Nem tudom, a lényeg hogy Bale el legyen adva!

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 25., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 25., szerda 16:14
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. március 25., szerda 16:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 25., szerda 16:07
Ja, rohadjon meg Karim is... mekkora egy kupac szerencsétlenség. Bár voltak olyan időszakai, amikor legszívesebben elküldtem volna melegebb éghajlatra, de azért összességében bőven hozza azt a szintet, ami kell nekünk.LeagueofLesbians írta:Barca megelőzött minket Henrynél, Ibránál és 1 éve Suáreznél is. Mind elérhető lett volna a számunkra, de nem nekünk egy Higany meg egy Benz elég volt...Most meg csodálkozunk, hogy nincs értelmes csatárunk 5-6 éve....
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 25., szerda 15:57
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. március 25., szerda 15:54
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 25., szerda 15:46
Én most azt olvasom, hogy kijelentette a Spurs-nek hogy nem hajlandó leadni a fizetési igényeiből, mert ők meg szabadulnának tőle...dannen írta:nem rég volt már róla szó, én visszahoznám adebayort. anno még a pénze egy részéről is lemondott volna, hogy maradhasson, chichanál nem rosszabb, plusz legalább lenne egy magas centerünk. a padon kussolna ebben is biztos vagyok.tucsoki írta:De akkor ki pótolja Chicarito-t?
Így-így...___Samy___ írta:Szerintem nem kell csatar, egyszeruen vegervenyesen meg kell tartani a 4-4-2-t. Balet ugyse adjuk el, le kell vagni a padra, a kezdobe meg mehet a CR Karim duo, plusz meg ott lenne Jese. Minoseg is, mennyiseg is megvan, tovabbra is ezt mondom.
Inkabb a kp-ba toljuk a lovet.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 25., szerda 15:45
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 25., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 25., szerda 15:07
Szerintem egyikkel sem lennénk előrébb ebből a háromból.Realista24 írta:Pacot úgy néz ki bebetonozták Valenciába, 80(?) millió a kivásárlási ára, váltani nem akar.
Viettot a Barcával is szóba hozták, kérdés melyik csapattal szimpatizál jobban? Aztán lehet Anglia lesz belőle.
Lacazette lehetne még opció, hogy maradjunk a Lyonnál és ha még nem ígérte magát oda senkinek.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 25., szerda 14:45
itt vannak a statok róla. 6 gólt lőtt tiziből. igaz nem sok csak volt utóbbi időben mikor folyamaotsan csak azt láttam hogy tizi tizi tizi. ezért hittem hogy sokat lőtt.doncsontos írta:ha jól számolom 23 liga góljából 4 volt tizi(valaki javítson ha nem így van). szerintem ez nem épp a 'nagyon sok' kategória. Viszont gyors,célra törő, erős csatárnak néz ki így egy eyetestre, jöhet Benzin mögé és szépen be kell építeni a csapatba. Egyedül az ára lehet probléma.BBeno írta:Ezzel a lacazettevel én még várnék... tavaly nyár vége arrólk szólt hogy a lyon akkora kakiban van hogy felajánlották nekünk őt 20 millió körül. ez lehet igaz de lehet pletyka. a lényeg hogy ez az első sikeres éve és nagyon sok tizi gólt lőtt. tehát még a mutatók is csalókák.
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. március 25., szerda 14:37
Már csak ez hiányzottToti írta:borsócskaa
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 25., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 25., szerda 12:26
Nem hivatalosan,de ide tarzozik-azt hallottam legalább is-hogy Amadeo Salvo elnök célkitűzéseiben az szerepel,vagyis azt igérte a socios-nak,hogy igyekszik nem elkótyavetyélni a valancia tehetségeit,sőt,megpróbálja úgy megerősíteni a csapatot,hogy fajsúlyos legyen úgy a hazai,mint a nemzetközi porondon.Pacot úgy néz ki bebetonozták Valenciába, 80(?) millió a kivásárlási ára, váltani nem akar.
Viettot a Barcával is szóba hozták, kérdés melyik csapattal szimpatizál jobban? Aztán lehet Anglia lesz belőle.
Lacazette lehetne még opció, hogy maradjunk a Lyonnál és ha még nem ígérte magát oda senkinek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 25., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 25., szerda 12:15
ha jól számolom 23 liga góljából 4 volt tizi(valaki javítson ha nem így van). szerintem ez nem épp a 'nagyon sok' kategória. Viszont gyors,célra törő, erős csatárnak néz ki így egy eyetestre, jöhet Benzin mögé és szépen be kell építeni a csapatba. Egyedül az ára lehet probléma.BBeno írta:Ezzel a lacazettevel én még várnék... tavaly nyár vége arrólk szólt hogy a lyon akkora kakiban van hogy felajánlották nekünk őt 20 millió körül. ez lehet igaz de lehet pletyka. a lényeg hogy ez az első sikeres éve és nagyon sok tizi gólt lőtt. tehát még a mutatók is csalókák.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 25., szerda 12:08
Rola derult ki egyszer, hogy valami iskolai dokumentum szerint 2 evvel idosebb?Realista24 írta:Falcao olyan helyre akar menni, ahol fix kezdő lehet. Pont tegnap vagy előtte olvastam, hogy játszani akar. A kora jó kérdés, valahol 30 és 40 év között van, az anyja sem tudjaFalcaoban nem tudom mennyire gondolkodik perez még, szerintem belőle sem lesz már top szint. Bár lássuk be a monaco-mu duó nem igazán jó táptalaja egy értelmes focista kibontakozásának![]()
Nálam nem opció.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 25., szerda 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 25., szerda 11:52
Falcao olyan helyre akar menni, ahol fix kezdő lehet. Pont tegnap vagy előtte olvastam, hogy játszani akar. A kora jó kérdés, valahol 30 és 40 év között van, az anyja sem tudjaFalcaoban nem tudom mennyire gondolkodik perez még, szerintem belőle sem lesz már top szint. Bár lássuk be a monaco-mu duó nem igazán jó táptalaja egy értelmes focista kibontakozásának![]()
Kéthetes hír, angolok találták ki, most jutott el az olaszokig. Ennek meg nem más az alapja, mint az, hogy eddig Simeone volt a befutó, csak ő aláírt 2020-ig, Ancelotti meg kikapott a Barcától.Olaszok szerint a city betàmadta ancselottit
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 25., szerda 11:49
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem