Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 26., csütörtök 10:32

Carvajal, Danilo, Marcelo, Alaba négyes odaszabna :lol: :lol:
Pepe, Varane, Ramos, Nacho meg középen :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 26., csütörtök 8:31

Drake írta:Nem úgy van,hogy a kupadöntőnek semleges helyszínen kell lennie? :hmmm:

Mondjuk szerintem ez hatalmas előny számunkra.
Pedig "idegenben" jatszotok majd. :mrgreen:

Hat órás tárgyalás végén, háromszori érvénytelen szavazás után negyedszerre összejött:
A Király-kupa helyszíne a Camp Nou lesz!
Érdekesség, hogy az Athletic a pályaválasztó, így bár a Barca saját stadionjában lép gyepre, mégis idegenben szerepel majd papíron.
A Camp Nou 4. Király-kupa döntőjére készül, korábban 1963-ban, 1970-ben és 2010-ben adott otthont a nemes sorozat fináléjának.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 25., szerda 20:21

Drake írta:
Csabi írta:ja, nincs ilyen szabály. a jegyeken egyenlő arányban kell osztozni. ennyi van csak.
A baszkokból kinézem,hogy túlkiabálják a 30.000 katalán meg a 30.000 '"semleges" nézőt. :lol:
Szezon közben náluk meg az Atleticónál van a legjobb hangulat.
A 2013-as Real-Atma döntőn én féltem a stadionban. Azok úgy szurkoltak bazzeg, hogy befostam :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 25., szerda 20:15

Csabi írta:ja, nincs ilyen szabály. a jegyeken egyenlő arányban kell osztozni. ennyi van csak.
A baszkokból kinézem,hogy túlkiabálják a 30.000 katalán meg a 30.000 '"semleges" nézőt. :lol:
Szezon közben náluk meg az Atleticónál van a legjobb hangulat.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 25., szerda 20:12

ja, nincs ilyen szabály. a jegyeken egyenlő arányban kell osztozni. ennyi van csak.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 25., szerda 20:10

Drake írta:Nem úgy van,hogy a kupadöntőnek semleges helyszínen kell lennie? :hmmm:

Nálunk nem igazán lett belőle előny... :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 25., szerda 20:09

Ha jól tudom, nincs ilyen szabály, csak megállapodás kell, a két döntős, meg a helyszínnek otthont adó csapattal a szövetség.

A jegyek 35-35%-a jut azt hiszem a csapatoknak, a maradék meg szponzornak, semlegeseknek. Legalábbis nálunk így volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 25., szerda 20:08

Drake írta:
Amúgy nem kicsit.... viszont a jegyeket gondolom felezni kell, szóval itt nem 500 Bilbao drukker lesz. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 25., szerda 20:06

Nem úgy van,hogy a kupadöntőnek semleges helyszínen kell lennie? :hmmm:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 25., szerda 19:59

BBeno írta:nú kámpban lesz a kupa döntő.
Akkor elbukják :D vagy ilyen bénák csak mi vagyunk ? :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 25., szerda 19:56

nú kámpban lesz a kupa döntő.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2015. március 25., szerda 18:00

nmate írta:
istimester írta:Karimnak komoly hiányosságai vannak
A többes szám itt komoly ferdítés.
Ebbe a taktikába tökéletesek Benzin képességei és formája is. Felüti neki a mélységi passzt Modric Kroos vagy Pepe (bár azokat a labdákat.... :D ), az ő dolga átvenni, ráfordulni a védelemre és a kulcspasszt tenni, de leginkább megvárni amíg felérnek a többiek és felveszik a területet.
Tehát vesztett\megtartott labdák (labdakezelési hibák, lesek, sikeres csel), adott kulcspasszok, passzolási százalék.

Benzema 26 laliga meccs; elhibázott labdakezelés: 0.8; labdavesztés: 1.6 les 0.8; sikeres csel: 1.00 kulcspassz 1.6, sikeres passz: 80%
Suarez 17(2) laliga elhibázott labdakezelés: 2.3; labdavesztés: 1.3 les 1.6; sikeres csel: 1.6 kulcspassz 2.2, sikeres passz: 76%
Messi 27 (1) laliga elhibázott labdakezelés: 1.3; labdavesztés: 1.5 les 0.4; sikeres csel: 7.1 (ezdurva) kulcspassz 2.6, sikeres passz: 82%
Reus 16 bundás elhibázott labdakezelés: 1.8 ; labdavesztés 1.7 ; les 1.4 ; sikeres csel: 1.9 ; kulcspassz 2.8 ; sikeres passz: 77%
Lewa: 21 (3) bundás elhibázott labdakezelés: 2.00; labdavesztés: 1.5 les 0.6; sikeres csel: 1.3 kulcspassz 1.3, sikeres passz: 74% (csodálkozunk h elakarja adni Pep)

és hogy miért nem kellene igazolni az ő helyére:

