... és Kurt Sutter írja a forgatókönyvet, ha jól látom.

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 27., péntek 18:35
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 27., péntek 18:18
a film valójában Eminem hanyatló éveinek a metaforájának készült. Egy fehér rapper (balkezes boxoló) aki a csúcson volt, majd egy közeli személy halála miatt elindult a lejtőn, alkohol, drog stb, a karrierje holtponton, majdnem halál, rehab, újra elkezd rappelni és visszaszerzi a trónt, mindezt az egyetlen dolog miatt ami élteti, a lánya... Eredetileg úgy volt hogy ő saját maga lesz a főszereplő, de végül a sűrű program miatt lemondta, de szerencsére a film elkészül, és zenét is gyárt hozzá. Pedig már el is felejtettem, olyan rég szóltak már róla az első hírek. 4-5 éve talán.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 27., péntek 17:58
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 27., péntek 16:54
Mondjuk ez a kettő nem hasonlít egymáshoz.Galacticos írta:tudtok a betépvéhez és az amerikai gengszterhez hasonló filmeket mondani?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 27., péntek 15:58
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 27., péntek 15:09
Cormac McCarthy lesz az.Anyaka írta:Amúgy akitől vették a történetet, az írta a The Road-ot, és a Nem vénnek való vidéket is, bár a neve már nem rémlik, azokhoz hasonlít is egy-két részlete. Van ennek is némi apokaliptikus beütése. Kicsit még Az ember tragédiájára is hasonlít.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 27., péntek 15:02
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 27., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 27., péntek 13:43
Szerintem jó film, ha érdekel a témája, mint a hit. Aki bírja a monológokat, és a komolyabb témájú vitákat, illetve elkapja az elején a hangulata, annak biztos tetszeni fog. The Man from Earth stílusához hasonló a film felépítése, igaz néha átmegy kicsit színházba, de nagyon komoly Tommy L.J., és Samuel L.J. karaktere.Faust írta:Sunset limited megvolt már valakinek? Ha igen, írjon róla hogy mi a véleménye pls.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 27., péntek 10:21
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 26., csütörtök 20:42
Mellé benyomod a Resan-t, ami tökéletesen illik ide, mert Utazást jelent, és megérkeztél az úti célhoz.hamesz írta:
Remy: 421 percLegalább jó film?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 26., csütörtök 20:10
Amúgy nem rossz.hamesz írta: Remy: 421 percLegalább jó film?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 26., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 26., csütörtök 20:07
Ebből lehet válogatni.torjack írta:Ez jó sok leszhamesz írta:Na srácok filmek kellenének nekem szombatra, mert 24 órás utazásom lesz.Akció, thriller, krimi jöhet. Lehetőleg jó sokat írjatok, mert elég sok filmet láttam már.
Köszi előre is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 26., csütörtök 19:11
Hackman is csak elsőre hozta jól, utána ő is megváltozott szerintem. Bár anno a segítője sokat rontott az összképen. Nem nagyon lehetett őket komolyan venni.P. Krisz írta:Kíváncsi leszek hogy mit alkot majd , Spacey Luthorja szerintem egy ripacs volt . Hackman viszont korrekten hozta .
Nyomd le a Sátántangót, utána már nem sok lesz vissza az útból.hamesz írta:Na srácok filmek kellenének nekem szombatra, mert 24 órás utazásom lesz.Akció, thriller, krimi jöhet. Lehetőleg jó sokat írjatok, mert elég sok filmet láttam már.
Köszi előre is.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 26., csütörtök 19:09
Ez jó sok leszhamesz írta:Na srácok filmek kellenének nekem szombatra, mert 24 órás utazásom lesz.Akció, thriller, krimi jöhet. Lehetőleg jó sokat írjatok, mert elég sok filmet láttam már.
Köszi előre is.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 26., csütörtök 19:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 26., csütörtök 0:01
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem