Mozi, filmek
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
A gyilkos irodához hasonló filmet tudtok még mondani?

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Mondjuk ez a kettő nem hasonlít egymáshoz.Galacticos írta:tudtok a betépvéhez és az amerikai gengszterhez hasonló filmeket mondani?
Talán ilyesmit keresel:
Félelem és reszketés Las Vegasban
Trainspotting
Pineapple Express
Vagy ilyet:
King Of New York
City of God
Scarface
Black's Game
The Devil's Double
Gomorra
Get the Gringo
- Galacticos
tudtok a betépvéhez és az amerikai gengszterhez hasonló filmeket mondani?

- András93
Cormac McCarthy lesz az.Anyaka írta:Amúgy akitől vették a történetet, az írta a The Road-ot, és a Nem vénnek való vidéket is, bár a neve már nem rémlik, azokhoz hasonlít is egy-két részlete. Van ennek is némi apokaliptikus beütése. Kicsit még Az ember tragédiájára is hasonlít.
- Anyaka
Nem is lehet mindent megérteni elsőre, nagyon kell rá koncentrálni, vagy visszapörgetni néha. Esetleg sokszor újranézni. Felirattal jobban átjön amúgy a film, szinkronra szerintem nehéz koncentrálni folyamatosan.
Amúgy klasszikus irodalmi dráma. Könyvben lehet jobban meg lehetne érteni, amit mondani akar a film.
Én is kérdezek egy filmet.
Michael Clayton-t látta valaki?
Szerintem valami rohadt gyenge film volt, az egész erőtlennek tűnt végig. George Clooney-tól sem mentem a falnak.
Amúgy klasszikus irodalmi dráma. Könyvben lehet jobban meg lehetne érteni, amit mondani akar a film.
Én is kérdezek egy filmet.
Michael Clayton-t látta valaki?
Szerintem valami rohadt gyenge film volt, az egész erőtlennek tűnt végig. George Clooney-tól sem mentem a falnak.
Tegnap néztem meg, csak a vélemények érdekelnek. Igazából a felét fel se fogtam, de az utolsó 10-12 perc nagyon ütős. Jó cucc.
- Anyaka
Szerintem jó film, ha érdekel a témája, mint a hit. Aki bírja a monológokat, és a komolyabb témájú vitákat, illetve elkapja az elején a hangulata, annak biztos tetszeni fog. The Man from Earth stílusához hasonló a film felépítése, igaz néha átmegy kicsit színházba, de nagyon komoly Tommy L.J., és Samuel L.J. karaktere.Faust írta:Sunset limited megvolt már valakinek? Ha igen, írjon róla hogy mi a véleménye pls.
Amúgy akitől vették a történetet, az írta a The Road-ot, és a Nem vénnek való vidéket is, bár a neve már nem rémlik, azokhoz hasonlít is egy-két részlete. Van ennek is némi apokaliptikus beütése. Kicsit még Az ember tragédiájára is hasonlít.

Sunset limited megvolt már valakinek? Ha igen, írjon róla hogy mi a véleménye pls.
- Anyaka
Mellé benyomod a Resan-t, ami tökéletesen illik ide, mert Utazást jelent, és megérkeztél az úti célhoz.hamesz írta:
Remy: 421 percLegalább jó film?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy nem rossz.hamesz írta: Remy: 421 percLegalább jó film?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mekkora fos volt ez a Mockingjay part1. Az előző kettőn jól szórakoztam, a második kifejezetten tetszett, de ebben Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!semmi nem történt.
Semmi.
Tényleg, semmi.
Semmi.
Tényleg, semmi.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ebből lehet válogatni.torjack írta:Ez jó sok leszhamesz írta:Na srácok filmek kellenének nekem szombatra, mert 24 órás utazásom lesz.Akció, thriller, krimi jöhet. Lehetőleg jó sokat írjatok, mert elég sok filmet láttam már.
Köszi előre is.

Remy: 421 perc

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hackman is csak elsőre hozta jól, utána ő is megváltozott szerintem. Bár anno a segítője sokat rontott az összképen. Nem nagyon lehetett őket komolyan venni.P. Krisz írta:Kíváncsi leszek hogy mit alkot majd , Spacey Luthorja szerintem egy ripacs volt . Hackman viszont korrekten hozta .
Coffy
Egész érdekes blaxploitation film volt. Sokat hallottam már róla, de egészen addig vártam vele, amíg meg nem láttam egy Tarantino listán. Coffy karaktere remek volt, de a filmből hiányzott a dinamika. 6/10
Nyomd le a Sátántangót, utána már nem sok lesz vissza az útból.hamesz írta:Na srácok filmek kellenének nekem szombatra, mert 24 órás utazásom lesz.Akció, thriller, krimi jöhet. Lehetőleg jó sokat írjatok, mert elég sok filmet láttam már.
Köszi előre is.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ez jó sok leszhamesz írta:Na srácok filmek kellenének nekem szombatra, mert 24 órás utazásom lesz.Akció, thriller, krimi jöhet. Lehetőleg jó sokat írjatok, mert elég sok filmet láttam már.
Köszi előre is.

- hamesz
Na srácok filmek kellenének nekem szombatra, mert 24 órás utazásom lesz.
Akció, thriller, krimi jöhet. Lehetőleg jó sokat írjatok, mert elég sok filmet láttam már.
Köszi előre is.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez a Sötét Völgy nagyon fasza.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár a végén azért volt hiányérzetem, valami csavar jól jött volna, nagyon leegyszerűsített, klisészerű befejezés volt, mintha össze akarták volna csapni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár a végén azért volt hiányérzetem, valami csavar jól jött volna, nagyon leegyszerűsített, klisészerű befejezés volt, mintha össze akarták volna csapni.
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
talán még ez is belefér:Ferencváros írta:Tudnátok mondani pár filmet, ami kb. csak a joggal foglalkozik? Pl. A bíró, Egy becsületbeli ügy. Ha lehet újabbat. Köszi
The Conspirator
- P. Krisz
Kíváncsi leszek hogy mit alkot majd , Spacey Luthorja szerintem egy ripacs volt . Hackman viszont korrekten hozta .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?