Pepe, Varane, Ramos, Nacho meg középen :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 26., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 26., csütörtök 8:31
Pedig "idegenben" jatszotok majd.Drake írta:Nem úgy van,hogy a kupadöntőnek semleges helyszínen kell lennie?![]()
Mondjuk szerintem ez hatalmas előny számunkra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 25., szerda 20:21
A 2013-as Real-Atma döntőn én féltem a stadionban. Azok úgy szurkoltak bazzeg, hogy befostamDrake írta:A baszkokból kinézem,hogy túlkiabálják a 30.000 katalán meg a 30.000 '"semleges" nézőt.Csabi írta:ja, nincs ilyen szabály. a jegyeken egyenlő arányban kell osztozni. ennyi van csak.![]()
Szezon közben náluk meg az Atleticónál van a legjobb hangulat.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 25., szerda 20:15
A baszkokból kinézem,hogy túlkiabálják a 30.000 katalán meg a 30.000 '"semleges" nézőt.Csabi írta:ja, nincs ilyen szabály. a jegyeken egyenlő arányban kell osztozni. ennyi van csak.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 25., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 25., szerda 20:10
Nálunk nem igazán lett belőle előny...Drake írta:Nem úgy van,hogy a kupadöntőnek semleges helyszínen kell lennie?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 25., szerda 20:09
Ha jól tudom, nincs ilyen szabály, csak megállapodás kell, a két döntős, meg a helyszínnek otthont adó csapattal a szövetség.Drake írta:Nem úgy van,hogy a kupadöntőnek semleges helyszínen kell lennie?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 25., szerda 20:08
Amúgy nem kicsit.... viszont a jegyeket gondolom felezni kell, szóval itt nem 500 Bilbao drukker lesz.Drake írta:
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 25., szerda 20:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 25., szerda 19:59
Akkor elbukjákBBeno írta:nú kámpban lesz a kupa döntő.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 25., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: mexes » 2015. március 25., szerda 18:00
Ebbe a taktikába tökéletesek Benzin képességei és formája is. Felüti neki a mélységi passzt Modric Kroos vagy Pepe (bár azokat a labdákat....nmate írta:A többes szám itt komoly ferdítés.istimester írta:Karimnak komoly hiányosságai vannak
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 25., szerda 17:37
Most nyugalom legyen vagy vérnyomás??istimester írta:Mindenki nyugodjon le és igyon egy kávét.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 25., szerda 17:34
A többes szám itt komoly ferdítés.istimester írta:Karimnak komoly hiányosságai vannak
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 25., szerda 17:30
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. március 25., szerda 17:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 25., szerda 17:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 25., szerda 17:19
+ a felsorolt játékosok sem nem jobbak,sem nem passzolnak bele úgy a jelenlegi csapatba,mint Benzema.Sztm.nmate írta:Pedig ez a gondolkodásmód pont arra utal, a FIFA-ban meg az FM-ben mennek így csak az igazolások a való életben közel sem.LeagueofLesbians írta:Mind1. Kiírom még1x, hogy anyukám csuklása abbamaradjon. Örülök, hogy Benzema nálunk van, mert nincs nála jobb csatár a piacon, viszont azt még mindig állítom, hogy az elmúlt években le kellett volna cserélni őt vagy még annó kezdeni valamit Henryvel, Ibrával. Szerintem 1 év Dortmundban való tartózkodás után hozható lett volna Lewa. 2. év után tuti. Suárezt megszerezhettük volna az Ajaxtól vagy Pool-tól bármikor. csak hát kár a múlton rágódni, tovább kell haladni és örülni, hogy legalább van egy Benzemánk, aki most jó formában van.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 25., szerda 17:13
Pedig ez a gondolkodásmód pont arra utal, a FIFA-ban meg az FM-ben mennek így csak az igazolások a való életben közel sem.LeagueofLesbians írta:Mind1. Kiírom még1x, hogy anyukám csuklása abbamaradjon. Örülök, hogy Benzema nálunk van, mert nincs nála jobb csatár a piacon, viszont azt még mindig állítom, hogy az elmúlt években le kellett volna cserélni őt vagy még annó kezdeni valamit Henryvel, Ibrával. Szerintem 1 év Dortmundban való tartózkodás után hozható lett volna Lewa. 2. év után tuti. Suárezt megszerezhettük volna az Ajaxtól vagy Pool-tól bármikor. csak hát kár a múlton rágódni, tovább kell haladni és örülni, hogy legalább van egy Benzemánk, aki most jó formában van.
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. március 25., szerda 17:04
Mivan akkor ha több évet fociztam csak abba kellett hagynom, de mellette fifáztam és még most is fifázok? Akkor átkerülök valami más besorolásba vagy ez hogyan működik? Még mellette Football Managerrel is játszok..Az ad valami bónuszt?Nem tudom miért lepődtök meg, sokan itt csak a FIFA-ban játszottak focit, azt hiszik ha veszel 11 csatárt mindegyik ugyanannyit lő továbbra is, aztán 453 gólt lövünk minden évben. Benzema nem lő elég gólt, gyenge. Sőt nem is focista, mi az hogy keveset lő...
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem