És ezt is szépen elkúrta

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 24., kedd 17:07
És ezt is szépen elkúrta
HozzászólásSzerző: Puding » 2015. március 24., kedd 16:57
Mint itt: https://www.youtube.com/watch?v=E1spIEvSUf0Faust írta:Itt is meghúz egy egyszerű lövőcselt és Piqué a parkolóig csúszik. De nem, nem, nem...undorodom ettől az embertől...palesz77 írta:De ha már az a szitu, Pique 10m-ről odaért, pedig annyival nem volt Bale hátrébbről, és Pique átlósan futott. Pedig őt egy komoly sprinttel azért le lehet futni, ha nem tud testtel elnyomni közben..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 12:45
Amikor kapod az érveket az arcba, akkor menekülsz, mint mindig, mint sokan mások. Ez az egyszerű.A te álláspontod egy másik vélemény felé egyből tagadás,tehát innentől hülyeség leállni veled veszekedni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 24., kedd 12:45
erről van szó, pár évvel ezelőtt.Matt009 írta:Értem amiket leírtok. Igazatok is van. De láttuk Balet mit tud valójában. Ahogy pár évvel ezelőtt megette a csúcson lévő Maicont, ahogy a PL legjobbja lett, a sok meccset eldöntő gólja...
oké, ne mondja akkor senki.Ne mondja nekem senki, hogy ez az ember nem képes emberhez passzolni, vagy ilyen gyatra százalékban képes kihasználni a helyzeteit.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 24., kedd 12:44
Az a Maicon mar nem volt a csucson, raadasul serulten is jatszott...nem volt nehez megvernie.Matt009 írta:Értem amiket leírtok. Igazatok is van. De láttuk Balet mit tud valójában. Ahogy pár évvel ezelőtt megette a csúcson lévő Maicont,
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 24., kedd 12:43
Mind1,igazad van,veled vitatkozni viszont többet inkább nem.Realista24 írta:Nem érted ezt sem, ahogy a Casillasost sem...vannak gondok, de megpróbálok segíteni.
Láthatod, hogy mit számolgattam. Kijött, hogy átlagos a sebessége és ezzel lehagyott két védőt, akik a mai fociban lassúnak minősülnek, ráadásul még szarul is helyezkednek. Saját magad válaszoltad meg.Mit számolgatsz?Nézd már meg a két védőt,lefutotta mindkettőt labdával.
Senki nem mondta, hogy nem tud egy-egy védőt megverni, csak az a sebessége, ami hírhedté tette, hogy ő a walesi csodaló vagy vadló, az valahol ottmaradt a múltban. Átlagos a sebessége, aztán jöhet a kézfogós meg röhögős smile.Elhiszem,sőt látom hogy balfasz,szar,használhatatlan,de azért ezt ne akard megmagyarázni.
Bár a Higuain-os hsz után..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 24., kedd 12:42
Itt is meghúz egy egyszerű lövőcselt és Piqué a parkolóig csúszik. De nem, nem, nem...undorodom ettől az embertől...palesz77 írta:De ha már az a szitu, Pique 10m-ről odaért, pedig annyival nem volt Bale hátrébbről, és Pique átlósan futott. Pedig őt egy komoly sprinttel azért le lehet futni, ha nem tud testtel elnyomni közben..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 12:39
Láthatod, hogy mit számolgattam. Kijött, hogy átlagos a sebessége és ezzel lehagyott két védőt, akik a mai fociban lassúnak minősülnek, ráadásul még szarul is helyezkednek. Saját magad válaszoltad meg.Mit számolgatsz?Nézd már meg a két védőt,lefutotta mindkettőt labdával.
Senki nem mondta, hogy nem tud egy-egy védőt megverni, csak az a sebessége, ami hírhedté tette, hogy ő a walesi csodaló vagy vadló, az valahol ottmaradt a múltban. Átlagos a sebessége, aztán jöhet a kézfogós meg röhögős smile.Elhiszem,sőt látom hogy balfasz,szar,használhatatlan,de azért ezt ne akard megmagyarázni.
Bár a Higuain-os hsz után..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 24., kedd 12:38
Nem engem kerdeztel, de azert valaszolok.miro írta:Te hol láttad hogy én írtam volna a 36km/h-t?
Realista24 írta:Jó, akkor számoljunk máshogy, ha már mindent elhiszel, ami a videó alá van írva, mert én nem.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 24., kedd 12:32
Te hol láttad hogy én írtam volna a 36km/h-t?Realista24 írta:[
Jó, akkor számoljunk máshogy, ha már mindent elhiszel, ami a videó alá van írva, mert én nem.
Megkapja a labdát a középkörtől 2-3 méterre, az mennyire van a közepétől? Nagyjából 9 méter a sugara a körnek.
9+3=12 méter.
Az Almeria pályája 105 méteres, annak a fele 52,5. A 16-ost a 6. másodpercnél éri el, 52,5-16= 36,5 méter.
36,5 + 12 (48,5) métert futott nagyjából 5,5-6 mp alatt, de legyen 5,5, az úgy 30-32 km/óra között van valahol? Ez gyors a mai fociban?
Aztán, ha rosszul matekozok, majd kijavít valaki (gondolom CS0ki).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 12:25
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 24., kedd 12:24
Albat akkor azért futotta le, mert Jordi elnézett valamit, és későn kezdett gyorsítani, közben meg Balenek sikerült kibillentenie az egyensúlyából. Azon kívül a meccsen Jordi kb 6-szor előzte meg Balet, szóval azért nála nem gyorsabb a walesi.miro írta:De honnan veszitek hogy nincs sebessége,meg már nem gyors?
Komolyan kérdezem.
(Mivel amikor nem passzolta be Ronaldonak,akkor Albát futotta le....)![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 24., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 12:20
Jó, akkor számoljunk máshogy, ha már mindent elhiszel, ami a videó alá van írva, mert én nem.Ez igen,nagy érv,helytálló.
Vagy tudsz futni gyorsan,vagy nem.Nem szerencse kérdése,mint a te válaszod.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 24., kedd 12:15
Cének nincs játéka, mióta ide igazolt, csak a temérdek gólja. Az, hogy nem tud egy cselt megcsinálni, nem új keletű. Már régóta írogatom ezeket a dolgokat még a Mou-s időszak óta. Volt egy kiemelkedő időszaka ősszel, amikor játékban fantasztikus volt, de ha megnézzük az itt töltött időszakát, akkor az az ősz a kiugró, és nem a mostani a kiugróan rossz. Mostanában csak a gólok száma csökkent (ami megjegyzem párhuzamos azzal, hogy kevesebb tizit kapunk, ami megint csak durva CR kritika). CR-nek jól megy? Nem. Neki is jobb lenne egy defenzívebb, kontrára játszó csapat.Cének semmi gondja nem volt decemberig/januárig.
Ha majd lesz James, és képes lesz végigjátszani meccseket, akkor el lehet gondolkodni a 4-4-2-n vele Bale helyett.Írhatod a kontrát, abba sem él már meg, mert nincs sebessége és nincs meg benne a váratlan. Írhatod, hogy legyen 4-4-2 Kroos, Modric, Isco és Jamesszel és majd elől a két futógép megoldja, de ki az a hülyeállat, aki padra tenné a focit játszó Karimot?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 24., kedd 12:10
Na ebben már egyetértek.Banán írta:Sebessége még lenne, ha fel tudna gyorsulni, de szegényem annyira kiismerhető, hogy a védők előre tudják, hogy merre húz majd, ez a fő baj, nem elég szkilles.
Ez igen,nagy érv,helytálló.Realista24 írta:
Néha Higuaín is rúg nagy gólt
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 24., kedd 12:09
Matt009 írta:Nem kellene megpróbálni olyan meccsszituációkra játszani, olyan mikrokörnyezetet teremteni, amiben a két robotunk jobban megél?
Az egy dolog, hogy a jatekstilusa nem illik a csapatba es a ligaba, ezert soha nem is fog nalunk kiteljesedni, de attol meg tavaly a sajat "mikrofeladatait", viszonylag jol oldotta meg. Sokszor 1 az 1-be megverte (vagy csak lefutotta) a vedot, bekerult a vedelem moge, ahonnan Benzemat vagy Ronaldot helyzetbe hozta. Nem neztem statokat, de tobb golt is ebbol szereztunk. Jelenleg mi van? (mironak kerdesere a valasz:) Nem csak a Barca vagy az Atleti, hanem a tobbi csapat ellen is sokszor megprobalja a szelen 1 az 1-be megverni a vedojet, de annyival nem gyorsabb, hogy tenyleg meg is tudja verni. A legtobb esetben a vedo kiszoritja, kiharcol egy bedobast vagy megall es visszateszi a labdat, esetleg mire megveri a vedot, addigra ott terem egy masik, aki tisztazni tud. Neha bejon neki, de tavaly ilyen helyzetekbol joval tobbszor jott ki gyoztesen.miro írta:De honnan veszitek hogy nincs sebessége,meg már nem gyors?
Komolyan kérdezem.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 24., kedd 12:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 12:06
Néha Higuaín is rúg nagy gólt
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. március 24., kedd 12:05
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem