Konföderációs kupa 2013

Archívum
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 22:35

Már akkor a focit néztem amikor ez az asszonyverő,csubakkakezű még az oviban a jelét tanulta(vakond), mert annyira vak a focihoz........de ekkora neymar szopást még nem láttam......minden apró megmozdulása klasszis,ha nem jön be(mint a legtöbb) akkor meg más volt a hibás.

:D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 19., szerda 22:33

én mondtam(tartom is :D ) hogy neymar citrom díjas lesz,illetve néztem a japánok elleni meccsüket is,de nekem az jön le hogy ő nem egy vezéregyéniség,de ha oda teszik neki a zsugát(és barcánál oda fogják..) akkor ő viszont utána már azt nagyon érzi,lásd ott vannak a gólok,illetve pl ezt a lövését is amit lerakott a rövidre,szóval ő a végjátéknál nagyon erős,de szerintem nem megy neki egyáltalán a mezőnyben,de ez irható a brazil csapat kárára is.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 19., szerda 22:32

Gascoigne írta:Fenntartom, hogy nagy kár volt nem harcolni érte.
És mégis hogyan? Megtettük amit meg kell. De ő már akkor kijelentette, hogy Messivel egy csapatban akar játszani amikor még sehol semmi nem volt. Kész. Ő megmondta, hogy a szíve csak a Barcáért és Messiért dobog. :mrgreen:

Az utolsó mondta második fele érdekesre sikeredett. Hupsz.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 22:31

Gazza...ez betalált.Tetszenek az efféle IGAZSÁGOK........

Én nem harcoltam volna érte......leülök vele és a gec***láda apjával a suvickos kigyóbőr cipővel egyetemben és a kivánságlistáját(jacht,hajpótlás,aranyozott ferrari,3D-s személyi igazolvány stb...) és ha azt mondja,a barca is képben van..........akkor felállok,majd az ajtóból annyit szólok vissza....

ja,az nem az a szint amit mi képviselünk,oda nem adjuk le.......viszlát.

és ennyi....de tényleg. a jachtos tata,meg hannyadt baxhadta volna magát hogy nem lesz a jachthoz ingyen matróz és kapitány......

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 19., szerda 22:30

Fenntartom, hogy nagy kár volt nem harcolni érte.

Harcoltunk. Elfogadták a mi ajánlatunkat is. Inenntől Neymar kezébe volt a döntés ő meg inkább ment a katalánokhoz, hogy ő maga adhassa át Messi 5. aranylabdáját.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 19., szerda 22:28

azért neymar ezzel az alkattal elfelejtheti h komoly tényező lesz az európai fociba. A legkisebb érintéstől is métereket arréb kerül. Viszont ha megpakolják izommal, kérdés hogy befolyásolja a játékát.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. június 19., szerda 22:24

realbeckham írta:Azon gondolkodom, hogy a hangerőt leveszem, és helyette valami zenét rakok be, vagy süket módjára hangtalanul nézem, mert nem bírom elviselni ezt a kommentátort. Egyszerűen borzalmas és felháborító, mennyire nagyzol, mennyire benyal, mennyire túloz és ordibál a mikrofonba, ha Neymar átvesz egy labdát.
Vicces volt nézni a magyar média önmarcangolását, ameddig nem lehetett tudni, hová igazol. Most akkor isteníteni kell, vagy nevetségessé tenni. A bejelentés után gyorsan megtalálták a helyes utat...

Ha hozzánk jött volna, most ő lenne a nyálas kis zseléshajú nyikhaj, aki pénzért cserbenhagyta szeretett szülőhazáját, aki tétmeccsen nem csinál semmit, és aki össze-vissza csalja a barátnőit, de azért persze biztos buzi is.

Fenntartom, hogy nagy kár volt nem harcolni érte.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. június 19., szerda 22:23

kiváncsi vagyok scolari tata változtat-e majd a torna után. eddig csak kiabálni tud az oldalvonalról, aztán valahogy mégis ugyanazt tolják minden meccsen. Moura lenne az alap, Ramirest is kéne használni, Fredet meg büntetőtáborba küldeni.

knézy-knézy, ez most kivételesen nem oscar meccse mi, te kis szakértő te :agree:
Nem illik.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 19., szerda 22:22

Neymarnak valamennyire megy a félnyomorék mexikói védők ellen, holnap megint mehet a nyáladzás. Paulinho meg igazi Khedira szint.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 22:21

talán egy öreg ha nézi az országban az is rmcf

Alig vagyok 21.....mit akarsz?

Aszongya....ahogy kezdték az álomszerű volt.....dehogy volt......nagy semmi volt....neymar megint betalált,nem nagy cucc,pont oda érkezett a labda,jól rúgta meg......gól lett...benne van,azon kivül annyit tett,mint itt mi a gép előtt.Semmit.

Poszt Szerző: kiserik Dátum: kevesebb mint egy perce
Azért ez ellen a közepes játékosokból álló Mexikó ellen sem nyújtanak meggyőző játékot ezek a brazilok.
Neymart meg Messi az első 2 közös meccsük után lezavarja a kisparda ha így folytatja
Ezt írtam a meccs előtt,annyi különbséggel,hiogy a mexico nem rossz.......és ha ezeket verik,akkor ott lehetnek.....de ez semmi.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. június 19., szerda 22:19

Azért ez ellen a közepes játékosokból álló Mexikó ellen sem nyújtanak meggyőző játékot ezek a brazilok.
Neymart meg Messi az első 2 közös meccsük után lezavarja a kisparda ha így folytatja :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 19., szerda 22:17

realbeckham írta:ja és ezek a vagány szlengek amiket használ. Zsuga meg a poénok, viccelődések, meg a .....na mind1.
engem az annyira nem zavar. az ilyen konföd kupákat szerintem amúgy is inkább a fiatalabbak nézik, talán egy öreg ha nézi az országban az is rmcf. :mrgreen: :mrgreen:
amúgy ő közvetítette a spanyol uruguayt? ezt a meccset eddig félfüllel/félszemmel figyeltem, a spanyolokat meg nagyon. ott ramost telibe mutatta a kamera mikor beszéltek xavival hogy ki lője a szabadrúgást, közben a szpíker benyögte hogy(még mindig ramoson telibe a kép) piqué is ott van, és ramos is. :lol: :lol:
pedro góljánál meg ott istenítette a katalánt hogy mekkora gólt lőtt, kapufáról ment be. közben meg megpattanó lövés volt. :lol:

amúgy ez a hulk néha butább mint dm a rosszabb napjain.

szerk.: látom faust itt garázdálkodik, szóval üzenem neked: gyere steamre és téefezzünk. :D

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 19., szerda 22:15

ez a Fred... minusz 1 ember. Lóf.szt nem csinál egész meccsen. Még csak nem is az mint Higu pl h próbálkozik csak nem tud, egyszerüen mint aki ott se lenne.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 22:09

___Samy___ írta:igen, mert annak idején ronaldoék megaláztak minden csapatot :ike:
gondolkozzatok már egy kicsit, mielőtt ilyeneket beböfögtök
Itt nem a megalázásról van szó....hanem arról hogy mennyire szarrá sz*pják őket,és ha megnézed a meccset akkor messze nem az történik a pályán amit ez az asszonyverő bemutat nekünk.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. június 19., szerda 22:06

Nem, továbbra sem meggyőző ez a Brazil válogatott, bár még mindig van rengeteg idejük. Ezeket egy Spanyol, vagy Német megenné reggelire szerintem. Azon gondolkodom, hogy a hangerőt leveszem, és helyette valami zenét rakok be, vagy süket módjára hangtalanul nézem, mert nem bírom elviselni ezt a kommentátort. Egyszerűen borzalmas és felháborító, mennyire nagyzol, mennyire benyal, mennyire túloz és ordibál a mikrofonba, ha Neymar átvesz egy labdát. Neymar megint gólt lőtt, kezdek parázni :hmmm: :/

A nagy ló :cens: -rt. mezőnybe továbbra sem az a szint, amire sokan felemelik, és engem még mindig nem győzött meg se ő, sem pedig a csapat. Én Lucas-t jobban csípem és többre tartom. Valahogy jobb a stílusa és energikusabbnak látom, de még egy fiatal Robinho is ilyen korában szebben és jobban teljesített. Legalább is nekem.

Tudni kellene helyén kezelni ezt a (egyenlőre közép)csapatot és annak sztárját, mert a szpíker amit leművel az komikus és idegesítő.

ja és ezek a vagány B-) szlengek amiket használ. Zsuga meg a poénok, viccelődések, meg a .....na mind1.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 19., szerda 22:04

___Samy___ írta:igen, mert annak idején ronaldoék megaláztak minden csapatot :ike:
nem, de képesek voltak egy félidőben 2 helyzetnél többet kialakítani... böff
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 19., szerda 22:01

igen, mert annak idején ronaldoék megaláztak minden csapatot :ike:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 19., szerda 22:01

___Samy___ írta:visszafelevédekezés :lol:
kész, nálam lefőtt a kávé

Magyarországon ez van......én sok "szakemberrel" egyeztettem,beszéltem stb......annyira fogalmatlan a többség hogy arra szó nincsen.........
Olvastam több PRO licenc tanulmányt,ott olvastam pár embertől olyanokat amiket régóta ismerek már,és úgy adják elő,mint a tudás,a megoldás sava borsa..........nevetséges ez az egész.

Remélem eljön majd az az idő,amikor odaállhatok és edző lehetek,és ezeknek a vakoknak beolvashatok......mert sok edzést le elemeztem már,és annyi bennük a hiba,hogy győzöd megjegyezni.

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 19., szerda 21:59

R.M.C.F írta:Te mirű beszésssz? Nem hallod a speakert? Isten meccs....neymar tarthatatlan.....a brazilok verhetetlenek.......hát nem hallgattad? Meghülyültem tőle.........

Knézy......gyújts fel a szőrt a kezeden......egy napig égne Te vak.
Kész. Legalább ő hozta a formáját végig a 45 perc alatt... Aztán ne is beszéljünk a szakértelemről. Még a Sport tv is különb ennél... :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 19., szerda 21:58

Elég nagy szégyen, hogy egy relatív fiatal brazil csapat nem azért küzd, hogy meggyalázza az ellenfelet/maximálisan kiszolgálja a közönségét. Ronaldoékban még megvolt a szamba... Bennük már nincs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: