Nekem bejött.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont az, hogy nincsen a szádba rágva minden, hanem hogy meg kell találnod az összefüggéseket. A faszi ledarált néhány dolgot olyan Sheldon: Fun with Flags-re emlékeztető stílusban, a mögöttes dolgokba pedig neked kell belelátni. Persze egyáltalán nem biztos, hogy jók a következtetések, amiket levontam a filmről, sőt lehet a film lényegét is rosszul ragadom meg, de számomra hasonló jött le.
Tegnap még kicsit idegesített ez a része, de ma már ez tetszik benne igazán, nekem ez teszi igazán nyomasztóvá.
Szerintem az, hogy mi a kínzás lényege, vagy hogy mit tetoválnak, meg hasonlók, pont nem lényegesek. Kis mozzanatok a faszi életéből, amik pont azért lesznek beszédesek, mert nincsenek túlmagyarázva. Szerintem az, hogy látod ezeket, de kissé olyan balladai homályba burkolva, és nem érted minden részletét, bennem pont ez keltett gondolatokat, érzelmeket, és ez tette ütőssé.
Ha hülyeségeket írok, Faust majd úgyis fejbe kólint és korrigál
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!EGyébként az mekkora már, hogy így időként csak úgy szép lassan belebámulnak a kamerába. Barátnőmet pl ez készítette ki.