Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
nú kámpban lesz a kupa döntő.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Ebbe a taktikába tökéletesek Benzin képességei és formája is. Felüti neki a mélységi passzt Modric Kroos vagy Pepe (bár azokat a labdákat....nmate írta:A többes szám itt komoly ferdítés.istimester írta:Karimnak komoly hiányosságai vannak

Tehát vesztett\megtartott labdák (labdakezelési hibák, lesek, sikeres csel), adott kulcspasszok, passzolási százalék.
Benzema 26 laliga meccs; elhibázott labdakezelés: 0.8; labdavesztés: 1.6 les 0.8; sikeres csel: 1.00 kulcspassz 1.6, sikeres passz: 80%
Suarez 17(2) laliga elhibázott labdakezelés: 2.3; labdavesztés: 1.3 les 1.6; sikeres csel: 1.6 kulcspassz 2.2, sikeres passz: 76%
Messi 27 (1) laliga elhibázott labdakezelés: 1.3; labdavesztés: 1.5 les 0.4; sikeres csel: 7.1 (ezdurva) kulcspassz 2.6, sikeres passz: 82%
Reus 16 bundás elhibázott labdakezelés: 1.8 ; labdavesztés 1.7 ; les 1.4 ; sikeres csel: 1.9 ; kulcspassz 2.8 ; sikeres passz: 77%
Lewa: 21 (3) bundás elhibázott labdakezelés: 2.00; labdavesztés: 1.5 les 0.6; sikeres csel: 1.3 kulcspassz 1.3, sikeres passz: 74% (csodálkozunk h elakarja adni Pep)
és hogy miért nem kellene igazolni az ő helyére:
Hámesz 20 laliga elhibázott labdakezelés: 1.1 ; labdavesztés: 0.8 les ez nem érdekes kpk; sikeres csel: 1.00 kulcspassz 2.5!!, sikeres passz: 87% (úgy hogy hosszú labdák 2.8, beadások 2.1, ezek a számok az atmásoknál ahol erős a direktebb széljáték (koke, grizman, arda) is 0.5 és 1.8 között vannak)
ezek csak az én laikus véleményem szerint fontosak (bár lenne még jópár játékelem) ezekszerint nem látom egyik spílerben sem azt h jobb lenne mint Karim (Messi az Messi...)
Talán Reus számai a legmeggyőzőbbek, ugye nála bele kell számolni a rohanós klopp focit (lesek, labdakezelés), meg a szánalmas őszt
Most nyugalom legyen vagy vérnyomás??istimester írta:Mindenki nyugodjon le és igyon egy kávét.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A többes szám itt komoly ferdítés.istimester írta:Karimnak komoly hiányosságai vannak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. március 25., szerda 17:38-kor.
Lewa a Klopp-féle Dortmundba nagyon illett, ahogy pl. Sahin, Kagawa, és még sorolhatnánk. Most hogy világsztárok veszik körbe nem mondható el róla hogy húzóember, sőt, inkább mondanám hogy beleszürkült.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Karimnak komoly hiányosságai vannak, de az utóbbi oldalon bemutatott vita alulmúlta a francia bármely balfasz megmozdulását, az is biztos. Mindenki nyugodjon le és igyon egy kávét.
- nmate
Pontosan nem tudhatjuk, csak találgathatunk, mint ahogyan arról is, hogy a többi csatárral mi volt anno szitu. Mindenesetre az látszik, hogy Karim szinte teljesen jó ide, apró hiányosságai vannak, de az mindenkinél lenne, azt csak hiszitek páran hogy nem. Szóval amíg itt van Cé, kár lenne megbontani ezt a duót, kb minden mellettük szól.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
+ a felsorolt játékosok sem nem jobbak,sem nem passzolnak bele úgy a jelenlegi csapatba,mint Benzema.Sztm.nmate írta:Pedig ez a gondolkodásmód pont arra utal, a FIFA-ban meg az FM-ben mennek így csak az igazolások a való életben közel sem.LeagueofLesbians írta:Mind1. Kiírom még1x, hogy anyukám csuklása abbamaradjon. Örülök, hogy Benzema nálunk van, mert nincs nála jobb csatár a piacon, viszont azt még mindig állítom, hogy az elmúlt években le kellett volna cserélni őt vagy még annó kezdeni valamit Henryvel, Ibrával. Szerintem 1 év Dortmundban való tartózkodás után hozható lett volna Lewa. 2. év után tuti. Suárezt megszerezhettük volna az Ajaxtól vagy Pool-tól bármikor. csak hát kár a múlton rágódni, tovább kell haladni és örülni, hogy legalább van egy Benzemánk, aki most jó formában van.
Mondom én,aki sem nem fifazik,sem menágerezik,csak nézem a focit...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
Pedig ez a gondolkodásmód pont arra utal, a FIFA-ban meg az FM-ben mennek így csak az igazolások a való életben közel sem.LeagueofLesbians írta:Mind1. Kiírom még1x, hogy anyukám csuklása abbamaradjon. Örülök, hogy Benzema nálunk van, mert nincs nála jobb csatár a piacon, viszont azt még mindig állítom, hogy az elmúlt években le kellett volna cserélni őt vagy még annó kezdeni valamit Henryvel, Ibrával. Szerintem 1 év Dortmundban való tartózkodás után hozható lett volna Lewa. 2. év után tuti. Suárezt megszerezhettük volna az Ajaxtól vagy Pool-tól bármikor. csak hát kár a múlton rágódni, tovább kell haladni és örülni, hogy legalább van egy Benzemánk, aki most jó formában van.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mivan akkor ha több évet fociztam csak abba kellett hagynom, de mellette fifáztam és még most is fifázok? Akkor átkerülök valami más besorolásba vagy ez hogyan működik? Még mellette Football Managerrel is játszok..Az ad valami bónuszt?Nem tudom miért lepődtök meg, sokan itt csak a FIFA-ban játszottak focit, azt hiszik ha veszel 11 csatárt mindegyik ugyanannyit lő továbbra is, aztán 453 gólt lövünk minden évben. Benzema nem lő elég gólt, gyenge. Sőt nem is focista, mi az hogy keveset lő...
Mind1. Kiírom még1x, hogy anyukám csuklása abbamaradjon. Örülök, hogy Benzema nálunk van, mert nincs nála jobb csatár a piacon, viszont azt még mindig állítom, hogy az elmúlt években le kellett volna cserélni őt vagy még annó kezdeni valamit Henryvel, Ibrával. Szerintem 1 év Dortmundban való tartózkodás után hozható lett volna Lewa. 2. év után tuti. Suárezt megszerezhettük volna az Ajaxtól vagy Pool-tól bármikor. csak hát kár a múlton rágódni, tovább kell haladni és örülni, hogy legalább van egy Benzemánk, aki most jó formában van.
[FIFA WORLD]
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
en is nagyon birom, de elfelejtettem oda irni a hasonlo kaliberu jatekosokhoz, h van nekunk egy Marco Asensionk aki qrva tehetseges, aki szinten bevetheto a harom pozicioban is. Akar o is lehetne opcio jovore.Berti írta:Juuu mit nem adnék Depayértnumberone1 írta:De ehhez olyan jatekost kell talalni aki ket labas gyors(mozgekony nem olyan mint Bale), kozepen is feltalalja magat es erzi a kaput. Ilyen szerintem a Reus,Lacazette,Depay vonulat.![]()
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- nmate
Nem tudom miért lepődtök meg, sokan itt csak a FIFA-ban játszottak focit, azt hiszik ha veszel 11 csatárt mindegyik ugyanannyit lő továbbra is, aztán 453 gólt lövünk minden évben. Benzema nem lő elég gólt, gyenge. Sőt nem is focista, mi az hogy keveset lő...
Juuu mit nem adnék Depayértnumberone1 írta:De ehhez olyan jatekost kell talalni aki ket labas gyors(mozgekony nem olyan mint Bale), kozepen is feltalalja magat es erzi a kaput. Ilyen szerintem a Reus,Lacazette,Depay vonulat.

Egyébként érdekes ennek kapcsán, hogy a 3 legjobb csapatnak tartott BM, Barca, Madrid hármasban nem igazán van gólokban kiemelkedő csatár, igazából egyikben sem a csatár a fő gólfelelős.Errol a temarol eszembe jut, hogy minden nyaron sokan elkezdtek irni, hogy a tobbi csapat elso szamu csata mennyi golt vagott a szezonban, mig Benzema a maga 20-25 goljaval mennyivel le volt maradva. Azt persze mindenki elfelejtette, hogy nalunk van egy CR, aki mindegyiket siman elozte.
Ahogy a VB-n is megfigyelhető volt, hogy az igazi 9-esek nem igazán éltek meg, nem ők húzták a csapatokat.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
sorold azokat az igazi golvagokat akik tonkre verik statokban Benzemat....szamold bele azt, h Benzema nem rug sem szabit sem tizit+ a aszisztokat is. Nagyon kivancsi vagyok a listadra.LeagueofLesbians írta:
Hála istennek, hogy Benzema mostanában jó formában és jól fozicik, de már évekkel ezelőtt meg kellett volna tőle szabadulni. Az a baj, hogy sosem tudjuk (tudtuk) meg, Cr mire lett volna képes egy gólvágó csatárral a csapatban, akinek mondjuk jobb gólátlaga van, mint a 2 meccsenként 1 gól.
szerintem olyan opcio kell aki a tamado harmadban mindket ooldalon es kozepcsatarban is megalja a helyet. 3-4 pozicioban is lehetne rotalni ezt a jatekost akkor nem szenvedne hianyt jatek percekben. De ehhez olyan jatekost kell talalni aki ket labas gyors(mozgekony nem olyan mint Bale), kozepen is feltalalja magat es erzi a kaput. Ilyen szerintem a Reus,Lacazette,Depay vonulat.morientes írta:Jelen állás szerint,bárkit hoznánk Benzema mögé,nem játszana többet mint Chicharito.
Persze érthető,hogy mexikói menne,hisz tényleg minimális szerephez jut,de evvel az erővel egy ifistát is fel lehet hozni Benzema mögé.
A baj csak akkor van,ha a francia valami miatt kidől,de akkor ha Bale marad,a 442 hadrendben ez sem akkora probléma.
Csak akkor meg ki megy vissza labdáért,az a nagy kérdés...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- h3x0r
Errol a temarol eszembe jut, hogy minden nyaron sokan elkezdtek irni, hogy a tobbi csapat elso szamu csata mennyi golt vagott a szezonban, mig Benzema a maga 20-25 goljaval mennyivel le volt maradva. Azt persze mindenki elfelejtette, hogy nalunk van egy CR, aki mindegyiket siman elozte.

Ez mi akart lenni? Mi köze egymáshoz a kettőnek?LeagueofLesbians írta:Jó, hogy Benzema nálunk focizik!, mert nyáron lett volna hozható Suárez
Aláírásod alapján mondom, hogy több focit nézz, aztán akkor talán megérted miért kell Benzema ebbe a csapatba. Persze ha jött volna Lajos, ősszel mindenkit 10-zel vertünk volna, nem csak 5-tel. Ja, de hát játszani se játszhatott. Upszika.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mikor értik már meg az emberek,hogy elértük a lőtt gólok számának maximumát az elmúlt években.Ennél többet akkor se rúgnánk ha 3 Cr tolná elől.Ennél az évi 140-150 gólnál többet nem lehet összehozni.
Egyébként kicsit tartok egy szezon végi benzema sérüléstől(kopkop) egész évet szinte végigtolta pihenés nélkül.
Egyébként kicsit tartok egy szezon végi benzema sérüléstől(kopkop) egész évet szinte végigtolta pihenés nélkül.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Hála istennek, hogy Benzema mostanában jó formában és jól fozicik, de már évekkel ezelőtt meg kellett volna tőle szabadulni. Az a baj, hogy sosem tudjuk (tudtuk) meg, Cr mire lett volna képes egy gólvágó csatárral a csapatban, akinek mondjuk jobb gólátlaga van, mint a 2 meccsenként 1 gól.
Félreértés ne essék. Jó, hogy Benzema nálunk focizik!, mert nyáron lett volna hozható Suárez, de rajta kívül nincs olyan támadó, aki többet érne Benzemánál jelenleg.
+ Azt a dolgot nem értem, hogy miért nem tudunk évente legalább egy "tehetséget" igazolni, 10M alatt. Minden évben egyet bepróbálni. Nem hiszem, hogy a játékosmegfigyelőkek nincs ötletük. Ha nem válik be, akkor meg megy a Getafébe vagy tudom és én hova 1M-ért...puff buktunk 9M-t rajta, de bakker.. Így sem érné meg nekünk? Vicc
Félreértés ne essék. Jó, hogy Benzema nálunk focizik!, mert nyáron lett volna hozható Suárez, de rajta kívül nincs olyan támadó, aki többet érne Benzemánál jelenleg.
+ Azt a dolgot nem értem, hogy miért nem tudunk évente legalább egy "tehetséget" igazolni, 10M alatt. Minden évben egyet bepróbálni. Nem hiszem, hogy a játékosmegfigyelőkek nincs ötletük. Ha nem válik be, akkor meg megy a Getafébe vagy tudom és én hova 1M-ért...puff buktunk 9M-t rajta, de bakker.. Így sem érné meg nekünk? Vicc

[FIFA WORLD]
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezért lesz eladva Benzema, mondom én

Amúgy meg ennyi.Nem tudom, a lényeg hogy Bale el legyen adva!![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema