Pepe - 3
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Pepe - 3
Én másképpen láttam....mégpedig úgy hogy pepe letaposta CR-t aki felidegesítette.....ez is ment.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Így volt:
faszcopó enesó...Real Madrid: balhé az edzésen! CR meglökte Pepét, ez a vége…
Cristiano Ronaldo Pepével akadt össze, azt azonban nehéz megmondani a rövid képsort látva, hogy egyszerű játékról volt szó, vagy valóban megharagudott egymásra a két portugál. Mindenesetre nem úgy tűnik, hogy a földön fekvő CR viccből fogja a lábát…

most úgy írod mintha nekem nem tetszene pedig a napszemcsisszmájli is erre utalt.Lehet,de ha erre ránézel,akkor focicipőt látsz,míg ha egy mai divatos cipőt megnézel,akkor az jön le,hogy egy másik bolygóról egy biszex ufonauta lakodalmi cipője.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Most hogy is írta a média? CR felbaszta az idegeit,majd direkt lerúgta? Azt hiszem így volt náluk.......
....a valóságban? az nem érdekes....nem úgy volt.
....a valóságban? az nem érdekes....nem úgy volt.
-
Lehet,de ha erre ránézel,akkor focicipőt látsz,míg ha egy mai divatos cipőt megnézel,akkor az jön le,hogy egy másik bolygóról egy biszex ufonauta lakodalmi cipője.
Egyébként ráánézésre is brutál minőségi cipő. A varrása,a bőr....jó lenne megfogdosni...felhúzni. Ez bőr...nem plasztik,mint pamelaanderson.
- realistahuni
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Talan ez a legutobbi hir a szerzodesevel kapcsolatban:
Engem meglepne, ha nyaron tavozna. Amikor nem volt serult, legtobbszor jatszott, tokeletesen lehet rotalni a Ramos Varane Pepe harmast, raadasul nem is kapnank erte annyit, amibol tudnank potolni. En ugy "terveztem", hogy 2 vagy 3 ev mulva innen vonul vissza. (azert durva belegondolni, hogy mar 8 szezont lehuzott nalunk)Szerző: Victor Dátum: 2015.03.28, 11:21 A hírek szerint Pepe nagyon közel a hosszabításhoz. A Real Madrid portugál védőjének szerződését két évvel fogják meghosszabbítani, így az 2018-ig lesz érvényes. Forrás: Madridom.hu
Most latom, hogy jovore lejar a szerzodese...
Nem hosszabitjak meg neki ?
Vagy iden megy, Arbeloa-val egyutt(o a masik jatekosunk, akinek jovore lejar a szerzodese) ?
Nincsenek valami hirekkel ezzel kapcsolatosan ?

Nem hosszabitjak meg neki ?
Vagy iden megy, Arbeloa-val egyutt(o a masik jatekosunk, akinek jovore lejar a szerzodese) ?
Nincsenek valami hirekkel ezzel kapcsolatosan ?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
ToniKroos írta:Azt figyeltem, h konkréten 1 felszabadítása, nem talált pályát. A passzai olyan bizonytalanok voltak, mintha egy 20 éves játszott volna ott.
nmate írta:Én csípem, meg még mindig az egyik legjobban védekező játékos Pepe. De. Ahogyan már a mai fociban nem elég, hogy csak jó triblis vagy, ugyanúgy az sem elég, ha csak önmagában jól tudsz védekezni. Sosem volt jó labdával, de már kifejezetten gyenge lett + a sebesség is kopik.
Azért remélem elvállalja a "harmadik" szerepét még 1-2 évig.
Azt figyeltem, h konkréten 1 felszabadítása, nem talált pályát. A passzai olyan bizonytalanok voltak, mintha egy 20 éves játszott volna ott.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Kurva gyenge volt ma... Mondjuk ugyanez elmondható volt többekről is, mondjuk Sergioról, illetve Béláról.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=WfD2H3QeUJ0
Pepinho :Đ
Pepinho :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én csípem, meg még mindig az egyik legjobban védekező játékos Pepe. De. Ahogyan már a mai fociban nem elég, hogy csak jó triblis vagy, ugyanúgy az sem elég, ha csak önmagában jól tudsz védekezni. Sosem volt jó labdával, de már kifejezetten gyenge lett + a sebesség is kopik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Abszolut van realitása. Top védő a forma, ráadásul évek óta már, nem csak egy egyszezonos sztárocska...vM1Ö írta: Nem tudom mennyi realitása vannak a híreknek, hogy elég kelendő

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egyre többet sérült, nem? Mondjuk öröm az ürömben, hogy így még kevesebb az esély arra, hogy Varane besokal és lelép...
Nem tudom mennyi realitása vannak a híreknek, hogy elég kelendő, de így már fordulnia kéne a kockának és Varane-nak lennie a 2. számúnak, az meg tökéletes neki. Pepe is korához képest játszhat majd eleget, mert azért Ramos sem életbiztosítás, meg Varane sem acél lábú. Lényeg a lényeg, hogy ezt a hármast nem szabad megbontani, addig kell húzni míg lehet, na meg ésszerű.
Nem tudom mennyi realitása vannak a híreknek, hogy elég kelendő, de így már fordulnia kéne a kockának és Varane-nak lennie a 2. számúnak, az meg tökéletes neki. Pepe is korához képest játszhat majd eleget, mert azért Ramos sem életbiztosítás, meg Varane sem acél lábú. Lényeg a lényeg, hogy ezt a hármast nem szabad megbontani, addig kell húzni míg lehet, na meg ésszerű.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pepe sem megy a válogatotthoz izomproblémák miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Az van, hogy elméletben A Varane-Pepe páros lenne a legjobb. Gyakorlatban meg nem így van. Képességekben jobbak mint Ramos, más kérdés , hogy fejben nem. Most nem Ramos agybetegségére kell gondolni
De ő a vezére a védelemnek, egyszerűen kell oda , még ha mindig benne is van a hiba. Nélküle nem az igazi se Pepe se Varane.
Az meg egyértelmű hogy mire ment a játék a barca részéről. Pepet ki akarták pontozni. Nem sikerült, de Carlo mondhatott volna annyit, vagy Pepe rájöhetett volna, hogy mikor háttal van Suarez a kapunak akkor ne érjen már hozzá. Kerülje a kontaktot. Varane érdekes módon megoldotta.
Szerk.: A bíró tetszett, hogy nem fújta be a dobálózásokat, csak akkor már késő volt. MErt addigra ezekért kiosztott minden védőnknek egy lapot ...Úgy meg már nem az igazi. Az elején kellett volna visszafogni ezt.

Az meg egyértelmű hogy mire ment a játék a barca részéről. Pepet ki akarták pontozni. Nem sikerült, de Carlo mondhatott volna annyit, vagy Pepe rájöhetett volna, hogy mikor háttal van Suarez a kapunak akkor ne érjen már hozzá. Kerülje a kontaktot. Varane érdekes módon megoldotta.
Szerk.: A bíró tetszett, hogy nem fújta be a dobálózásokat, csak akkor már késő volt. MErt addigra ezekért kiosztott minden védőnknek egy lapot ...Úgy meg már nem az igazi. Az elején kellett volna visszafogni ezt.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
jövőre mindenképp maradjon még.Ezen el kéne gondolkoznia neki is és Carlonak is, hogy van-e így értelme itt tartani.
van annyi folt amit bekellene tömni (kp, támadó, értelmes és használható csere), h pont nem hiányzik még az, h egy védőn is gondolkodjunk a nyáron.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91