Hámesz 20 laliga elhibázott labdakezelés: 1.1 ; labdavesztés: 0.8 les ez nem érdekes kpk; sikeres csel: 1.00 kulcspassz 2.5!!, sikeres passz: 87% (úgy hogy hosszú labdák 2.8, beadások 2.1, ezek a számok az atmásoknál ahol erős a direktebb széljáték (koke, grizman, arda) is 0.5 és 1.8 között vannak)

ezek csak az én laikus véleményem szerint fontosak (bár lenne még jópár játékelem) ezekszerint nem látom egyik spílerben sem azt h jobb lenne mint Karim (Messi az Messi...)
Talán Reus számai a legmeggyőzőbbek, ugye nála bele kell számolni a rohanós klopp focit (lesek, labdakezelés), meg a szánalmas őszt

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 25., szerda 17:37

istimester írta:Mindenki nyugodjon le és igyon egy kávét.
Most nyugalom legyen vagy vérnyomás?? :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 25., szerda 17:34

istimester írta:Karimnak komoly hiányosságai vannak
A többes szám itt komoly ferdítés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. március 25., szerda 17:38-kor.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 25., szerda 17:30

Lewa a Klopp-féle Dortmundba nagyon illett, ahogy pl. Sahin, Kagawa, és még sorolhatnánk. Most hogy világsztárok veszik körbe nem mondható el róla hogy húzóember, sőt, inkább mondanám hogy beleszürkült.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. március 25., szerda 17:28

Karimnak komoly hiányosságai vannak, de az utóbbi oldalon bemutatott vita alulmúlta a francia bármely balfasz megmozdulását, az is biztos. Mindenki nyugodjon le és igyon egy kávét.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 25., szerda 17:25

Pontosan nem tudhatjuk, csak találgathatunk, mint ahogyan arról is, hogy a többi csatárral mi volt anno szitu. Mindenesetre az látszik, hogy Karim szinte teljesen jó ide, apró hiányosságai vannak, de az mindenkinél lenne, azt csak hiszitek páran hogy nem. Szóval amíg itt van Cé, kár lenne megbontani ezt a duót, kb minden mellettük szól.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 25., szerda 17:19

nmate írta:
LeagueofLesbians írta:Mind1. Kiírom még1x, hogy anyukám csuklása abbamaradjon. Örülök, hogy Benzema nálunk van, mert nincs nála jobb csatár a piacon, viszont azt még mindig állítom, hogy az elmúlt években le kellett volna cserélni őt vagy még annó kezdeni valamit Henryvel, Ibrával. Szerintem 1 év Dortmundban való tartózkodás után hozható lett volna Lewa. 2. év után tuti. Suárezt megszerezhettük volna az Ajaxtól vagy Pool-tól bármikor. csak hát kár a múlton rágódni, tovább kell haladni és örülni, hogy legalább van egy Benzemánk, aki most jó formában van.
Pedig ez a gondolkodásmód pont arra utal, a FIFA-ban meg az FM-ben mennek így csak az igazolások a való életben közel sem.
+ a felsorolt játékosok sem nem jobbak,sem nem passzolnak bele úgy a jelenlegi csapatba,mint Benzema.Sztm.
Mondom én,aki sem nem fifazik,sem menágerezik,csak nézem a focit...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 25., szerda 17:13

LeagueofLesbians írta:Mind1. Kiírom még1x, hogy anyukám csuklása abbamaradjon. Örülök, hogy Benzema nálunk van, mert nincs nála jobb csatár a piacon, viszont azt még mindig állítom, hogy az elmúlt években le kellett volna cserélni őt vagy még annó kezdeni valamit Henryvel, Ibrával. Szerintem 1 év Dortmundban való tartózkodás után hozható lett volna Lewa. 2. év után tuti. Suárezt megszerezhettük volna az Ajaxtól vagy Pool-tól bármikor. csak hát kár a múlton rágódni, tovább kell haladni és örülni, hogy legalább van egy Benzemánk, aki most jó formában van.
Pedig ez a gondolkodásmód pont arra utal, a FIFA-ban meg az FM-ben mennek így csak az igazolások a való életben közel sem.

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. március 25., szerda 17:04

Nem tudom miért lepődtök meg, sokan itt csak a FIFA-ban játszottak focit, azt hiszik ha veszel 11 csatárt mindegyik ugyanannyit lő továbbra is, aztán 453 gólt lövünk minden évben. Benzema nem lő elég gólt, gyenge. Sőt nem is focista, mi az hogy keveset lő...
Mivan akkor ha több évet fociztam csak abba kellett hagynom, de mellette fifáztam és még most is fifázok? Akkor átkerülök valami más besorolásba vagy ez hogyan működik? Még mellette Football Managerrel is játszok..Az ad valami bónuszt?

Mind1. Kiírom még1x, hogy anyukám csuklása abbamaradjon. Örülök, hogy Benzema nálunk van, mert nincs nála jobb csatár a piacon, viszont azt még mindig állítom, hogy az elmúlt években le kellett volna cserélni őt vagy még annó kezdeni valamit Henryvel, Ibrával. Szerintem 1 év Dortmundban való tartózkodás után hozható lett volna Lewa. 2. év után tuti. Suárezt megszerezhettük volna az Ajaxtól vagy Pool-tól bármikor. csak hát kár a múlton rágódni, tovább kell haladni és örülni, hogy legalább van egy Benzemánk, aki most jó formában van.
[FIFA WORLD]

Vissza: