Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Az a baj az Arrowval, már a guilty pleasure fogalmát sem elégíti ki lassan.
- P. Krisz
Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ez gyenge volt . Egyedüli érdekes szál Deadshot volt . Felisziti továbbra is egy nagy nulla , és még ezért versengenek ketten is , okéé . Atom suit pedig , ennyit ér .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ez gyenge volt . Egyedüli érdekes szál Deadshot volt . Felisziti továbbra is egy nagy nulla , és még ezért versengenek ketten is , okéé . Atom suit pedig , ennyit ér .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Star Wars sitcom kéne. :Đ
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Wilfred: nem akartam látatlanba ítélkezni, de az a kutya először olyan wtf volt, gondoltam inkabb megkérdezem. De mindenképp bepróbáljuk.
Az ajánlasokat összeírtam, néhányat kihúztunk/dobtuk már, de előbb utóbb sorra fog kerülni minden. Köszi mégegyszer!
Az ajánlasokat összeírtam, néhányat kihúztunk/dobtuk már, de előbb utóbb sorra fog kerülni minden. Köszi mégegyszer!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Én is kétlem, rohadt sok pénzbe kerülne az egész világot folyamatosan megmutatni. Majd két részen keresztül pár lényegtelen karakter benn ül a szenátusban és vitatkoznak a demokráciáról. Utána benyomnak Coruscantról egy teljes képernyős képet, tele CGI-vel, aztán 4 részig megint nem mutatnak semmitMarky írta:látva, mit műveltek a rebelsszel, szerintem inkább sírnunk kéne, mint nevetni... az agent's of shield is akkora baromság volt, nem lehetett komolyan venni a sorozatot, csak a második évad kezdte felhúzni az értékeléseket.hamesz írta:Star Wars tévésorozat. Úristeeen mindig akartam egy rendes tévé sorozatot belőle... gyerekkorom kedvence... már most 10/10:Đ
http://www.gamestar.hu/star-wars-elosze ... s-jon.html
amúgy is, ha lesz ilyen, tuti a filmek mögött futó háttérsorozat lesz, pár lényegtelen karakterrel, akiket pont erre írnak. kétlem, hogy egy igazi lightsaber duelt is látunk benne.

Mondjuk ettől még felőlem jöhet, max nem nézem.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Egyáltalán nem gagyi.Tegnap a wilfred-nél a dark comedy jelzőre felfigyeltem, megnéztem a trailerét...![]()
hát... jó egyébként, vagy tényleg olyan gagyi, aminek látszik az alapján?

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
látva, mit műveltek a rebelsszel, szerintem inkább sírnunk kéne, mint nevetni... az agent's of shield is akkora baromság volt, nem lehetett komolyan venni a sorozatot, csak a második évad kezdte felhúzni az értékeléseket.hamesz írta:Star Wars tévésorozat. Úristeeen mindig akartam egy rendes tévé sorozatot belőle... gyerekkorom kedvence... már most 10/10:Đ
amúgy is, ha lesz ilyen, tuti a filmek mögött futó háttérsorozat lesz, pár lényegtelen karakterrel, akiket pont erre írnak. kétlem, hogy egy igazi lightsaber duelt is látunk benne.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
sorozatdzsánkin az utolsó évadról írt posztjáról: "Véget ért a sorozat, ami kicsit sötét komédiának indulva igazi mélységekbe mert ereszkedni. Volt olyan WTF évadja ami a legjobb formájában lévő Lost-ot idézte, volt olyan, amin sokat nevettünk, és a végére egy gyönyörű keretezéssel tényleg megkaptuk az összes választ."RealRaúl77 írta:
Tegnap a wilfred-nél a dark comedy jelzőre felfigyeltem, megnéztem a trailerét...![]()
hát... jó egyébként, vagy tényleg olyan gagyi, aminek látszik az alapján?
Nagyon réteg sorozat, a trailer meg sokszor csalóka, főleg ilyen sorozatoknál. ha szereted a picit mélyebb sorozatokat akkor mindenképp tegyél egy próbát, két résszel úgy is csak 40percet vesztesz az életedből.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
A terveket még nem is véglegesítették, a gyártás még el sem kezdődött, de biztos kifogástalan lesz..hamesz írta:már most 10/10

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Star Wars tévésorozat. Úristeeen mindig akartam egy rendes tévé sorozatot belőle... gyerekkorom kedvence... már most 10/10
:Đ

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Arrow:
Jobb részre számítottam. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Palmer VS Oliver harc nem volt rossz meg az öngyilkos osztag se de nekem valami hiányzott ebből a részből. Viszont a vége jó volt és előzetes alapján igencsak akció dús lesz a következő. Felicity meg úgyse hal meg.
Jobb részre számítottam. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Palmer VS Oliver harc nem volt rossz meg az öngyilkos osztag se de nekem valami hiányzott ebből a részből. Viszont a vége jó volt és előzetes alapján igencsak akció dús lesz a következő. Felicity meg úgyse hal meg.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval... Palmer megtudta. Palmer repkedése kurva gáz... Deadshot story adta... Felicity? NOOOOOOOOOOOOO Jó kis rész volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szóval... Palmer megtudta. Palmer repkedése kurva gáz... Deadshot story adta... Felicity? NOOOOOOOOOOOOO Jó kis rész volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Flash 1x16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miért nem volt két Barry mikor visszament? Vagy hogy van az, hogy egyik időutazásnál a saját idővonalába megy vissza és kettő van belőle (anyja halálánál), míg máskor egy másikba és nincsenek többen? Valaki képregényes tudja a választ, hogy véletlen vagy direkt így volt megírva, esetleg később uralni tudja? Az ilyen "nézni kell, ne gondolkozzunk rajta, fogadjuk el" típusú hsz-ekkel viszont inkább ne válaszoljatok.
Amúgy várható volt, hogy a múltheti rész magasra tette a lécet és nem tudják megközelíteni. Továbbra is Wells a legnagyobb, imádom a karakterét és a játékát, simán elnéznék belőle egy Reverse Flash spinoff-ot.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Miért nem volt két Barry mikor visszament? Vagy hogy van az, hogy egyik időutazásnál a saját idővonalába megy vissza és kettő van belőle (anyja halálánál), míg máskor egy másikba és nincsenek többen? Valaki képregényes tudja a választ, hogy véletlen vagy direkt így volt megírva, esetleg később uralni tudja? Az ilyen "nézni kell, ne gondolkozzunk rajta, fogadjuk el" típusú hsz-ekkel viszont inkább ne válaszoljatok.
Amúgy várható volt, hogy a múltheti rész magasra tette a lécet és nem tudják megközelíteni. Továbbra is Wells a legnagyobb, imádom a karakterét és a játékát, simán elnéznék belőle egy Reverse Flash spinoff-ot.
- h3x0r
Vikings 4. évad berendelve.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ahhaaaa...pont ezekről szól a szulejmán, jó leszZsombor írta:A nők, az alkohol, a drogok, meg a komplex egyenletrendszerek.ziro4vr írta: Benne vagyok, de előbb még kitapasztalom a te gyenge pontodat.

Nem illik.
- h3x0r
En elkezdtem, kb a 10. perc korul volt egy resz, amikor 2 csavo elkezdett smarolni, ott mondtam azt, hogy oke, nekem ennyi boven eleg.nmate írta:Őszinte leszek, nekem a trailer is sok volt belőleBoky írta:és az empire sem tudom milyen![]()

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Tegnap böngésztem a madridomon a fórum előzményeit, és raisen írta, hogy nem rossz dolgokról (az általad leírtakról) rappel valamelyik német rapper, hanem bla-blaZsombor írta:A nők, az alkohol, a drogok, meg a komplex egyenletrendszerek.ziro4vr írta: Benne vagyok, de előbb még kitapasztalom a te gyenge pontodat.

RR77:
-ha a fekete humor bejön, ajánlom a legfeketébbet: Sírhant művek (Six feet under). Nézd meg a pilotot, ezt ajánlok mindenkinek nyugodt szívvel.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sziro4vr írta:Benne vagyok, de előbb még kitapasztalom a te gyenge pontodat.Zsombor írta:Ziroval nyomok valami sorozatos fogadást, mint R24. Tét: az Entourage végignézése.
Z
U
L
E
J
M
Á
N

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A nők, az alkohol, a drogok, meg a komplex egyenletrendszerek.ziro4vr írta: Benne vagyok, de előbb még kitapasztalom a te gyenge pontodat.