiacskájához, hogy a Barcával jobban járunk, hidd el + gondolom kész érvek is mentek, pl hogy a Realban van egy CR ugyan azon a poszton szóval nehezebb lenne kibontakozni blablabla. Aztán még Dani Alves pajti is telebeszélte a fejét, elvarázsolták a meszkuenklubbal és kész.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 27., péntek 19:15

De srácok! Az a zsák krumpli nyert két kupát... :mrgreen: :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 27., péntek 19:13

wxyz írta:
Mike írta:szerintem meg a méltó büntetés az lenne, h mivel Bale Neymar barcába való igazolásának a válaszaként jött, most klubot váltanának, karrierjük végéig szóló szerződéssel, és máshova igazolás tiltásával
Szerintem az egészért büntessék meg Balet, ő tehet mindenről. Beteges. Hogy jön ide egyáltalán Bale?

Neymart meg valaki nagyon jól felépíthette a fórumon, vagy nem tudom mi lehet ennek az oka. Furcsa olyat látni, hogy a nagy rivális egyik játékosáért, aki a Realnak mondott nemet ennyire oda legyenek
Szegény nem tudott semmiről.Hogyne tudott volna róla, hogy mik mennek a háttérben. Ne legyetek már ennyire naívak.
vagy csak már tényleg kurvára ki van éhezve mindenki egy fasza brazil támadóra és ennek hangot is adnak
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 27., péntek 19:12

Pont az, hogy nagyon jó kapcsolata van az apjával. Leültek és megdumálták, hogy honnan esik több. Süt az apjáról a zsiványság a gyerek meg szerintem azt csinálja amit apuci mond. Az eddigi kis videókból nekem nem az jött le, hogy olyan sok esze lenne... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 27., péntek 19:07

nmate írta:
Géci írta: mintha a barca egy zsák krumplit vett volna a Santostól
Azt mi vettünk a Tottenhamtől 2013-ban.
Made my day :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 27., péntek 19:05

Mike írta:szerintem meg a méltó büntetés az lenne, h mivel Bale Neymar barcába való igazolásának a válaszaként jött, most klubot váltanának, karrierjük végéig szóló szerződéssel, és máshova igazolás tiltásával
Szerintem az egészért büntessék meg Balet, ő tehet mindenről. Beteges. Hogy jön ide egyáltalán Bale?

Neymart meg valaki nagyon jól felépíthette a fórumon, vagy nem tudom mi lehet ennek az oka. Furcsa olyat látni, hogy a nagy rivális egyik játékosáért, aki a Realnak mondott nemet ennyire oda legyenek
Szegény nem tudott semmiről.Hogyne tudott volna róla, hogy mik mennek a háttérben. Ne legyetek már ennyire naívak.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 19:04

tucsoki írta:Ha a véleményünk nem is egyezik, abban egyetérthetünk, hogy ehhez legalább Raikkönen kaliberű hidegvérűség szükséges, ami köztudott hogy nincs meg neki....
Inkább "leszarom" hozzáállásnak nevezném ezt, de tény. Viszont szerintem simán benne van, hogy az apját befenyítették, hogy a fiával nem tárgyalhatja ki ezt. Ilyen ügyeknél ez egyáltalán nem ritka.

Mindenesetre kíváncsi lennék, mi is zajlott valójában, a börtönben kiadhatna valami könyvet a fater, vagy egy 12 év múlva miután Neymar visszavonult :lol:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 27., péntek 18:55

nmate írta:
tucsoki írta:Utal bármi is arra hogy Neymar és az apja rosszban vannak? Lemaradtam valamiről?
Nincsenek rossz kapcsolatban, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy mindent meg is osztanak egymással.
Ha egy 14 éves kölyköt nem érdekli a papírmunka, vagy a fater nem tartja szükségesnek megosztani vele - aki születése óta "menedzseli -", az érthető és elfogadható, de jelen esetben pont ő ne tudna róla, amikor CR óta a legnagyobb hype volt az átigazolása körül?

Ha a véleményünk nem is egyezik, abban egyetérthetünk, hogy ehhez legalább Raikkönen kaliberű hidegvérűség szükséges, ami köztudott hogy nincs meg neki....

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 18:48

Anyaka írta:Vagy ez valami állásinterjú
Nem, ez egy fórum. Vitázunk.
tucsoki írta:Utal bármi is arra hogy Neymar és az apja rosszban vannak? Lemaradtam valamiről?
Nincsenek rossz kapcsolatban, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy mindent meg is osztanak egymással.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 27., péntek 18:48

Anyaka írta:Nem unalmas még? Majd kiderül. Vagy ez valami állásinterjú, csak lemaradtam róla, és mindenki ide jelentkezik?
beszélhetünk az időjárásról is, vagy a csokipudingról, de mivel ez egy real - barca topic egy alapjában véve labdarúgással foglalkozó forumon így nyílván ki lehet beszélni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 27., péntek 18:46

Nem unalmas még? Majd kiderül. Vagy ez valami állásinterjú, csak lemaradtam róla, és mindenki ide jelentkezik?

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 27., péntek 18:45

Utal bármi is arra hogy Neymar és az apja rosszban vannak? Lemaradtam valamiről?

Egyébként nem találtam arról információt hogy az idősebbik Neymar képviselne más játékost is, már csak ezért sem lehet klasszikus értelemben vett menedzsernek nevezni. Ez nyilvánvalóan nem munkakapcsolat közte és az ügyfele között.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 27., péntek 18:41

a papírmunkára ott van apuci, majd ő elintézi..
vagy messi.

:D :D :D
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 27., péntek 18:39

Én se tartom valószínűnek, hogy pontosan tudta mi zajlik körülötte, és melyik pénz hova megy. Neymar szerintem az én szimpla adóbevallásomat se tudná megírni, kb úgy képzelem el a szitut, hogy megkérdezte, hogy hol kapják a legtöbb pénzt, apu meggyőzte, hogy nálunk, aztán aláírt. Pont nem annak a típusnak tűnik, akit felszínesnél jobban érdekelnék ezek a dolgok, szerintem úgy van vele, hogy kapjanak minél több lóvét, ő szarik a részletekre, a papírmunkára ott van apuci, majd ő elintézi..
tucsoki írta:Érdekes vízióitok vannak az apa-fiú kapcsolatról....
Mondjuk kíváncsi lennék arra az apa-fiú kapcsolatra, ami Neymar és fater között van, van egy tippem, hogy inkább a fejőstehenet látja a papa fiában jelenleg.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 18:39

Miért?

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 27., péntek 18:36

nmate írta:Hát én meg nem tudom elképzelni, hogy a fater konkrétan leült a gyerekkel és elmesélte neki, hogyan kenték ma meg, hogy a Barca játékosa lehessen. :lol: Max annyit mondott, hogy fiam... Barcában játszol holnaptól, ne kérdezd hogyan.
Kezdelek sajnálni, hogy milyen gyerek korod lehetett :mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 27., péntek 18:34

szerintem meg a méltó büntetés az lenne, h mivel Bale Neymar barcába való igazolásának a válaszaként jött, most klubot váltanának, karrierjük végéig szóló szerződéssel, és máshova igazolás tiltásával
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 18:31

Hát én meg nem tudom elképzelni, hogy a fater konkrétan leült a gyerekkel és elmesélte neki, hogyan kenték ma meg, hogy a Barca játékosa lehessen. :lol: Max annyit mondott, hogy fiam... Barcában játszol holnaptól, ne kérdezd hogyan.

Vissza: