Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ez az egesz Alaba hir akkora egy nagy kacsa.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Meg ő egyike azon keveseknek, aki nem feltétlenül csak a pénzéért, hanem a közönségért is játszik, ez minden mozzanatán meg is látszik. Zseniális figura, imádni való.
Persze nagy játékos Alaba, de nem rá van most szükség.
Reus kell ide továbbra is, meg egy antibrit törvény.

Persze nagy játékos Alaba, de nem rá van most szükség.
Reus kell ide továbbra is, meg egy antibrit törvény.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Marcelo is olyan figura, akinek bizalom kell, nem versengés. Ő kimondottan szeret focizni, nem munkaként tekint erre, ez motiválja minden percben.
Még nincs 27...Alsó hangon 3-4 év benne van.Ha lehet, hozni kell. Marcelo sem lesz már fiatalabb.
Carvajal-tól egy másodpercig nem félek, hogy nem dolgozik keményen. Marcelonak voltak érdekesebb dolgai, de igazából most, hogy coentrao gyakolratilag már mintha nem is lenne, pont ilyenkor hoz nagyon jó teljestményt.Ne leygen már Carvajal meg Marcelo se annyira kénylemes helyzetbe.Hadd versenyezzenek csak keményen egész évben.
Ha lehetne olyan játékost hozni, aki mindkét oldalon jó teljesítményre képes, akkor elhoznám cserének, de nem ezekere a posztokra "pazarolnám" el a pénzt olyan játékosokkal, mint Alaba.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ti komolyan elhiszitek ezt Alabát? Totál más mentalitás, mint Kroos és 2018-ban jár le a szerződése. Kár karaktert is pazarolni rá.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha lehet, hozni kell. Marcelo sem lesz már fiatalabb. 442-ben meg ő vagy Alaba nyugodtan mehetne a kp-ra szélsőnek és akkor Bale már tényleg nem kell ide...
Ésszerű határokon belül én elhoznám.
Ne leygen már Carvajal meg Marcelo se annyira kénylemes helyzetbe.Hadd versenyezzenek csak keményen egész évben.
Na itt nem nagyon látszana meg ha valaki kidőlne vagy kisárgázódna.
Ne leygen már Carvajal meg Marcelo se annyira kénylemes helyzetbe.Hadd versenyezzenek csak keményen egész évben.
Na itt nem nagyon látszana meg ha valaki kidőlne vagy kisárgázódna.

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Hülyeség lenne szerintem...Nekem egyik se kéne, elégedett vagyok a mostani védelmünkkel. Két, kevésbé drága figurát hoznék coentrao és Arbeloa helyére.
A kettő közül még Danilo esélyesnek tűnik mondjuk, Alabánál nem fenyeget a "veszély", hogy idejön.
A kettő közül még Danilo esélyesnek tűnik mondjuk, Alabánál nem fenyeget a "veszély", hogy idejön.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carvajal, Danilo, Marcelo, Alaba négyes odaszabna
Pepe, Varane, Ramos, Nacho meg középen :Đ

Pepe, Varane, Ramos, Nacho meg középen :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Pedig "idegenben" jatszotok majd.Drake írta:Nem úgy van,hogy a kupadöntőnek semleges helyszínen kell lennie?![]()
Mondjuk szerintem ez hatalmas előny számunkra.

Hat órás tárgyalás végén, háromszori érvénytelen szavazás után negyedszerre összejött:
A Király-kupa helyszíne a Camp Nou lesz!
Érdekesség, hogy az Athletic a pályaválasztó, így bár a Barca saját stadionjában lép gyepre, mégis idegenben szerepel majd papíron.
A Camp Nou 4. Király-kupa döntőjére készül, korábban 1963-ban, 1970-ben és 2010-ben adott otthont a nemes sorozat fináléjának.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A 2013-as Real-Atma döntőn én féltem a stadionban. Azok úgy szurkoltak bazzeg, hogy befostamDrake írta:A baszkokból kinézem,hogy túlkiabálják a 30.000 katalán meg a 30.000 '"semleges" nézőt.Csabi írta:ja, nincs ilyen szabály. a jegyeken egyenlő arányban kell osztozni. ennyi van csak.![]()
Szezon közben náluk meg az Atleticónál van a legjobb hangulat.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A baszkokból kinézem,hogy túlkiabálják a 30.000 katalán meg a 30.000 '"semleges" nézőt.Csabi írta:ja, nincs ilyen szabály. a jegyeken egyenlő arányban kell osztozni. ennyi van csak.

Szezon közben náluk meg az Atleticónál van a legjobb hangulat.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja, nincs ilyen szabály. a jegyeken egyenlő arányban kell osztozni. ennyi van csak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálunk nem igazán lett belőle előny...Drake írta:Nem úgy van,hogy a kupadöntőnek semleges helyszínen kell lennie?![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha jól tudom, nincs ilyen szabály, csak megállapodás kell, a két döntős, meg a helyszínnek otthont adó csapattal a szövetség.Drake írta:Nem úgy van,hogy a kupadöntőnek semleges helyszínen kell lennie?![]()
A jegyek 35-35%-a jut azt hiszem a csapatoknak, a maradék meg szponzornak, semlegeseknek. Legalábbis nálunk így volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy nem kicsit.... viszont a jegyeket gondolom felezni kell, szóval itt nem 500 Bilbao drukker lesz.Drake írta:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Nem úgy van,hogy a kupadöntőnek semleges helyszínen kell lennie?

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor elbukjákBBeno írta:nú kámpban lesz a kupa döntő.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
nú kámpban lesz a kupa döntő.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Ebbe a taktikába tökéletesek Benzin képességei és formája is. Felüti neki a mélységi passzt Modric Kroos vagy Pepe (bár azokat a labdákat....nmate írta:A többes szám itt komoly ferdítés.istimester írta:Karimnak komoly hiányosságai vannak

Tehát vesztett\megtartott labdák (labdakezelési hibák, lesek, sikeres csel), adott kulcspasszok, passzolási százalék.
Benzema 26 laliga meccs; elhibázott labdakezelés: 0.8; labdavesztés: 1.6 les 0.8; sikeres csel: 1.00 kulcspassz 1.6, sikeres passz: 80%
Suarez 17(2) laliga elhibázott labdakezelés: 2.3; labdavesztés: 1.3 les 1.6; sikeres csel: 1.6 kulcspassz 2.2, sikeres passz: 76%
Messi 27 (1) laliga elhibázott labdakezelés: 1.3; labdavesztés: 1.5 les 0.4; sikeres csel: 7.1 (ezdurva) kulcspassz 2.6, sikeres passz: 82%
Reus 16 bundás elhibázott labdakezelés: 1.8 ; labdavesztés 1.7 ; les 1.4 ; sikeres csel: 1.9 ; kulcspassz 2.8 ; sikeres passz: 77%
Lewa: 21 (3) bundás elhibázott labdakezelés: 2.00; labdavesztés: 1.5 les 0.6; sikeres csel: 1.3 kulcspassz 1.3, sikeres passz: 74% (csodálkozunk h elakarja adni Pep)
és hogy miért nem kellene igazolni az ő helyére:
Hámesz 20 laliga elhibázott labdakezelés: 1.1 ; labdavesztés: 0.8 les ez nem érdekes kpk; sikeres csel: 1.00 kulcspassz 2.5!!, sikeres passz: 87% (úgy hogy hosszú labdák 2.8, beadások 2.1, ezek a számok az atmásoknál ahol erős a direktebb széljáték (koke, grizman, arda) is 0.5 és 1.8 között vannak)
ezek csak az én laikus véleményem szerint fontosak (bár lenne még jópár játékelem) ezekszerint nem látom egyik spílerben sem azt h jobb lenne mint Karim (Messi az Messi...)
Talán Reus számai a legmeggyőzőbbek, ugye nála bele kell számolni a rohanós klopp focit (lesek, labdakezelés), meg a szánalmas őszt